Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim cutemm cok zor seyler yasamissin.oglusunu kucagina alincaa unutacaksin insallah
Bi de sinir oldum yaa dusuk olunca hemen rahmi tutmuyor bilmemnee.
Ne kadar acimasiz insanlar var, Allahim bu kotu sozlerden korusun

cutem insan yanlız kalmak istiyor sende bilirsin biri geçmiş olsun dediğinde sanki oh iyi olmuş demiş gibi oluyor... kimseyi istemedim ama çok şükür çabuk çıktım o psikolojiden ben büyütmeyeceğim sadece fikrinizi almak istedim şimdi yarın falan yemeğe gideriz kesin ona... bakalım o iyi davranırsa bende iyiyim ama o aynı devam ederse bende soğuk davrancam... seninki gerçekten daha kırıcı ne demek rahmi tutmuyor falan o kadar acının arasında... belkide hatayı şurda yaptım kendi annem gibi anlayışlı olmasını beklemem ki asla olmaazzz bunu anladım amannnn... içimde sadece kırgınlık var benim ilk bebeğim ilk yaşadığım olumsuzluk o büyük daha anlayışlı olabilirdi benceee

cutem ya ne dicem seninde fikrini alayım ben şimdi bugün dr gittim kürtaj sonrası rahim çok güzel kalınlaşmaya başlamış uyarılmış yumurtalar var iki tarafta da... bu ay 3 hafta sonra regl olcaksın sonra çalışmalara başla dedi ben durmak istemiyorum sence bu ay korunmak lazım mı

hemen hamile kalcammmm

Canim cutemm cok zor seyler yasamissin.oglusunu kucagina alincaa unutacaksin insallah
Bi de sinir oldum yaa dusuk olunca hemen rahmi tutmuyor bilmemnee.
Ne kadar acimasiz insanlar var, Allahim bu kotu sozlerden korusun

amin cnm.
Allah kimseye yasatmasin.
ben ciddi sekilde terapo gordum bu yuzden. dr artik kizmisti bana takma o cahil kadinin dedigini ölup gidecek zaten diye...
affetmek buyukluktur ama kolay oldugunu da hic sanmiyorum.
daha ufak tefek laflar olsaydi belki yutardim. ama bunu yutmak cok zor..sabir.
simdiki bebegimi de bir sahipleniur sormayin. eli hep karnimda..yok sunu alayim yok bunu alayim. gel seni gzedireyim. gelip evin isini yapayim... aman istemem hicbirseyini. yeterki benden uzak olsun. gerektikce gorusuyorum simdilik. insallah bor gun tamamen affedebilirim. cunku dediginiz gibi bu insana agir bir yuk.

ederim canim tabi !!!!!!!!!

sağol hicranım Allah razı olsun ......

amiin şekerim sağol iyi dileklerin içinn

cutemmm Allah sabır versin boşver.... benden daha zor şeyler yaşamışsın:26: Allaha havale ediyorum ben

ben seni cokkk iyo anliyrm. ama uzarsa mesele sen daha fazla zarar goreceksin benim.gibi. tecrubeyle sabittir.

bemce bu ay ara ver cnm. rahmin dinlensin. 1 ayla hicbirsey kaybetmezsin. allah korusun hemen gebe kalirsin aslinda embriyo sagliksiz olur duser ama sen bu kez de ben beklemedim ondan oldu diye kafayi yersin. dinlen cnm. 1 ay tatil lutfen.

senin bilgine çok güvenirim cutem sen bekle dedin şimdi içimdeki istek bitti korunalım bari napalım yine hemen hamile kalmak istiyorum ateş de ölçeceğim şimdilik bıraktım ama adet olur olmaz yine başlarım... oraya yazıyorum kimse yazmıyor bana bende gelmiyorum o yüzden

cutemmm Allah sabır versin boşver.... benden daha zor şeyler yaşamışsın:26: Allaha havale ediyorum ben

Ben seni cook iyi anliyorum canim. Biz ailelerden 6saat uzagiz ve ben kurtajda iki tarafa da gelmeyin dedim israr ettiler ama yas havasi olsun aglayalim istemedim esim de aileleri ikna etti bni anlayip. Ve gelmediler kimse de bunu sorun etmedi. Hatta kayinvalidem seni tebrk ederim tek basina atlatabildin kizim dedi. Kurtajdan iki uc hafta sonra biz gittik ve konusu acilmadi. Olmasi gereken bu. Senin kv sizi dusunmeyi birakip ben neciyim moduna girmis

biraz kirginlar sana. ozelden yazarim. buradan olmaz...

Bunlar cok hassas konular canim, insanlar bisey soylemeden once kirk kere dusunmeli.Dedigin gibi cahilce laflar bunlar.Ben bu bekleyisle dolu gunlerde biciok insanin gercek yuzunu ve acimasizliklarini gordum.Benimde kayinpederim herkesin icinde bana bir gondermede bulinmustu.onu affetmicem o yuzden.esimede soyledim

evet bebeğim aynen dediğin gibi ben neciyim moduna girdi...

biraz kirginlar sana. ozelden yazarim. buradan olmaz...
tmm bekliyorum

bu gece hep kabuslar gördüm ve sürekli seni sayıkladım.. (rüyanın arasında sürekli uyandığım için net olarak hatırlamıyorum rüyayı.) dua edip uyumuşum. pazar günü kayınvalidenle ilgili yazdıklarını okudum ve cidden canım sıkıldı. dün akşam geldi mi kayınvaliden? sana da yazmıştım ama galiba telefonun neti yüzünden bir problem oldu ve burda çıkmadı anlamadım.. Aklım sende nasılsın?

canımmmmmm... ne çektik beeee ya insanlar biraz benciller söyledim benden gitti diyorlar da karşı tarafı düşünen yok

noldu ki minikbebişimeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…