Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar eski is arkadasimin hamile oldugunu ogrendim.
O da senelerce bekledi , tedaviler vs.kurban bayramindada annesini kaybetmist
Bana herseyin zamani varmis gercekten seninde zamanini bekliyor dedi ve kendiliginden olmuss.
Cok duygulandimm kukusumu kesebilirsiniz

keserim kızzz sus gelcekler bizimkilerde

sünnetci nefes al ben senin kukuşuna indircem piknik tüpünü üzülme lütfen bizide olcak
allahın izniyleee

doktor bekle demişmiydi kuzzzuuummm

Canim bnm dr um klasik 3ay dedi bn problemlerim olunca daha tecrubeli baska bi dr a gittim ve psikolojik olarak toparlaninca korunmayi birak rahim toparlamadan kalamazsin kalirsan da korkma toparlanmissndr dedi.
Simdi adet olmadan hamile kalsan da bi yil bekleyip kalsan da dusuk yapma riskin hic dusuk yapmamis bi kadin kadar dedi.

Hamile kalinca da yeni bi dr a basladim satimi sordu bilmiyorm defim kurtajdan dolayi.hic yadirgamadi yada erken olmus vs demedi hersey yolunda bi kez oldu diye yine olcak diye dusunme ddi.

keserim kızzz sus gelcekler bizimkilerde

Kizlar banada doktor korunma dedi... yolaa devam..

Bide dusuk yapip hamile kalan bacilarim... kac ay beklediniz veya kac gun ???

Kizlar banada doktor korunma dedi... yolaa devam..

Bide dusuk yapip hamile kalan bacilarim... kac ay beklediniz veya kac gun ???

Canim ben isyerinde bir arkadastan ornek verim.
10 haftalikken kontrole gittiginde bebegin kalbi durmus dendi.sonra kurtaj oldu.
Iki ay korundu iki kez adet oldu.ucuncuye hamisti.
Benim yengemde bir aylikken dusuk yapti.korunmadi hemen hamile kaldi.yegenim iki yasinda

Ben geldin kızlar dediginiz hic bi folik asit yokmus bende folikplus aldim ( folik asit kalsiyum d vitamini iceriyi).... Tarihi gecmis olanada tahih geçse bile 4ay kullanabilirsiniz diyooo nasıl sinir oldum hayır değiştirmek istiyorum dedim

Bilmiyorum yaa benim kafa cok karisik biliyosun dusukten sonra atesim.. hic yumurtlamadim diyo.. butun belirtileri yasamama ragmen.. :44::44: bekliycem bakalim..
teyzeleri kesemizi gördük geldik biz....

MAsallah canim.. allah'im korusun.. ne guzel bir duygudur..

wowwwwwwww bu neee güzel bir habermişşşşşşşş ama yaaa süperrrrrrrr çok mutlu oldum bidenem nasıldı ne hissettin kalp atışlarını duydun muuu

Gozun aydin canimm kac haftalikmissiniz keseniz ne kadar

ayyy canım benim.Ne güzel darısı kalp atışlarını dinlemeye,cinsiyetini öğrenmeye,kucağına almaya inşallah,,,

Cok guzell bi haber cnmm tekrardan hayirli olsunn.
Ya bugun hicranda gitmicekmiydi ole hatirliyorum

kızlar kalp atışı için önümüzdeki hafta dedi....şuan güzel ilerliyo inş. kaç hafta olduğunu sormadım darısı isteyen herkese inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…