Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çokkk güzelmiş canım... dediğin gibi ismiyle gelecek bebeğin inşallah

Benkmkide sanatsiz aksami iple çekiyorum annemlere gitcez eve gelince ohhh sabahlar olmasın

kızlar ne cok knusmussunz yetısemdm valla kafayı yemssnz kaynna kaynpder dye szı braz neselendrym barı:::: işte yenı bestemm::: yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooooooooooooooop mik mik zamanı yum yum zamanı silk dik zamanı hepsi bahane mik mik mik sahane yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooooooooooooooooop mik mik şahane :124::124::124::124::124:

evet kesinlikle karşı tarafta üzülüo strese giriooo. yani madem güzel bi olay bu önceside öle olmalı yani... arada bi girip hamile kalan var mı die bakıorm... herkesin hakkında hayırlısı olsun...

Ya bide suram agriyo memelerim sisdi aciyogibi belirtileri okudukca insan kendiside hepsini yasiyo ve biz bi karat aldikbelirtilerle ilgili hic yorum yapmicaz zaten yeterince stres oluyoruz stres yapici konusmalardan uzak duracagiz:))

Ya bide suram agriyo memelerim sisdi aciyogibi belirtileri okudukca insan kendiside hepsini yasiyo ve biz bi karat aldikbelirtilerle ilgili hic yorum yapmicaz zaten yeterince stres oluyoruz stres yapici konusmalardan uzak duracagiz:))

biz sabahtan akşama mik mik ve pozisyon konusuyoz baksana

benim kocişe kalsa her gün yapalım diyor da benim saçlar uzun onun için biraz üşeniyorum :124: ama kociş beni hemen kandırıyor saçlarını kestir diyor ama kıyamıyorum n yapıcam bilmiyorum :124:

Kiz sen koca sabahtir nerdesin bakimm

benim kocişe kalsa her gün yapalım diyor da benim saçlar uzun onun için biraz üşeniyorum :124: ama kociş beni hemen kandırıyor saçlarını kestir diyor ama kıyamıyorum n yapıcam bilmiyorum :124:

ayyneeenn saçlar yüzünden üşeniyorum bende ama 5 dk falan sürüyo üşenmem bende kestrmeyi düşünüyorum artık yaa, yıka kurut baş edilmiyo

Allah'im hayirlisini versin herkesin sevmedigi insalar vardir bizim bebisler benzemesin..

ben ne babasinin ne anasinin ismini istiyorum koyardim guzel isimler aslinda ama adam ler bana para diyo eltime kizim diyo..

bu ne ya şaka mı

yok yok gordun iste kizz..

en guzelide bu.. allah'im hereyi gonlunuze gore versin..

Ben anlasma yaptim kiz olursa ben erkek olursa o koyacak karismicaz birbirimize diye kauinpederimin ismi eltimde var yırttik koymakta istemem zaten

kiz sanslisin.. eltin koymus..
bizimki dogurcak insallah koyar.. buna barii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…