cnm bende bikaç ay ewwel böle bi rüya görmüştüm..beyaz kundakta bir erkek bebek kucağımda.. benim bebeğimmiş.. ama yüzüme hiiiçç bakmıyorbildiğim tüm isimlerle seslendim bebeğime ama bi kerecik dönüp bakmadı, yüzünü çevirmedi bana.. sonra burak diye seslendim.. o minicik yüzünü bana doğru çevirdi gözleri kapalı idi okadar miniktikiii, gülümsüyordu sonra burak die konuşurken bebeğimle aniden büyüdü 2,5-3 yaşlarında elimi tutuyodu deniz kıyısında kociş ben ve paşamız denize doğru yürüdük..
acaba diye kafama takıldı acaba ismiylemi gelmek istio. :26: sonra ben bu rüyayı kayleye almadım tabi.. ve birgün bi isim beğendim ve oğlum olursa bunu koyucam dedim.. unuttum diğerini yada akıl edemedim bilemiorum :26: o gece rüyamda öle leyler gördümki.. bebeğimi öle kötü olaylarla gördümki.. sabah kalktığımızda gözlerim dolu dolu idi.. kocişede anlattım annemede.. ve hepimizin ortak kararı.. Rabbimin lütfu böle.. ismi burak olacak demekki diye karar verdik. eğer Rabbim bir erkek bebek nasip ederse bana ismi hazır
Ya olmayanlari bilememde olanlarda ben adetken yapmıştır hainler mikmiki :)) teytey
Kendime mikmjk arkadaşı bulamadım elaamda gelmedi kimsede beste yapmiyo(
Benkmkide sanatsiz aksami iple çekiyorum annemlere gitcez eve gelince ohhh sabahlar olmasın
evet kesinlikle karşı tarafta üzülüo strese giriooo. yani madem güzel bi olay bu önceside öle olmalı yani... arada bi girip hamile kalan var mı die bakıorm... herkesin hakkında hayırlısı olsun...
neyi istuyomuyum anlamadim
Ya bide suram agriyo memelerim sisdi aciyogibi belirtileri okudukca insan kendiside hepsini yasiyo ve biz bi karat aldikbelirtilerle ilgili hic yorum yapmicaz zaten yeterince stres oluyoruz stres yapici konusmalardan uzak duracagiz:))
niyeti bozcam zaten az kaldıı :) sıfır formalarım da var gecen hafta netten aldım daha giyemediiiimm, bu akşam bende sahalara yeniden dönsem mi kiii
Ben bestelim sana tatlim hemennnn
Sposlar yumoslari bi bulsa lalalaaaalala
Onlardan da bir zigot olsa lalala lalaaaa
Nakarat:mik mik mikkkk mikkkkkk
Haha forma 5dk sonra yok zaten ama mantikli güzelce hazirlan söyle formalarini giy ohooo cok heyecanli aman tanrim
kızlar ne cok knusmussunz yetısemdm valla kafayı yemssnz kaynna kaynpder dyeszı braz neselendrym barı:::: işte yenı bestemm::: yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooooooooooooooop mik mik zamanı yum yum zamanı silk dik zamanı hepsi bahane mik mik mik sahane yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooooooooooooooooop mik mik şahane :124::124::124::124::124:
kv ve kp isimlerini :26:
Oooo agzina saglik mikmikte mikmik mikmik olmazsa gelmez minik ben devamini getireyim dedim
benim kocişe kalsa her gün yapalım diyorda benim saçlar uzun onun için biraz üşeniyorum :124: ama kociş beni hemen kandırıyor saçlarını kestir diyor ama kıyamıyorum n yapıcam bilmiyorum :124:
kv ve kp isimlerini :26:
benim kocişe kalsa her gün yapalım diyorda benim saçlar uzun onun için biraz üşeniyorum :124: ama kociş beni hemen kandırıyor saçlarını kestir diyor ama kıyamıyorum n yapıcam bilmiyorum :124:
baktığın kişiye ya da bebeğe benzermişi duydum hatta şahit olanlar var. sevmediğin olayını ilk defa duydum. o kınama da büyük konnuşma olayına girer yani. o da her şeyde insanın başına geliyor. birilerini küçük gördüğümüz, dalga geçtiğimiz ve büyük konuştuğumuz zaman aynısını yaşarız. hatta bununla ilgili hadisi şerif de var
benimki de babasının ismini koymak istiyor, iki isim koyacağız, biri babasının ki olacak. ama kız olursa ben koyacağım ve tek isim olacak inşallah
evet ben mayıstan beri kullanıyorum, ama bu aralar biraz ara verdim, tek tük içiyorum. Ben talasemi ve orak hücreli anemi taşıyıcısı olduğum için ömür boyu kullanacağım folik asiti :26:
bu ne ya şaka mı
İnşallah canım eşim çok şükür çok anlayışlıdır.beni de hiç kırmaz bende onu kırmamak için tamam demiştim hem k.pederimi de severim çok iyidir.Rabbim bebek isteyenlere beraberin de de bana hayırlı zamanda sağlıklı nasip eder inşallah :93:
Ben anlasma yaptim kiz olursa ben erkek olursa o koyacak karismicaz birbirimize diye kauinpederimin ismi eltimde var yırttik koymakta istemem zaten
Kiz sen koca sabahtir nerdesin bakimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?