Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cutemmm catlak icin birşey kullanıyor musun

benimde çatlaklarım vardı kırmılardı hergün iki kere vazelin sürdüm hicranım sonra geçti ilerlemeden kayboldu birde eczanede satılıyor sanırsam biooil duymuşsundur çatlama ve lekelenme için ........

noldu ki minikbebişimeeee

bir şey olmadı canım.. hafta sonu biraz gergin geçmiş. (k.v den dolayı) bende kafaya taktım sanırım.. rüyamda sürekli minikbebişim diye sayıklıyordum.. sordum bakalım cevap verince hep beraber öğreniriz. dün akşam olanları..

ayy hadi inşallah dualarımız seninlee..... liste için teşekkürlerrr....

cutemmm catlak icin birşey kullanıyor musun

hayir cnm.

sadece gogus ucum catlamaya basladi. onunda dogal kremini yapiyr. emzirme hemsiresi soylemis arkadasima. dogum sonrasi da kullaniyr. hem de silmene gerek kalmiyr bebek direk emebiliyr.

ayvayi yiyoruz. cekirdeklerini azicik suya koyuyoruz. su birkac saat sonra jellesiyr. onu suruyrz. en hizli iyilestirwn seymis bu. denedim. sadece iki kez surdum ve gecti.

bunu daha önce yazdiginda okumustum canim teşekkür edrim... Ben evlendigimde 38kiloydum ve 9kilo falan aldım bacaklarim hep catladi gobusumde catlasin istemiyorum

canım tedbirini alırsın düzenli kullanırsın birseycik olmaz merak etmeee

bunu daha önce yazdiginda okumustum canim teşekkür edrim... Ben evlendigimde 38kiloydum ve 9kilo falan aldım bacaklarim hep catladi gobusumde catlasin istemiyorum

benim vucudum tuylenmeye musait yeterince var zaten poof... iyi bi çözüm bulmalıyım

tüylenmenin çoğu sebebi pko canım bende de o tüylenme var inanmazsın belki ben iki günde bir çenemdeki kılları alıyorum kökleri çok kalın inanki elini değsen sertlikleri hissediyorsun erkek kılı gibi aynı almaktan iz kaldı artık .... lazer yaptıracağım bu kış...hem tüy için hemde lekeyi yok etmek içinn çok kötü duruyor fondöten sürmesem çok bellii...
tatlım sana bir şey dicemm .. doktora gittiğinde pko kislerini sorar mısın ama unutma ne olurr!!!! duruyor mu durmuyor mu merak ediyorum hamile kalınca patlıyorlar diye duydum.........

benim şükür yuzumde yok ama genital bölge yogun be gobegime dogru cikiyo küçük tüyler bacaklarimda var kollarimda var aliyorum bende epilatorle bi genital bolgeyi kesiyom çünkü kökleri çok kalın yaa benimde pkodan canim... Ama lazer olsa bile pko omur boyu olduğu için ilede tekrar çıkma ihtimali var...

Kuzum daha öncede dedim benim kistlerim gitti yok ki olmayan seyi niye sorcam yarin sen kendi dr sor

öyle yapcam bakalım..benim derim esnek değil kuru catlamasi muhtemel

canım elbet çatlar çatlalamayan çok nadir hamilelikte sonuçta deri esniyor baya birr.... bunu ilk safalarda tedbirini alırsan çok fazla çatlayacağını sanmam canım eğer cildin kuruysa nemlendiricisi yüksek kremler sür ne kadar nem o kadar az çatlaması demek şuan tedbir olarak ilk iki ay nemlendirici kullanman yeterli ama sen bilirsin canım ........ ihmal etmezsen birşeycik olmzz ahh tüyenme yapmasa en güzel nemi veren vazelin fazlasıyla deriyi nemli tutuyorr aslındaa

hıımmm unutmuşum yaaaaaaaa kusuruma bakma hicrann grip olunca ben bir tuaf oluyorum gerçekten ....özür dilerm ben yarın çok şey sorcam o doktora emin oll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…