focidolenin icerinde hangi vitaminler var canim.....
napıyon bacım aşılama oldunmukızlar eve geldiğimde listeyi tamalayacağım inş. özbu sayfadan itibaen takib edip yazıyorrumm
evet ya hormonlardanmıdır nedr dun ask hadı mık yapalım mı valla olmz sabah dus almayı gzum kesmyo ddıbuda bna kapak oldu
bunlarrrrrrrrrrr tesadüf olamazz tatlımmmmm kesin birşeyler var bu işteeeee hadi bakalım beraber hemile kalcaz sanırım bebeğim aşkk tesdüfleri severrrr
kukusum bekleme nye beklıyonkı yahu amannnn saldm cayıra mevlam kayıra ohhhh sabahlar olmasn
benimde 8 aralıkkkk canımmmm
hayırlısı canımmm inşallah peş peşe açıklıycaz bu ay hamiş haberlerini
bencedeeee bencedeeeeee bencedeeeeeeeeeeeee kızım ocak bizim ayımız benimde doğum günüm hemde
ya doktor bir kez adet ol sonra istediğiniz zaman yapın korunmana gerek yok ama bu ay değil dedi bir kez adet ol dedi bilemedim
kızlar çok dua edelim bu ay yaaaaabenimde 8 aralıkkkk canımmmm
focidolenin icerinde hangi vitaminler var canim.....
Birde bu ferrevitle elevit ayni vitamin mi elevit domuzdan elde ediliyormus da acil cvp cikcam kuzum
kıyamam kız pipicana sarıl...ama soğukkkkkkk bebeğim yaaaaa şöyle bir soba olcak küt küt küt yancak yanında giyincen böle küçükken ne güzeldi yatardık böle tavadan ateşlerin dansınıı izlerdik şimdi doğal gaz peteğine sarılıyom gene ısınamıyom yaaa
hayırlısı canımmm inşallah peş peşe açıklıycaz bu ay hamiş haberlerini
focidolenin icerigi ne kuzum b12varsa ondan alayim
insallahhhh canımmmm ınsallahhhhh
canim ben yukardada yazdım folidoce veya folio kullan folikasitin etkili olmasi icin b12 gerekliymis....genelde herkes folbiol kullaniyo içinde sadece folikasit var ve bagisikligi azaltiyomus fiyatida uzun zaten fiyattan belli bi gariplik olduğu 1.50- 2lira bisey ...bende folbiol kullanıyorum bunları okudum degistirmeye karar verdim
eeeeee uzun bı aradan snra sahalara dondun ateslı gunler szı beklıyo voohhhhhooooookız elaaaaaaam okadar uzun zamandır bekliyoruz kiiiii bu gece sular kesik olsa damacana su ile yıkanırız o kadar yani durumumuz vahimmmmmmmm
ama soğukkkkkkk bebeğim yaaaaa şöyle bir soba olcak küt küt küt yancak yanında giyincen böle küçükken ne güzeldi yatardık böle tavadan ateşlerin dansınıı izlerdik şimdi doğal gaz peteğine sarılıyom gene ısınamıyom yaaa
kızlar çok dua edelim bu ay yaaaaa
canım valla bilmiyorum ama solgar iyi bir marka focidole iyidir.... valla domuzdan mı bilmiyorum ama elevit vermişti...
kıyamam kız pipicana sarıl...
ayyyyyyyyyy bomba etkisi
eeeeee uzun bı aradan snra sahalara dondun ateslı gunler szı beklıyo voohhhhhoooooo
evet ya eskı gunler ozlenıyo gugum den ses gelcek su kaynama sesı ne kadar hzur veryodu eskı gunler yaa:26:
kukuşum iki yumurtalığımda da bir sürü uyarılmış yumurtam varrrya beklemesem mi dedim içimden kızar mı doktorum banaaaa bir haftaya çatlıcak işte
focidolenin icerigi ne kuzum b12varsa ondan alayim
Ayyy bilemedim ki cnm.doktorun korun demis ama.
Rahmin toparlanma sureci mi acabaa.
prospektüs de bu yazıyorCanim ben folbiol kullaniyodum sonra icinde b12olan folicode ye gectim.
B12folikasisin vucutta tutulmasini sagliyomus
Evet bakalım artik evet jackle kutladik :)) misafirlerimizin ikisininde bebekleri vardi deli gibi oynadık onlarla superler yaainşallah veririm size o müjdeyi Allahın izniyleevet Jack Danielslı yumyumu da tamamlamışsın süper hadi bakalım biz de bekliyoruz seninle beraber...
Akşam yazdım kimse yazmadı bana doktorun kapısındayım acaba ne dicek kızlar dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?