:124::124::124::124: heyooo heyooo
hepsini karistirdin sen ins butun hormonlar oynamamistir bi yere zararı var bi yere faydası
günler geçmiyor ya poooffff
yarın belli olur herşey............
Cuma gunu kontrolum
bu gece hep kabuslar gördüm ve sürekli seni sayıkladım.. (rüyanın arasında sürekli uyandığım için net olarak hatırlamıyorum rüyayı.) dua edip uyumuşum. pazar günü kayınvalidenle ilgili yazdıklarını okudum ve cidden canım sıkıldı. dün akşam geldi mi kayınvaliden? sana da yazmıştım ama galiba telefonun neti yüzünden bir problem oldu ve burda çıkmadı anlamadım.. Aklım sende nasılsın?
bir şey olmadı canım.. hafta sonu biraz gergin geçmiş. (k.v den dolayı) bende kafaya taktım sanırım.. rüyamda sürekli minikbebişim diye sayıklıyordum.. sordum bakalım cevap verince hep beraber öğreniriz. dün akşam olanları..
Cuma gunu kontrolum
Cancagizlarim neler yapiyosunuz bakalim
hoş geldin canım seni soran sorana ne yaptı acaba lekelenmesi oldu mu diye ne yaptın canım aynımı bir gelişme var mı _???????nasılsın
Kanamam war canim basladi bgun 3.gunum kanamada dun lok diye bisey dustu ama icimden ceviz buyuklugunde kan parcasi neydi ki o cocukmuydu acaba
Kanamam war canim basladi bgun 3.gunum kanamada dun lok diye bisey dustu ama icimden ceviz buyuklugunde kan parcasi neydi ki o cocukmuydu acaba
az kaldida gecmioooo gunleerrrr vakit yaklastikca heyecanlanıyorum....
hoş geldin canım seni soran sorana ne yaptı acaba lekelenmesi oldu mu diye ne yaptın canım aynımı bir gelişme var mı _???????nasılsın
hg hayatım naslsn adet oldun mu bzde mrak etmstk bugn
bebeğim hg şimdi uzat ayaklarini bi güzel yat rahat rahat her şeyi at kafandan lutfennnn..ins artık gelmez
tatlım ben bu durumu yaşadığım kadarıyla koyu renk miydi yoksa et parçası gibi bişimiydi şekilsiz biraz ???öylemiydii
az kaldida gecmioooo gunleerrrr vakit yaklastikca heyecanlanıyorum....
haklısın o yüzden geçmiyor işteee!!!!!
Dr adi ne peki.... Ayrıntılı ultrason uzun sürüyor zaten canım bugün herşeyine bakılıyor kemikleri sayiliyor falan normal uzun sürmesi
Canlarim benim annemdeydim giremedim misafirler falan kanamam oldu cumartesi aksami basladi halada dewam ediyo dun sabah bi sancim wardi felaket sonra wc de kanamanin ardindan bisy dustu icimden bi yarim saat sonra daha agrodi sonra kesildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?