Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Biraz daha bekle cnm halen gelmemisse kan testi yaptirirsin
Bwlirtilere takilma.
Bazen adet doneminde degisiklik oluyor benimde hep duzenlidir ama gecen ay 3-gun gwcikti
Tatildeydim .ona bagladim

sağ ol canım, beklemek gerektiğini biliyorum da işte şu sabırsızlık yok mu :)) yarın gidip kan versem bu kez de pazartesye kadar bekliycem sonuç için...

ben dostinex kullandığım için adetime 6 gün varken dün kan tahlili yaptırdım negatif çıktı gerçi benim adetlerim bu prolaktin yüzünden hep 5- 6 -7 -11 gün geç oluyordu şimdi geçen ay sadece 2 gün geçti adetimi de düzenliyor normal adet tarihim 24 ü ama 2 gün geç olucam 26 sın da olucam inşallah olmam. yan etkileri de hamilelik belirtileriyle aynı ilacı ilk kullandığımda yan etki yoktu ama bu ay baş dönmesi uyku halsizlik ve bu ilaç yüzünden 2 kilo verdim iştahım da kesildi erken öğrenip ilacı kesmek istedim dr bana erken çıkmaz dedi.şuan normal tarihe göre 5 gün gecikmeli olarak 7 gün var adetime .Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.( 1.5 sene önce 7 haftalıkken düşük yaptım şuan 10 aydır istiyoruz prolaktin yüzünden olmuyor muş şuan düştü bu ilaç dan sonra hemen hamile kalan çok varmış bende kan verirken bu sefer rakamları görücem diye umutlandım ama rabbim den ümit kesilmez elbet nasip edecek inşallah biz biraz sabırsız davranıyoruz :93:

( bende Folbiol kullanıyorum )

ben bu topıkte de haber veremem sanırım ıns kasım aralım topıklerıne tabıkı hayırlısı olsunda :)

canım bencede bikaç gün daha bekle sonra gelmezse kan testi yaptır

cnm bende bikaç ay ewwel böle bi rüya görmüştüm..beyaz kundakta bir erkek bebek kucağımda.. benim bebeğimmiş.. ama yüzüme hiiiçç bakmıyor bildiğim tüm isimlerle seslendim bebeğime ama bi kerecik dönüp bakmadı, yüzünü çevirmedi bana.. sonra burak diye seslendim.. o minicik yüzünü bana doğru çevirdi gözleri kapalı idi okadar miniktikiii, gülümsüyordu sonra burak die konuşurken bebeğimle aniden büyüdü 2,5-3 yaşlarında elimi tutuyodu deniz kıyısında kociş ben ve paşamız denize doğru yürüdük..

acaba diye kafama takıldı acaba ismiylemi gelmek istio. :26: sonra ben bu rüyayı kayleye almadım tabi.. ve birgün bi isim beğendim ve oğlum olursa bunu koyucam dedim.. unuttum diğerini yada akıl edemedim bilemiorum :26: o gece rüyamda öle leyler gördümki.. bebeğimi öle kötü olaylarla gördümki.. sabah kalktığımızda gözlerim dolu dolu idi.. kocişede anlattım annemede.. ve hepimizin ortak kararı.. Rabbimin lütfu böle.. ismi burak olacak demekki diye karar verdik. eğer Rabbim bir erkek bebek nasip ederse bana ismi hazır

arkadaşlar bu arada asyak ın durumunu yeni öğrendim.çok tatlı bir arkadaşımızdı ama hakkında hayırlısı olsun inşallah bundan sonra Rabbim o dilediği bebeği nasip eyler inşallah sağlıklı sıhhatli...

benimki de babasının ismini koymak istiyor, iki isim koyacağız, biri babasının ki olacak. ama kız olursa ben koyacağım ve tek isim olacak inşallah

kızlarr folık asıt kullanıyor musunuz
evet ben mayıstan beri kullanıyorum, ama bu aralar biraz ara verdim, tek tük içiyorum. Ben talasemi ve orak hücreli anemi taşıyıcısı olduğum için ömür boyu kullanacağım folik asiti :26:

hadi hayırlısı cnm inşallah bu ay ikimizinde tutarda doğumlarımızda aynı gün olurmuş

aminnn canımmmm aminnnnnn walla yoruldum 10 aydır topik topik gezmekten

Sağlıklı gelsinleree dünyaya elbt zamani vardir heray bi adim daha yaklasiyorsun bebgine üzülme ins o ay buaydir hepimiz icin

gecmıs olsun canım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…