Bende 1 senedir bekliyorum canim
Beklemek zor gercektennn
heyy ben geldim gerii, bi bakıp cıkcam :) mikmikten yumyumdan isme atlamışsınız bakıyorumm
çok sağol tatlımgecmıs olsun canım benım
15 gün mü yapacaksın sen de? benim adetim bitince başlayacağım ben de inşallah. Tadı nasıl, içebildin mi rahatça?aa bu arada ben içmde ne varsa atayım diye, faydası olur diye soğan kürüne başladım 2 gündür yapıyorum ve hakkaten bişeyler atıyorum daaa, 1 hafta daha devam etcem bakalımm, lütfen gitsin ne kaldıysa yaaaa:26:
Kizlar simdi ben bir kac anneden duydum..
mesela diyorlar ya :
- su kisiye cok bakarsan bebegin ona benzermis
- sevmedigin insana benzermis
- kinamiycakmisiz ona cekermis
Ne dusunuyorsunuz bu konular hakkinda ??
Ben bilmiyorum yani dogruysa.. ben kocisin ailesini sevmeye basliyim yaaww...
Kıslar ben ay çok takmıyorum aslında gün falanda takip etmiorm akışına bıraktımm çnk geçtiğimiz aylarda çok kafama taktımm kırmızıları görünce üzüldüm... şimdi öle sırf çocuk içinde gün aşırı zorlama ilişki olayını bıraktım... ne zaman istersekk
bakalım ne olucakkk sonuç :) İnşallah hepimiz en kısa sürede kavuşuruz bebeklerimize :)
cnm bende bikaç ay ewwel böle bi rüya görmüştüm..beyaz kundakta bir erkek bebek kucağımda.. benim bebeğimmiş.. ama yüzüme hiiiçç bakmıyorbildiğim tüm isimlerle seslendim bebeğime ama bi kerecik dönüp bakmadı, yüzünü çevirmedi bana.. sonra burak diye seslendim.. o minicik yüzünü bana doğru çevirdi gözleri kapalı idi okadar miniktikiii, gülümsüyordu sonra burak die konuşurken bebeğimle aniden büyüdü 2,5-3 yaşlarında elimi tutuyodu deniz kıyısında kociş ben ve paşamız denize doğru yürüdük..
acaba diye kafama takıldı acaba ismiylemi gelmek istio. :26: sonra ben bu rüyayı kayleye almadım tabi.. ve birgün bi isim beğendim ve oğlum olursa bunu koyucam dedim.. unuttum diğerini yada akıl edemedim bilemiorum :26: o gece rüyamda öle leyler gördümki.. bebeğimi öle kötü olaylarla gördümki.. sabah kalktığımızda gözlerim dolu dolu idi.. kocişede anlattım annemede.. ve hepimizin ortak kararı.. Rabbimin lütfu böle.. ismi burak olacak demekki diye karar verdik. eğer Rabbim bir erkek bebek nasip ederse bana ismi hazır
Kendime mikmjk arkadaşı bulamadım elaamda gelmedi kimsede beste yapmiyo(
çok sağol tatlım
15 gün mü yapacaksın sen de? benim adetim bitince başlayacağım ben de inşallah. Tadı nasıl, içebildin mi rahatça?
Benim yaşım 36 canım ya ne diyim ki...
cnm bende bikaç ay ewwel böle bi rüya görmüştüm..beyaz kundakta bir erkek bebek kucağımda.. benim bebeğimmiş.. ama yüzüme hiiiçç bakmıyorbildiğim tüm isimlerle seslendim bebeğime ama bi kerecik dönüp bakmadı, yüzünü çevirmedi bana.. sonra burak diye seslendim.. o minicik yüzünü bana doğru çevirdi gözleri kapalı idi okadar miniktikiii, gülümsüyordu sonra burak die konuşurken bebeğimle aniden büyüdü 2,5-3 yaşlarında elimi tutuyodu deniz kıyısında kociş ben ve paşamız denize doğru yürüdük..
acaba diye kafama takıldı acaba ismiylemi gelmek istio. :26: sonra ben bu rüyayı kayleye almadım tabi.. ve birgün bi isim beğendim ve oğlum olursa bunu koyucam dedim.. unuttum diğerini yada akıl edemedim bilemiorum :26: o gece rüyamda öle leyler gördümki.. bebeğimi öle kötü olaylarla gördümki.. sabah kalktığımızda gözlerim dolu dolu idi.. kocişede anlattım annemede.. ve hepimizin ortak kararı.. Rabbimin lütfu böle.. ismi burak olacak demekki diye karar verdik. eğer Rabbim bir erkek bebek nasip ederse bana ismi hazır
elaaamın adı cıkıyo okuyanlarda ama sessiz takipte herhalde :) ben sana mikmik arkadaşı olurdum da beste yapamıyom ben, sanatsız mikmik bizimki
sıcakken içmek lazımmıi tabi çok kaynar değil de, soğumadan içmek lazımmış onu, umarım tiksinmemben 1 hafta falan yapmayı düşünüyorum canım, sıcakken denedim kötü geldi de biraz ılınınca büyük yudumlarla içtim çok aşırı kötü değil, denenebilir yani.
Benkmkide sanatsiz aksami iple çekiyorum annemlere gitcez eve gelince ohhh sabahlar olmasın
sıcakken içmek lazımmıi tabi çok kaynar değil de, soğumadan içmek lazımmış onu, umarım tiksinmem:44:
yaaaa yapan var yapamayan var ama di miiiiiii :84: ohh gün aşırı gün aşırıı, hayat sana güzeelll
Beyin rahat olmasi lazim gercekten bende umursamiyorum gecen ay cok üzüldüm çünkü gerek yok kendimi ve esimi daha cok uzmeye güzel mevlam nezaman verirse kabulum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?