ben çok üzülüyorum bukadar istenmediğini bilememiştim...çok üzülüyorum çoookkk...kvalide daha aramadı bile düşünün...c.tesi eşimi aradı sonra beni istedi sadece hayırlı olsun dedi telden...
Amin... amin...
Yarin mi.. off..cok heyecanli.. insallah gelmezler.. bebegim..
Hemde cok gurur verici.. hele bir turk kadinin burda yabancilar icinde tebrik almasi.. benim icin cok cok guzel di.. cok gurur vericiydi..
Insallah kariyer de yapicam.. bebisste..
günaydın canim benim
Hg kuzucum canim ins gelmez adi batasica ve mujdeli haber alirizgünaydın kızlarnasılsınız? benim yarın bat :18: heyecan dorukta sizlerde ne vat ne yok?
Misafirlerim vardi cumartesi de pazarda :)) iyiydi yumyumda bitti pazar günü artik beklemedeyiz :)) ins meyvelerini alirizbebeğim naber? nasıl geçti h.sonun???
ben çok üzülüyorum bukadar istenmediğini bilememiştim...çok üzülüyorum çoookkk...kvalide daha aramadı bile düşünün...c.tesi eşimi aradı sonra beni istedi sadece hayırlı olsun dedi telden...
canım benım yaa gerçekten cok üzücü birsey ama sallaa yaaa boşver kuzummm bus aatten sonra hıc bırsey uzmesın seniii :)
Oyleleri bebek dogunca cosuyor canim millet ne der korkusuyla o zaman da sen yaklastrmazsin.sinir oluyorum boylelerine sanki kendi cocugu degil de dusmani.
Sakin uzulme sen bebegini de uzme. Herkes ne oldugunu belli ediyo. Hiic umrunda olmasinn
üzülmek yasak sana susam annesi.. bak ne yazıyor takviminde; bu haftalarda bebişin organları oluşuyor. üzülmek yok pozitif enerji boşverrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
Bebeğinizin boyu artık 1,5-2,5 mm. ve yaklaşık olarak bir susam tanesi büyüklüğünde. Gelişmekte olan bebeğinizin çalışmaya başlayan ilk sistemi kardiyovasküler sistemidir. (kalp ve kan damarları). Bebeğinizin küçük kalbinin fonksiyonu normal bir kalbin fonksiyonundan farksızdır: Bebeğinizin gelişmekte olan dokularını besleyecek oksijen ve besin açısından zengin kan hücrelerini taşımak. Anne gebelik süresince kararsızlık, heyecan, sinirlilik duygularını hissedebilir. Hepsi normaldir :)
kaynim çok üzülüyordu bebegimiz olmuyor die... Hatta biz korunmayi biraktik aradan bi kac ay gecti esimle konusmus oglum bi sorun varsa ii bi dr bulalim gorureyim sizi falan demiş esim tabi o ara yoook demiş... Kaynimi kp mi gorumcemi eltimi seviyorum canim iyi insanlar tek sorun kv azcik cenesini tutmayi bilse bende bu kadar sinir olmicam sirf onun icin gitmek istemiyorum
Canım benim üzülme lütfen.aranızda bir soğukluk varsa ondan sıcak davranamıyordur.Yoksa kim torununu istemez.Hem eşin sana yeter canım.Hem biz varız.Biz çok seviyoruz seni ve susamını :)
kuzum yaa benim yazdigimi gormedin mi uzulme ne olur ya
kaynim çok üzülüyordu bebegimiz olmuyor die... Hatta biz korunmayi biraktik aradan bi kac ay gecti esimle konusmus oglum bi sorun varsa ii bi dr bulalim gorureyim sizi falan demiş esim tabi o ara yoook demiş... Kaynimi kp mi gorumcemi eltimi seviyorum canim iyi insanlar tek sorun kv azcik cenesini tutmayi bilse bende bu kadar sinir olmicam sirf onun icin gitmek istemiyorum
iyiyim canım yatistayimevet sevindiler sen napion
Uzulmeee taze annisimm.kv kiskanc galiba senin herkesinkinde biraz old.gibi.Esin sana destek oluyosa kv yi bosver.sende ona gore davranirsin.Hele bi bebek dogsunda sen o zaman gorr onu bak nasil degiscek.O zamanda sen ona hakettigi gibi davranirsinben çok üzülüyorum bukadar istenmediğini bilememiştim...çok üzülüyorum çoookkk...kvalide daha aramadı bile düşünün...c.tesi eşimi aradı sonra beni istedi sadece hayırlı olsun dedi telden...
herseye cok karisir pasaklilik var birazda pis desem daha ii yani..birde her isi tarif eder her seyi en ii o biliyormus gibi... Eltimde temizliğe dikkat etmez o yüzden yeme içme işi sorun oluyor ya o yüzden gitmek istemiyorm
Hg kuzucum canim ins gelmez adi batasica ve mujdeli haber aliriz
Misafirlerim vardi cumartesi de pazarda :)) iyiydi yumyumda bitti pazar günü artik beklemedeyiz :)) ins meyvelerini aliriz
saol canım benim...hiç bi soğukluğum asla yok ama kadın böle yapısı kim çıkarları doğrultusunda yaklaşırsa yedirir içirirse o kadar iyisin değişik ya...ne bileyim 4 yıldır bi içtenlğini görmedim çok sahte...
dualarimiz senke kukulogum
herseye cok karisir pasaklilik var birazda pis desem daha ii yani..birde her isi tarif eder her seyi en ii o biliyormus gibi... Eltimde temizliğe dikkat etmez o yüzden yeme içme işi sorun oluyor ya o yüzden gitmek istemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?