Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

:124::124::124::124: heyooo heyooo

hepsini karistirdin sen ins butun hormonlar oynamamistir bi yere zararı var bi yere faydası

tatlım normalde soğan suuyu karik hepsini karıştırıp günde iki defa veren bitki uzmanları var.... bir şey olmaz merak etme soğan kürünü uyguladığımda onları içmedim karıştırmadım onun için bir şey olacağını sanmıyorum...

günler geçmiyor ya poooffff

evet geçmiyor maleseff kaç gün kaldı hastaneye gitmene???

yarın belli olur herşey............

Cuma gunu kontrolum

ayyy az kalmışş canım !!!!!!! 3 güncük var hadi hayırlısı canım .....inşallah iyi haberlerle gelirsin cnm ..... benim yarın gidecğim doktorda konyada görev yamış hastanenin adı aklında değil şuan ama çok iyi bir doktor diyor gidenlerr geçen benim hamiş olan arkadaşım gitmiş bebeğin organına bakmak için özel bir cihasla bakılıyormuş bebek çok hareketli olduğu için inanki saat 10 da içeri girdim 10 buçukta çıktım abartmıyorum inanki dedi yani aayrıntıya takılan çok titiz ve disipinli bir doktormuş...

bebeğim çok teşekkür ederim yaa merak etmişsin. Dün eşim anneme geldi yalvardı yakardı gel diye, bi şans ver düzeltecem dedi. tamam dedim hadi bu kez de affedeyim. tam kendi evimizin önünden geçerken demez mi annemin evine gidiyoruz mangal yapacaz orda. bi de o uyuz olduğum görümcemle. eee tabi çıldırdım ağzıma geleni saydım indim girdim eve o gitti. geç geldi hıncımı almasam çatlardım bi güzel bağırdım çağırdım sen bu dengeyi kuramayacaksın git bu evden dedim. eşim geldi sarıldı ağladı tamam söz veriyorum çözecem ben sensiz yapamam falan yani anlıcan klasik cümleler. bu arada dün akşam getiremedi annesini. bugün bütün evi çamaşır suyundan geçirdim, koltukları, halıları her şeyi sildim iyi bi stres attım. şimdi çok iyiyim çok şükür. ama bi daha bu kadar sık gelmesine izin vermicem annesinin.

hoş geldin canım seni soran sorana ne yaptı acaba lekelenmesi oldu mu diye ne yaptın canım aynımı bir gelişme var mı _???????nasılsın

hoş geldin canım seni soran sorana ne yaptı acaba lekelenmesi oldu mu diye ne yaptın canım aynımı bir gelişme var mı _???????nasılsın

Kanamam war canim basladi bgun 3.gunum kanamada dun lok diye bisey dustu ama icimden ceviz buyuklugunde kan parcasi neydi ki o cocukmuydu acaba

Kanamam war canim basladi bgun 3.gunum kanamada dun lok diye bisey dustu ama icimden ceviz buyuklugunde kan parcasi neydi ki o cocukmuydu acaba

tatlım ben bu durumu yaşadığım kadarıyla koyu renk miydi yoksa et parçası gibi bişimiydi şekilsiz biraz ???öylemiydii

hg hayatım naslsn adet oldun mu bzde mrak etmstk bugn

Canlarim benim annemdeydim giremedim misafirler falan kanamam oldu cumartesi aksami basladi halada dewam ediyo dun sabah bi sancim wardi felaket sonra wc de kanamanin ardindan bisy dustu icimden bi yarim saat sonra daha agrodi sonra kesildi

tatlım ben bu durumu yaşadığım kadarıyla koyu renk miydi yoksa et parçası gibi bişimiydi şekilsiz biraz ???öylemiydii

Koyu renk et parcasi gibi icimden duser dusmez hic dagalmadi klozette dibe coktu sekilsizdi ceviz buyuklugunde

Ahmet yoldan canım .... yok anlatamadım snırım o değilik cihaz iin radyoloji merkezine gittiler orada bakıldı doktor normal ultrason chazııyla yarım saat bakmış tatlım ........

Selam kızlar

Keyifler nasıl bakalım

Benim bi sorum var ya ben dün incir kürüne başladım da bunu akşam yatmadan acken mi icmeliyim yoksa aksam yemeğinden önce ac karina mı?
Ac karina yani onu anladim da zamani tutturamadim sanirim

Bilen var mi?

Canlarim benim annemdeydim giremedim misafirler falan kanamam oldu cumartesi aksami basladi halada dewam ediyo dun sabah bi sancim wardi felaket sonra wc de kanamanin ardindan bisy dustu icimden bi yarim saat sonra daha agrodi sonra kesildi

bebek dstu galıba allhm bu acıyı bda yasatmasn allhm sen buyuksun

konya akademi hastanesiymiş nasıl o hastane iyimi doktorlarıı bilgin var mı ? netten baktım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…