inşallahhh tatlımm duyarsın merak etmee içimden öle geliyor
anladım tatlım benimde hersey yapıldı hgs de oldu senin peşinden gelicem sanırım ama hemen çatlatma yaptırmam her halde biraz daha beklerimmm
saol balımmm hadı sen gt cnm dkatlı gtafiyet olsun gec kalmissin sende.... Bende cikayimda ecz gideyim
bendede kasık ağrısı var sen de oldumu elaaaam,klomen içende oluyomuş ya
yok o sarı akıntı bende de var ama çok az,ben söylemesi ayıp birliktelik zamanı demek istemiştim,aayyyy çok özür dilerim çok ayıp şeyler sordum,bende klomen ilk ay işe yaramadı galiba neyse olsun önümüzdeki maçlara bakacağız
canım içini karartmak için söylemiyorum ama doktor bana hamileyken kesinlike bilmediğin yerde tuvalete girme dedi ben iş yerinde bile girmiyordum çok sıkışmadanbunye alisti pislige canim galibarabbim korusun bizi
Ya bu folik asit in adı degisiomu. Herkese ayni folik asit ti verio DMİ doktor. Mesela ben eczaneye gitsem folik asit alsam bişe olurmu acaba?:26:
Canlarim cmt aksam nobetci ezc esime icinde folik asit + b12 olan folidoce veya folio al dedim oda ferrevit diye bi vitamin almis icinde bi sürü vitamin mineral var getirdi ben bunu istemedim dedim ecz bunu verdi dedi gonlum olmamusti ki neyse bi son kullanma tarihi kasim 2013... çok sinirlendim gidip geri vercem
ooooowww süper habeerr hadi gözümüz aydin insssss gelsin mik mik gelsin bebisler :124::124::124::124:
yupppppppi o zmn tatlımmmmmmmm çok sevindim inşallah beraber doğurcaz totem yapcazzzz
aldım kucağıma baktım böle kokladım mis gibibulaşmışmıdır kucağıma almayla bulasmıstır yaaa
genelde herkese bunu verıyorlar bıdenem folbiol ismi bebeğin gelişimin de faydalı zeka gelişimi herseyındee ücretini bilmiyorum eşim aldı tatlım ama 5 liradan fazla değildir die umuyorumm
Ohhh gozunaydin canimmeve gderken yeni formalar al kendineeee sahalara hosgeldiiiinnn :79::79::92::92::92:
kızlar ben size birsey sorabilirmiyim
herseyle tamamız bde minnak tavsanlar gelse annelerıne ayyyy anne olcm ya ınanamyorum cok gsel bsey
canım içini karartmak için söylemiyorum ama doktor bana hamileyken kesinlike bilmediğin yerde tuvalete girme dedi ben iş yerinde bile girmiyordum çok sıkışmadan
canım ben ilk kontrole gittiğim doktor folbiol verdi günde bana bir tane, şimdi devam ettiğim doktorum solgarın focidole olanını verdi yine günde bir tane hamile kalmadan önce de içiyordum sonrasında da devam ediyorum bir tane de kan hapım var kanım düşük diye bir de elevit vermişti ama içmek kısmet olmadı...
hemen değiştirt canım uzun süre kullAnılıyor çünkü o
ayyyy kızlar çok heyecanlıyımmmm
lilimmmm kukuşum beraber doğurcaz 3 ay bebeği de cinsiyetini de kimseye demicezzz
evlim mutlum çocukluk iki gün önce yatırım yapmıştım akşama bomba gibiyim ben yokum beklemeyin beni
ne sorcan topic annnnemmmmmmmmm benim adetim bellki değil diye yazmadım sana doktor yumurtalıklara bakılırsa 3 haftaya olur dedi aralık 15 olabilir dedi bu arada korunun dedi adet olduktan sonra istediğiniz zaman yine olabilir dedi
kızlar bu ay devam edeyim mi sizce neden korunun dedi
kukuşum iki yumurtalığımda da bir sürü uyarılmış yumurtam varrrayyyyyyyyyyyy benim kukuloğummm bu soğuklarda hiç mik mik yapmayı duş almayı sevmiyorum yaaaa bırrrrr soğuk ama napalım yarında itibaren çalışmalara başlıycaz bizdeeesende başlarsın kukuşummm
kızlar eve geldiğimde listeyi tamalayacağım inş. özbu sayfadan itibaen takib edip yazıyorrumm
kız bana da 15 aralık dedi... kukuşummm battaş olduko zmn benimde 13 aralık anacummm
kukuşum iki yumurtalığımda da bir sürü uyarılmış yumurtam varrrya beklemesem mi dedim içimden kızar mı doktorum banaaaa bir haftaya çatlıcak işte
ayyyyyyyyyyyy benim kukuloğummm bu soğuklarda hiç mik mik yapmayı duş almayı sevmiyorum yaaaa bırrrrr soğuk ama napalım yarında itibaren çalışmalara başlıycaz bizdeeesende başlarsın kukuşummm
deneyimli ablalar kardeşler kukuşlar hadi söyleyin bekleyimmi korunayım mı korunmayayım mıııııbeklemesen bi sakınca olur mu acaba yaaa olmazsa bekleme bence kukucanım benimmm gene sen daha iyi bilirsin benim pek bilgim yok
kız bana da 15 aralık dedi... kukuşummm battaş olduk
deneyimli ablalar kardeşler kukuşlar hadi söyleyin bekleyimmi korunayım mı korunmayayım mııııı
kız elaaaaaaam okadar uzun zamandır bekliyoruz kiiiii bu gece sular kesik olsa damacana su ile yıkanırız o kadar yani durumumuz vahimmmmmmmmevet ya hormonlardanmıdır nedr dun ask hadı mık yapalım mı valla olmz sabah dus almayı gzum kesmyo ddıbuda bna kapak oldu
o zmn benimde 13 aralık anacummm
kız bana da 15 aralık dedi... kukuşummm battaş olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?