Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet ya hormonlardanmıdır nedr dun ask hadı mık yapalım mı valla olmz sabah dus almayı gzum kesmyo ddı buda bna kapak oldu

ama soğukkkkkkk bebeğim yaaaaa şöyle bir soba olcak küt küt küt yancak yanında giyincen böle küçükken ne güzeldi yatardık böle tavadan ateşlerin dansınıı izlerdik şimdi doğal gaz peteğine sarılıyom gene ısınamıyom yaaa

bunlarrrrrrrrrrr tesadüf olamazz tatlımmmmm kesin birşeyler var bu işteeeee hadi bakalım beraber hemile kalcaz sanırım bebeğim aşkk tesdüfleri severrrr

bencedeeee bencedeeeeee bencedeeeeeeeeeeeee kızım ocak bizim ayımız benimde doğum günüm hemde

kukusum bekleme nye beklıyonkı yahu amannnn saldm cayıra mevlam kayıra ohhhh sabahlar olmasn

ya doktor bir kez adet ol sonra istediğiniz zaman yapın korunmana gerek yok ama bu ay değil dedi bir kez adet ol dedi bilemedim

benim annemde bana ocakta hamile kalmış bende hamiş olursam kendi doğum günümde doğururum belkimmm hadi bismillah deriz başlarız tatlım bence artık sizde başlasanız olur gibi ama bilmiyorum dr. bilir

benimde 8 aralıkkkk canımmmm
kızlar çok dua edelim bu ay yaaaaa

focidolenin icerinde hangi vitaminler var canim.....

Birde bu ferrevitle elevit ayni vitamin mi elevit domuzdan elde ediliyormus da acil cvp cikcam kuzum

canım valla bilmiyorum ama solgar iyi bir marka focidole iyidir.... valla domuzdan mı bilmiyorum ama elevit vermişti...
kıyamam kız pipicana sarıl...

hayırlısı canımmm inşallah peş peşe açıklıycaz bu ay hamiş haberlerini

ayyyyyyyyyy bomba etkisi

Ben de inofolic kullanıyorum canım.bir bardak suya döküp içiyorsun.
kullanan oldu mu daha önce aranızda???

kız elaaaaaaam okadar uzun zamandır bekliyoruz kiiiii bu gece sular kesik olsa damacana su ile yıkanırız o kadar yani durumumuz vahimmmmmmmm
eeeeee uzun bı aradan snra sahalara dondun ateslı gunler szı beklıyo voohhhhhoooooo

evet ya eskı gunler ozlenıyo gugum den ses gelcek su kaynama sesı ne kadar hzur veryodu eskı gunler yaa:26:

kızlar çok dua edelim bu ay yaaaaa

canım valla bilmiyorum ama solgar iyi bir marka focidole iyidir.... valla domuzdan mı bilmiyorum ama elevit vermişti...

kıyamam kız pipicana sarıl...

ayyyyyyyyyy bomba etkisi

sarılyıroum ama rahat edemiyorum ben ekim kasımda bombalar çoktu aralık ocaktada bombaları biz patlatcaz hayırlısıylaa

eeeeee uzun bı aradan snra sahalara dondun ateslı gunler szı beklıyo voohhhhhoooooo

evet ya eskı gunler ozlenıyo gugum den ses gelcek su kaynama sesı ne kadar hzur veryodu eskı gunler yaa:26:

evettt yaaa sobanın yanına yatağı sererdik hepimizin odası vardı ama sıcak odaya doluşurduk annem babam kardeşim ben gece uyumadan önce sohbet edersik iyi geceler iyi geceler die die uyurduk

inşallah veririm size o müjdeyi Allahın izniyle evet Jack Danielslı yumyumu da tamamlamışsın süper hadi bakalım biz de bekliyoruz seninle beraber...
Evet bakalım artik evet jackle kutladik :)) misafirlerimizin ikisininde bebekleri vardi deli gibi oynadık onlarla superler yaa
Akşam yazdım kimse yazmadı bana doktorun kapısındayım acaba ne dicek kızlar dua edin

Ins sahalara donersin biran önce:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…