Akşam yazdım kimse yazmadı bana doktorun kapısındayım acaba ne dicek kızlar dua edin
sizdenn yorumlarinizi bekliyorumHayirli sabahlar bayanlar.. Size danismak istediğim birsey var ben bu ayin 4unde adet oldum ama kanamam az olmadi yaklasik 6gun sonra tekrar kanamam geldi 4 5gun surdu cok korkmustum gene mi dusuk diye ama doktor kist var önemsiz dedi ilac bile vermedi ama kanamam oldu agrimda vardi simdi size sorcaklarim kistler kanama yapar mi ve bu ay hamile olma sansim yok degil mi
Akşam yazdım kimse yazmadı bana doktorun kapısındayım acaba ne dicek kızlar dua edin
kuzum bende battan iki gün önce hamile olduğumu ve ucuzum olacağını gördüm ins seninde icine dogmustur
dualarimiz senke kukulogum
İnşallah bebişlerimmmmmmmmm ya heyecanlıyımmmmmminşallah için tertemiz parlıyodur ve yeni bebişe hazırdır
ahhh sadece yikama isi olsa
sizdenn yorumlarinizi bekliyorum
Inşallah cnmm inşallah. Dün gece eşimin 2 kuzenininde hamile olduğu nu öğrendim çok sevindm ama biyandan da bnm niye olmuo diye üzüldüm. Biri 40. Dgeri 27 yaşında valla Boz bu ay dusunuoz diyolr tak hamile kaluolar hayret Ediorum ya
ahhh sadece yikama isi olsailk evlendigim sıralar gittiğimizde hic bisey yiyemiyordu iki uc kilo bile vermistim birde bir gun kalinca ac kaliyordum hep baktim olmayacak yedim mecburen yada cantama kek kraker falan koydum gece yatmafan yedim
bende bilmiyorumda kistler kanama yapar ama çok yoğun değil az az leke gibi
Canımmmmmm saol benden önce bir gebe aldılar şeker yüklemesi yapılmış beklemese olur mu falan dedi bende olur dedim kıyamadım :)selam tatlım.. ben sadece h.içi girebiliyorum :26: inşallah güzel haberler alacaksın canım benimmmmmmm.. hadi bekliyoruz
Gunaydinn kukusumm .ins. guzel seyler solicek hadi bakalimm bekliyoruzzAkşam yazdım kimse yazmadı bana doktorun kapısındayım acaba ne dicek kızlar dua edin
sen benim yazdığımı görmedin galiba??? batın yarın mı senin? öyleyse battaşız. gerçi 27sini de sayıyorum ben ne olur ne olmaz diye
Ben haftasonu çok özledim sizi :)) bakalım mikmik serbest derseeeeee tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiGunaydinn kukusumm .ins. guzel seyler solicek hadi bakalimm bekliyoruzz
Denizim batmalar hayra alamettir... :)) inşallahhhhhh canımın içi sendinde güzel haber alacağızzzzzzzzcııııızzzz cızzz batıyo sol yanım ya.. çok net hissediyorum.. ne oluyo içerde arkadaşşş..her ay her ay yapmayın böyle oyunlar..
wc yi falan hic sorma patlayacak dereceye geliyorum girmemek icin
bizim sinavimiz böyle bebeğim üzülme olacak
Canımmmmmm saol benden önce bir gebe aldılar şeker yüklemesi yapılmış beklemese olur mu falan dedi bende olur dedim kıyamadım :)
Yok cnm yrn değil batım normalde 28 30 günde bir olduğum için geçen ayda 31 çektiği için bu ay 27 sinde olmam gerekio inşallah olmam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?