Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallahhh tatlımm duyarsın merak etmee içimden öle geliyor

anladım tatlım benimde hersey yapıldı hgs de oldu senin peşinden gelicem sanırım ama hemen çatlatma yaptırmam her halde biraz daha beklerimmm

herseyle tamamız bde minnak tavsanlar gelse annelerıne ayyyy anne olcm ya ınanamyorum cok gsel bsey

heyooo topik annesini buldum sonunda..

ben de listeye girmek istiyorum, bat 19 aralık

bunye alisti pislige canim galiba rabbim korusun bizi
canım içini karartmak için söylemiyorum ama doktor bana hamileyken kesinlike bilmediğin yerde tuvalete girme dedi ben iş yerinde bile girmiyordum çok sıkışmadan

Ya bu folik asit in adı degisiomu. Herkese ayni folik asit ti verio DMİ doktor. Mesela ben eczaneye gitsem folik asit alsam bişe olurmu acaba?:26:

canım ben ilk kontrole gittiğim doktor folbiol verdi günde bana bir tane, şimdi devam ettiğim doktorum solgarın focidole olanını verdi yine günde bir tane hamile kalmadan önce de içiyordum sonrasında da devam ediyorum bir tane de kan hapım var kanım düşük diye bir de elevit vermişti ama içmek kısmet olmadı...

hemen değiştirt canım uzun süre kullAnılıyor çünkü o
ooooowww süper habeerr hadi gözümüz aydin insssss gelsin mik mik gelsin bebisler :124::124::124::124:

ayyyy kızlar çok heyecanlıyımmmm

lilimmmm kukuşum beraber doğurcaz 3 ay bebeği de cinsiyetini de kimseye demicezzz
Ohhh gozunaydin canimm eve gderken yeni formalar al kendineeee sahalara hosgeldiiiinnn:79::79::92::92::92:

evlim mutlum çocukluk iki gün önce yatırım yapmıştım akşama bomba gibiyim ben yokum beklemeyin beni

kızlar ben size birsey sorabilirmiyim

ne sorcan topic annnnemmmmmmmmm benim adetim bellki değil diye yazmadım sana doktor yumurtalıklara bakılırsa 3 haftaya olur dedi aralık 15 olabilir dedi bu arada korunun dedi adet olduktan sonra istediğiniz zaman yine olabilir dedi
kızlar bu ay devam edeyim mi sizce neden korunun dedi

teşekkür edrim canlarım, işime dönmem lazım hepinizi öpüyorum hoşçakalııııııınnn

herseyle tamamız bde minnak tavsanlar gelse annelerıne ayyyy anne olcm ya ınanamyorum cok gsel bsey

evt güzel olcak tatlım yaaa beraber büyütcez dertleşcez bilgi alışverişi yapcazzz inşallah beraber güzel bebişler doğurcazzzzzzz

selam kızlar 2,5 yıllık evlıyım hiç korunmadık olmadı çikolata kisti var dendi temmuzda amelıyet oldum bu ayın 9. da ilk aşılamamı oldum dün iitibariyle adet oldum moralim çok bozuk bi hamile oldum diyemicemkmiyim.. tedaviyi bıraktım gitmicem artık olursa olur 3 yılım temmuzda doluyor sonrası tüp bebek inşallah hayırlısı olur hamile olanlarında rabbim saglıkla kucaklarına almayı nasip etsin..

kızlar eve geldiğimde listeyi tamalayacağım inş. özbu sayfadan itibaen takib edip yazıyorrumm

ayyyyyyyyyyyy benim kukuloğummm bu soğuklarda hiç mik mik yapmayı duş almayı sevmiyorum yaaaa bırrrrr soğuk ama napalım yarında itibaren çalışmalara başlıycaz bizdeee sende başlarsın kukuşummm

ayyyyyyyyyyyy benim kukuloğummm bu soğuklarda hiç mik mik yapmayı duş almayı sevmiyorum yaaaa bırrrrr soğuk ama napalım yarında itibaren çalışmalara başlıycaz bizdeee sende başlarsın kukuşummm
kukuşum iki yumurtalığımda da bir sürü uyarılmış yumurtam varrr ya beklemesem mi dedim içimden kızar mı doktorum banaaaa bir haftaya çatlıcak işte

kukuşum iki yumurtalığımda da bir sürü uyarılmış yumurtam varrr ya beklemesem mi dedim içimden kızar mı doktorum banaaaa bir haftaya çatlıcak işte

beklemesen bi sakınca olur mu acaba yaaa olmazsa bekleme bence kukucanım benimmm gene sen daha iyi bilirsin benim pek bilgim yok

evet ya hormonlardanmıdır nedr dun ask hadı mık yapalım mı valla olmz sabah dus almayı gzum kesmyo ddı buda bna kapak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…