Kızlarrr eylül topiğinden çıktım geldim burayabatım 7-8 ekimm benide eklermisiniz?
Rabbim topiği uğurlu eylesin.. burda hepimizin hamiş haberiyle birbirimize sevinmeyi nasip etsin inşallahhhh
Biraz daha bekle cnm halen gelmemisse kan testi yaptirirsin
Bwlirtilere takilma.
Bazen adet doneminde degisiklik oluyor benimde hep duzenlidir ama gecen ay 3-gun gwcikti
Tatildeydim .ona bagladim
canım dün akşam test yaptım negatif çıktı, ama iş çıkışı eve gider gitmez yapmıştım, yani sabah idrarı değildi. bilemiyorum bunca yıldır ilk defa gecikiyor her zaman 2 gün erken elerek 28. günde olurdu. karnımda ve belimde ağrı var ama göğüslerimde hiç belirti yok.
Kızlarrr eylül topiğinden çıktım geldim burayabatım 7-8 ekimm benide eklermisiniz?
Rabbim topiği uğurlu eylesin.. burda hepimizin hamiş haberiyle birbirimize sevinmeyi nasip etsin inşallahhhh
hadi bakalım hayırlısıyla tutar inşallah. bu arada kendi resmini koymuşsun çok beğendim hatta kıskandım ben de mi koysam acaba
Canim sen benim kocisi duydun mu.. bana diyorki bir bebegimiz olursa erkekse babasinin ismi kizsa annesini ismiymis..
Beni simdiden sinir ediyo ben bu yuzden nerdeyse tamam hapa geri basliyorum dedim birakcaktim.. ama bugun sorsam gene aynisini der..
selam kızlar benim ablam 26 gün önce doğum yaptı bizim valide de ismini sordu işte k.pederinin ismini niye koymamışlar dediablam da eniştemde istemediler istedikleri ismi koydular dedim bende karşıyım dedim umudu varsa da yok oldu benim eşimde babamın ismini koymak istiyorum dedi normal de koymam da çok ezdiler onurlandırmak istiyorum dedi bende tamam dedim 2 isim koymayı düşünüyorduk eşim babasının ismini koyup yanına da benin istediğim olacaktı ama bir gün bir rüya gördüm kucağımda beyaz kundakta erkek bebek vardı ve Muhammed im diye seviyordum gözleri iri ve sim siyahtı bembeyaz kundakta hala gözümün önünde eşime söyledim rabbim nasip ederse ilk isimi de Muhammed olacak dedim tamam dedi nasip olursa Muhammed Çınar olacak inşallah
ben bu topıkte de haber veremem sanırım ıns kasım aralım topıklerıne tabıkı hayırlısı olsunda :)
benimki de babasının ismini koymak istiyor, iki isim koyacağız, biri babasının ki olacak. ama kız olursa ben koyacağım ve tek isim olacak inşallahMasallah ne guzel insalah ehep coyle devam eder bizde o opucuk beraber yatmak meselesi kavgaliyken bile olacak..
Amin ablacigim amin..
Canim sen benim kocisi duydun mu.. bana diyorki bir bebegimiz olursa erkekse babasinin ismi kizsa annesini ismiymis..
Beni simdiden sinir ediyo ben bu yuzden nerdeyse tamam hapa geri basliyorum dedim birakcaktim.. ama bugun sorsam gene aynisini der..
evet ben mayıstan beri kullanıyorum, ama bu aralar biraz ara verdim, tek tük içiyorum. Ben talasemi ve orak hücreli anemi taşıyıcısı olduğum için ömür boyu kullanacağım folik asiti :26:kızlarr folık asıt kullanıyor musunuz
bu ne ya şaka mı
hadi hayırlısı cnmamin canım bat larımız aynı bu arada:))
aminnn canımmmm aminnnnnnAmin canim hg ins bu son topikimiz olur
sağ ol canım, beklemek gerektiğini biliyorum da işte şu sabırsızlık yok mu :)) yarın gidip kan versem bu kez de pazartesye kadar bekliycem sonuç için...
inşallah en yakın zamanda haber verirsin canım.
hadi hayırlısı cnminşallah bu ay ikimizinde tutarda doğumlarımızda aynı gün olurmuş
aminnn canımmmm aminnnnnnwalla yoruldum 10 aydır topik topik gezmekten
benimki de babasının ismini koymak istiyor, iki isim koyacağız, biri babasının ki olacak. ama kız olursa ben koyacağım ve tek isim olacak inşallah
evet ben mayıstan beri kullanıyorum, ama bu aralar biraz ara verdim, tek tük içiyorum. Ben talasemi ve orak hücreli anemi taşıyıcısı olduğum için ömür boyu kullanacağım folik asiti :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?