Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben çok üzülüyorum bukadar istenmediğini bilememiştim...çok üzülüyorum çoookkk...kvalide daha aramadı bile düşünün...c.tesi eşimi aradı sonra beni istedi sadece hayırlı olsun dedi telden...

zeynebim üzülme lütfen... değer mi sence?? biliyorum insan herkes mutlu olsun sevinsin istiyor ama olmayınca da olmuyor ne yapalım... senin ailen sevinmedi mi? çevren arkadaşların??? o sana yeter canım.. onlar gerçekten seni sevenler unutma.. ve de biz tabiii

innnşalllaahhhh canımmm

günaydın kızlar nasılsınız? benim yarın bat :18: heyecan dorukta sizlerde ne vat ne yok?
Hg kuzucum canim ins gelmez adi batasica ve mujdeli haber aliriz
bebeğim naber? nasıl geçti h.sonun???
Misafirlerim vardi cumartesi de pazarda :)) iyiydi yumyumda bitti pazar günü artik beklemedeyiz :)) ins meyvelerini aliriz

ben çok üzülüyorum bukadar istenmediğini bilememiştim...çok üzülüyorum çoookkk...kvalide daha aramadı bile düşünün...c.tesi eşimi aradı sonra beni istedi sadece hayırlı olsun dedi telden...

Canım benim üzülme lütfen.aranızda bir soğukluk varsa ondan sıcak davranamıyordur.Yoksa kim torununu istemez.Hem eşin sana yeter canım.Hem biz varız.Biz çok seviyoruz seni ve susamını :)

canım benım yaa gerçekten cok üzücü birsey ama sallaa yaaa boşver kuzummm bus aatten sonra hıc bırsey uzmesın seniii :)

Oyleleri bebek dogunca cosuyor canim millet ne der korkusuyla o zaman da sen yaklastrmazsin.sinir oluyorum boylelerine sanki kendi cocugu degil de dusmani.

Sakin uzulme sen bebegini de uzme. Herkes ne oldugunu belli ediyo. Hiic umrunda olmasinn

teşekkür ederim canlarım...inşallah iyi olcam sanırım hassasımm...

kaynim çok üzülüyordu bebegimiz olmuyor die... Hatta biz korunmayi biraktik aradan bi kac ay gecti esimle konusmus oglum bi sorun varsa ii bi dr bulalim gorureyim sizi falan demiş esim tabi o ara yoook demiş... Kaynimi kp mi gorumcemi eltimi seviyorum canim iyi insanlar tek sorun kv azcik cenesini tutmayi bilse bende bu kadar sinir olmicam sirf onun icin gitmek istemiyorum

Canım benim üzülme lütfen.aranızda bir soğukluk varsa ondan sıcak davranamıyordur.Yoksa kim torununu istemez.Hem eşin sana yeter canım.Hem biz varız.Biz çok seviyoruz seni ve susamını :)

saol canım benim...hiç bi soğukluğum asla yok ama kadın böle yapısı kim çıkarları doğrultusunda yaklaşırsa yedirir içirirse o kadar iyisin değişik ya...ne bileyim 4 yıldır bi içtenlğini görmedim çok sahte...

Anlıyorum canım.Erkek anneleri zor olur kıskanç olur.Bir erkeği iki kadın paylaşırsa anlaşamaz tabi :)))
Ne söylerse batar kv.Bir de herşeye çok karışan biriyse tamam.

iyiyim canım yatistayim evet sevindiler sen napion

Benimde bata 2 gün kaldı heyecanla bekliorum ama bat yaklaştıkça umutlarm azalio. Bu gece rüyamda bebeğim vardı bir haftalikti arkadaşlarıma oturmaya gitmistim çok mutluydum ama. Bide rüyamda kendi kendime bebeğe bakarak rabbim demek olacak mis bebeğim boşuna o kdr uzulmusum diyodum karnimi tutuodum anlamdm:26::26:

Uzulmeee taze annisimm.kv kiskanc galiba senin herkesinkinde biraz old.gibi.Esin sana destek oluyosa kv yi bosver.sende ona gore davranirsin.Hele bi bebek dogsunda sen o zaman gorr onu bak nasil degiscek.O zamanda sen ona hakettigi gibi davranirsin

Hg kuzucum canim ins gelmez adi batasica ve mujdeli haber aliriz

Misafirlerim vardi cumartesi de pazarda :)) iyiydi yumyumda bitti pazar günü artik beklemedeyiz :)) ins meyvelerini aliriz

inşallah veririm size o müjdeyi Allahın izniyle evet Jack Danielslı yumyumu da tamamlamışsın süper hadi bakalım biz de bekliyoruz seninle beraber...

Canım benim Allah yardımcın olsun.Böyle insanları değiştiremezsin.Sen hiz üzme kendini.O sana nasıl davranıyorsa sen de öyle davran.Artık sen bir annesin.Bütün enerjini bebeğin için toplamalısın.

herseye cok karisir pasaklilik var birazda pis desem daha ii yani..birde her isi tarif eder her seyi en ii o biliyormus gibi... Eltimde temizliğe dikkat etmez o yüzden yeme içme işi sorun oluyor ya o yüzden gitmek istemiyorm

Anladım canım.Bir de artık hamilesin daha dikkatli olman lazım.ben öyle herşeyi yiyemem içemem 2 kere 3 kere yıkayın ben hamileylim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…