Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aa bu arada ben içmde ne varsa atayım diye, faydası olur diye soğan kürüne başladım 2 gündür yapıyorum ve hakkaten bişeyler atıyorum daaa, 1 hafta daha devam etcem bakalımm, lütfen gitsin ne kaldıysa yaaaa:26:

gecmıs olsun canım benım
çok sağol tatlım

15 gün mü yapacaksın sen de? benim adetim bitince başlayacağım ben de inşallah. Tadı nasıl, içebildin mi rahatça?

Kıslar ben ay çok takmıyorum aslında gün falanda takip etmiorm akışına bıraktımm çnk geçtiğimiz aylarda çok kafama taktımm kırmızıları görünce üzüldüm... şimdi öle sırf çocuk içinde gün aşırı zorlama ilişki olayını bıraktım... ne zaman istersekk
bakalım ne olucakkk sonuç :) İnşallah hepimiz en kısa sürede kavuşuruz bebeklerimize :)

baktığın kişiye ya da bebeğe benzermişi duydum hatta şahit olanlar var. sevmediğin olayını ilk defa duydum. o kınama da büyük konnuşma olayına girer yani. o da her şeyde insanın başına geliyor. birilerini küçük gördüğümüz, dalga geçtiğimiz ve büyük konuştuğumuz zaman aynısını yaşarız. hatta bununla ilgili hadisi şerif de var

Beyin rahat olmasi lazim gercekten bende umursamiyorum gecen ay cok üzüldüm çünkü gerek yok kendimi ve esimi daha cok uzmeye güzel mevlam nezaman verirse kabulum

Insallah gerceklesir canim
Burak ismide benim aklimdaki isimlerden biri
Kismet bakalimmm

çok sağol tatlım

15 gün mü yapacaksın sen de? benim adetim bitince başlayacağım ben de inşallah. Tadı nasıl, içebildin mi rahatça?

ben 1 hafta falan yapmayı düşünüyorum canım, sıcakken denedim kötü geldi de biraz ılınınca büyük yudumlarla içtim çok aşırı kötü değil, denenebilir yani.

Canım Rabbim hayırlı sağlıklı tez vakitte hepimize nasip eder inşallah Burak ismi de çok güzel. bazıları ismiyle gelir derler ama ne kadar doğru bilemiyorum

ben 1 hafta falan yapmayı düşünüyorum canım, sıcakken denedim kötü geldi de biraz ılınınca büyük yudumlarla içtim çok aşırı kötü değil, denenebilir yani.
sıcakken içmek lazımmıi tabi çok kaynar değil de, soğumadan içmek lazımmış onu, umarım tiksinmem :44:

sıcakken içmek lazımmıi tabi çok kaynar değil de, soğumadan içmek lazımmış onu, umarım tiksinmem :44:

yok canım ya tiksinmezsin dediğim gibi ben de ılık içtim aşırı kötü değil, sadece kokusu var işte mutfak da biraz kokuyo kaynarken, o kadar

Beyin rahat olmasi lazim gercekten bende umursamiyorum gecen ay cok üzüldüm çünkü gerek yok kendimi ve esimi daha cok uzmeye güzel mevlam nezaman verirse kabulum

evet kesinlikle karşı tarafta üzülüo strese giriooo. yani madem güzel bi olay bu önceside öle olmalı yani... arada bi girip hamile kalan var mı die bakıorm... herkesin hakkında hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…