Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben çok üzülüyorum bukadar istenmediğini bilememiştim...çok üzülüyorum çoookkk...kvalide daha aramadı bile düşünün...c.tesi eşimi aradı sonra beni istedi sadece hayırlı olsun dedi telden...

aminnn canim benimmmm rabbim sanada tekrar yasatsin sagliklisindan ins... El acip isteyen herkese yasatsin evlat kokusuz birakmasin
Amin... amin...
oy balım iyiyim çok şükür. benim de yarın bat onu bekliyorum işinde yükselmene çok sevindim canım.. bunlar bir kadın için acayip gurur verici şeyler çocuk da yaparım kariyer dee dersin inşallah bu ay
Yarin mi.. off.. cok heyecanli.. insallah gelmezler.. bebegim..

Hemde cok gurur verici.. hele bir turk kadinin burda yabancilar icinde tebrik almasi.. benim icin cok cok guzel di.. cok gurur vericiydi..
Insallah kariyer de yapicam.. bebisste..

inşallah gelmez kırmızılar canım benim 1 haftada çokmuş ama çıkmaması normal yani

belki de çıkmayacağını bildiğim için yapmışımdır korkuyorum ne yapayım

hoşgeldin aramıza öncelikle... burda klomenle hamile kalan Hicran adlı bir arkadaşımız var. o sana yardımcı olur canım. ayrıca bat da beklenen adet tarihin demek

ben çok üzülüyorum bukadar istenmediğini bilememiştim...çok üzülüyorum çoookkk...kvalide daha aramadı bile düşünün...c.tesi eşimi aradı sonra beni istedi sadece hayırlı olsun dedi telden...

canım benım yaa gerçekten cok üzücü birsey ama sallaa yaaa boşver kuzummm bus aatten sonra hıc bırsey uzmesın seniii :)

Hayirli sabahlar bayanlar.. Size danismak istediğim birsey var ben bu ayin 4unde adet oldum ama kanamam az olmadi yaklasik 6gun sonra tekrar kanamam geldi 4 5gun surdu cok korkmustum gene mi dusuk diye ama doktor kist var önemsiz dedi ilac bile vermedi ama kanamam oldu agrimda vardi simdi size sorcaklarim kistler kanama yapar mi ve bu ay hamile olma sansim yok degil mi

sana ters gelebilir belki ama tanisan kaynimi hak verirdin hepimize babalik yapar içinde kötülük yoktur kalbi çok temizdir... Benim esimde onun cocuklari icin canini verir aralarindaki bag.çok kuvvetli o yüzden çok sevindi....birde ilk kez amca olacak onunda etkisi var

Oyleleri bebek dogunca cosuyor canim millet ne der korkusuyla o zaman da sen yaklastrmazsin.sinir oluyorum boylelerine sanki kendi cocugu degil de dusmani.

Sakin uzulme sen bebegini de uzme. Herkes ne oldugunu belli ediyo. Hiic umrunda olmasinn

üzülmek yasak sana susam annesi.. bak ne yazıyor takviminde; bu haftalarda bebişin organları oluşuyor. üzülmek yok pozitif enerji boşverrrrrrrrrrrrrrrrrr.....

Bebeğinizin boyu artık 1,5-2,5 mm. ve yaklaşık olarak bir susam tanesi büyüklüğünde. Gelişmekte olan bebeğinizin çalışmaya başlayan ilk sistemi kardiyovasküler sistemidir. (kalp ve kan damarları). Bebeğinizin küçük kalbinin fonksiyonu normal bir kalbin fonksiyonundan farksızdır: Bebeğinizin gelişmekte olan dokularını besleyecek oksijen ve besin açısından zengin kan hücrelerini taşımak. Anne gebelik süresince kararsızlık, heyecan, sinirlilik duygularını hissedebilir. Hepsi normaldir :)

Ben iyiyim cnm.bu ay ara vermistik kafam rahat o yuzden.
Onumuzdeki ay artik bi ucundan tutucaz ,baska seyler ne bilim asilama ilac vs.denicez
Kismet bakalim

hoşgeldin canım.. bat beklenen adet tarihin ..bide küretaj eskiden kaşık vari aletlerle kazıyarak yapılıyodu ve rahme zarar veriyodu.. şimdi o yok vakumla emiyolar bebegi.. rahmine zarar vermeden alınıyor.. ben klomen kullandım yumoşlarım oldu çatlattıkta ama bebek yok yani herşey güzel gitse ilaç işe yarasa bile bazen olmayabiliyo.. ama o ilacın birçok iinsanda işe yaradıgını gördüm.. içini ferah tut.. rahmin için progesteron vermedimi acaba.. bu gittiginde sor bakalım progesteron kullansam rahme iyi gelirmi diye..

Ne kadar sinir bozucu bir kadin yaa.. iki gun sonra evinden cikmaz bebegi sevmek icin..
Canim sen onu bunu bosver.. bu bebek senin ve esinin.. siz mutlusunuz gerisi boss.. hic umrunda olmasin onlari dusunerek bebegini de kendinide uzme..

Ay çok tatlı adammış ya.Maşallah.Erkeklerden genelde duygularını belli eden hareketler göremediğimiz için tuhaf geliyor.
Bir de gitmek istemiyorsun sen bu aileye cadı :)))
Ne kadar tatlı insanlar.Şükret haline.Nasıl davrananlar var.

Ben iyiyim cnm.bu ay ara vermistik kafam rahat o yuzden.
Onumuzdeki ay artik bi ucundan tutucaz ,baska seyler ne bilim asilama ilac vs.denicez
Kismet bakalim

Hayirlisi canim.. insallah cok fazla bekletmeden gelir bebegin... ama bir an once doktora gidin ve ne gerekiyosa yapin..
guzel haberlerini bekliycem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…