biz sabahtan akşama mik mik ve pozisyon konusuyoz baksana
hakkaten heycanlı ama durmalıyım yapmamalıyım antreman belki ama maça cıkmamalıyımmmm
bebegm gece 4 te yataga gttm kayınvalıdeme gtmstk dun yemege orda cayı cok ıctm galıba uyuyamdm yatagada gdemedm dnup durursam bnmkı uyanr dye
ayyneeenn saçlar yüzünden üşeniyorum bende ama 5 dk falan sürüyo üşenmembende kestrmeyi düşünüyorum artık yaa, yıka kurut baş edilmiyo
benim kocişe kalsa her gün yapalım diyorda benim saçlar uzun onun için biraz üşeniyorum :124: ama kociş beni hemen kandırıyor saçlarını kestir diyor ama kıyamıyorum n yapıcam bilmiyorum :124:
benim kocişe kalsa her gün yapalım diyorda benim saçlar uzun onun için biraz üşeniyorum :124: ama kociş beni hemen kandırıyor saçlarını kestir diyor ama kıyamıyorum n yapıcam bilmiyorum :124:
kızlar ne cok knusmussunz yetısemdm valla kafayı yemssnz kaynna kaynpder dyeszı braz neselendrym barı:::: işte yenı bestemm::: yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooooooooooooooop mik mik zamanı yum yum zamanı silk dik zamanı hepsi bahane mik mik mik sahane yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooooooooooooooooop mik mik şahane :124::124::124::124::124:
ay kızlar aklıma bir şarkı geldi ama ayıp biraz
minimini bir mik donmuştu
pencereme konmuştu
aldım onu içerime
mikmik mikmik ötsün diye
mucuk mucuk derken canlandı
yumyumlarım kabardı
nasıllll???????
onu yeni bestenle uyandırsaydın sen de hazır 4 e kadar uyumamıssınnnn
Seb yedek kulubesinde bekle öyleyse biz çıkarız sahalara
sen de mi en çok bunu sevdin?? benim favorim bu
Bir bat da benden canım
Henüz olmadı ama ameliyattan dolayı korunma olacağı için bat 26 Ekim hayde ekle beni de Bismillahh viraaa
Evt basit vw akılda kalıcı cok ehlenceli bide
ay kızlar aklıma bir şarkı geldi ama ayıp biraz
minimini bir mik donmuştu
pencereme konmuştu
aldım onu içerime
mikmik mikmik ötsün diye
mucuk mucuk derken canlandı
yumyumlarım kabardı
nasıllll???????
Kiz bu nee ?? avatarin cok komik..
benimde saclar uzun.. keselim kiz.. uzar nolcak..
(yanima arkadas ariyorum kescem de korkuyorum cirkin olurum diye
hahaha konsepte uysun dedim :124: ben kestirirsem baya kestirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum ara boy sevmiyorum ya uzun ya kısa şöyle küt önler biraz uzun gidelim beraber :102:
Süper iste ohhh be sonunda sende sevke geldin yuppyyy mikmik sayfasi accam ben hepiniz gelceniz oraya
Süper iste ohhh be sonunda sende sevke geldin yuppyyy mikmik sayfasi accam ben hepiniz gelceniz oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?