Amin... amin...aminnn canim benimmmm rabbim sanada tekrar yasatsin sagliklisindan ins... El acip isteyen herkese yasatsin evlat kokusuz birakmasin
Yarin mi.. off..oy balım iyiyim çok şükür. benim de yarın bat onu bekliyorumişinde yükselmene çok sevindim canım.. bunlar bir kadın için acayip gurur verici şeyler çocuk da yaparım kariyer dee dersin inşallah bu ay
duamdasin nefesalim ins en kisa zamanda sende yasayacaksin
inşallah gelmez kırmızılar canım benim1 haftada çokmuş ama çıkmaması normal yani
Selamlar Almanya'dan yazıyorum 37 yaşındayım bebek düşünüyoruz eşimle bittabiki
Doktorum Clomifen ve çatlatma iğnesi verdi (Turkıyedekı Klomen ıle aynı ) Clomifeni dün bittrdimi bugun doktorumdan randevu alacagım yenıden yumurtalıklara bakması ıcın ,Moralimi, bozan şey doktorum ılk baktıgında yumurtalıklarıma dedıkı ( son kürtajınızdan dolayı iç haznemin çok gereksız yere kazınmış bıraz harab oolmuş),buda ayrıyetten bızı duygusal olarak bıtırdı zaten ama görelım bakalım ne yaşayacagız dedı Dr.ve Clomifen'i yazdı.
Klomifen ile sonuç alan varmı çatlatma iğnesi ağrı yapar mı ?
37 yaş , geç kalınmış bir yaşmı?
17 yaşında bır oglum var bu arada ...
bu arada
Cehaletimi mazur görun ama BAT Ne demek ??Teşekkurlerımle
hadi yaaa(( iyide bat günü düşen ateşi ne yapayım ben bende sanıyorum ki bu böyle bikaçgün daha yüksek gider düşer düşmezse hamileyimdir diyodum ay çok aptalım ya
ben çok üzülüyorum bukadar istenmediğini bilememiştim...çok üzülüyorum çoookkk...kvalide daha aramadı bile düşünün...c.tesi eşimi aradı sonra beni istedi sadece hayırlı olsun dedi telden...
hadi yaaa(( iyide bat günü düşen ateşi ne yapayım ben bende sanıyorum ki bu böyle bikaçgün daha yüksek gider düşer düşmezse hamileyimdir diyodum ay çok aptalım ya
sana ters gelebilir belki ama tanisan kaynimi hak verirdin hepimize babalik yapar içinde kötülük yoktur kalbi çok temizdir... Benim esimde onun cocuklari icin canini verir aralarindaki bag.çok kuvvetli o yüzden çok sevindi....birde ilk kez amca olacak onunda etkisi var
ben çok üzülüyorum bukadar istenmediğini bilememiştim...çok üzülüyorum çoookkk...kvalide daha aramadı bile düşünün...c.tesi eşimi aradı sonra beni istedi sadece hayırlı olsun dedi telden...
Hosbulduk canim...
Hep buralardayim aslinda..
bu hafta cok yogundu islerim..
Toplantidan toplantiya.. ama simdi dinlenme haftasi..
hic stress yok cok sukur.. insallah olmazda..
Evet atesim bu sabah yuksekti.. bende anlamadim.. hayirlisi bakalim..
Sen nasilsin ??
ben klomenle hamile kaldim canim daha öncede değişik iğne hap kullandım 18aydir korunmuyorum klomenin ikinci kutusunda oldu şükür
Selamlar Almanya'dan yazıyorum 37 yaşındayım bebek düşünüyoruz eşimle bittabiki
Doktorum Clomifen ve çatlatma iğnesi verdi (Turkıyedekı Klomen ıle aynı ) Clomifeni dün bittrdimi bugun doktorumdan randevu alacagım yenıden yumurtalıklara bakması ıcın ,Moralimi, bozan şey doktorum ılk baktıgında yumurtalıklarıma dedıkı ( son kürtajınızdan dolayı iç haznemin çok gereksız yere kazınmış bıraz harab oolmuş),buda ayrıyetten bızı duygusal olarak bıtırdı zaten ama görelım bakalım ne yaşayacagız dedı Dr.ve Clomifen'i yazdı.
Klomifen ile sonuç alan varmı çatlatma iğnesi ağrı yapar mı ?
37 yaş , geç kalınmış bir yaşmı?
17 yaşında bır oglum var bu arada ...
bu arada
Cehaletimi mazur görun ama BAT Ne demek ??Teşekkurlerımle
kuzum ya üzülme lütfen yaaa kendimi kötü hissetim keske anlatmasaydim
sana ters gelebilir belki ama tanisan kaynimi hak verirdin hepimize babalik yapar içinde kötülük yoktur kalbi çok temizdir... Benim esimde onun cocuklari icin canini verir aralarindaki bag.çok kuvvetli o yüzden çok sevindi....birde ilk kez amca olacak onunda etkisi var
Ben iyiyim cnm.bu ay ara vermistik kafam rahat o yuzden.
Onumuzdeki ay artik bi ucundan tutucaz ,baska seyler ne bilim asilama ilac vs.denicez
Kismet bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?