Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sizdenn yorumlarinizi bekliyorum

kuzum bende battan iki gün önce hamile olduğumu ve ucuzum olacağını gördüm ins seninde icine dogmustur

Inşallah cnmm inşallah. Dün gece eşimin 2 kuzenininde hamile olduğu nu öğrendim çok sevindm ama biyandan da bnm niye olmuo diye üzüldüm. Biri 40. Dgeri 27 yaşında valla Boz bu ay dusunuoz diyolr tak hamile kaluolar hayret Ediorum ya

sen benim yazdığımı görmedin galiba??? batın yarın mı senin? öyleyse battaşız. gerçi 27sini de sayıyorum ben ne olur ne olmaz diye

ahhh sadece yikama isi olsa ilk evlendigim sıralar gittiğimizde hic bisey yiyemiyordu iki uc kilo bile vermistim birde bir gun kalinca ac kaliyordum hep baktim olmayacak yedim mecburen yada cantama kek kraker falan koydum gece yatmafan yedim

o kadar mı canım ya gözümde canlandıramadım ben onu.. hani ben en çok evlerin tuvaletlerine dikkat ederim ama yemek konusunda yenmeyecek kadadr pis ne olabilir ki???

sen benim yazdığımı görmedin galiba??? batın yarın mı senin? öyleyse battaşız. gerçi 27sini de sayıyorum ben ne olur ne olmaz diye

Yok cnm yrn değil batım normalde 28 30 günde bir olduğum için geçen ayda 31 çektiği için bu ay 27 sinde olmam gerekio inşallah olmam da

cııııızzzz cızzz batıyo sol yanım ya.. çok net hissediyorum.. ne oluyo içerde arkadaşşş.. her ay her ay yapmayın böyle oyunlar..

Canımmmmmm saol benden önce bir gebe aldılar şeker yüklemesi yapılmış beklemese olur mu falan dedi bende olur dedim kıyamadım :)

güzel kalplim benimmm Rabbim güzel gönlüne göre versin...

Yok cnm yrn değil batım normalde 28 30 günde bir olduğum için geçen ayda 31 çektiği için bu ay 27 sinde olmam gerekio inşallah olmam da

olsun battaş sayılırız yine de.. benim de 26-27 tam emin değilim... beraber bekleriz seninle.. ama üzme kendini.. inşallah güzerl haberler veririz ama olmazsa da birdahaki ay... herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…