offfff ya cocukmuydu yoksa
hic bilmiyorum dr da bilmiyorum
bebeğim hg şimdi uzat ayaklarini bi güzel yat rahat rahat her şeyi at kafandan lutfennnn..ins artık gelmez
niye kiiiii
ama bebis o kadar buyuk olamaz ki biz bile mm ile konusuyoruzcdaha santim.bile değil:26:
Koyu renk et parcasi gibi icimden duser dusmez hic dagalmadi klozette dibe coktu sekilsizdi ceviz buyuklugunde
ahh kuzummm yaaa hamile hamile strese sokuyorlar seni kiyamam ne olur sakin ol... Merhamet saygı bi yere kadar ne demek birlikte yasayalım evlendirin bari kiss
ya bn hamıle kalınca napcm kıslar bnm genıtal bolgemnyan tarafı bacak kısmnda da kıllar var ve alyorum hep ala ala karardı uf napcm cok mutsuzum cokkkkk ve aldıkca genıtal bolgeden yukarı bacak kısmıma dogru gdyo uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuffffff
aynı problemler bendede var elaammm cooooooook kötü bi durum yaa...uff ama hamilelikte gobekten muayene oluyorsun hep dogum yaklasincada sik sik temizlenirsin canim yapacak bisey yok
eşime diyomuş ki ben seninle yaşamak istiyorum. ben de tamam annenle yaşamak istiyosan yaşa hiç sakıncası yok, çok çok bi dilekçe veririm olur biter dedim. annesi yüzünden eşimden de nefret ettim yaaa, kadına bak, sıkıysa benim yanımda desin sizinle yaşamak istiyorum. eskiden severdim onu, yaşlı zaten yazık derdim ama tam fitne fesatmış, burdayken fark ettim.
geçmiş olsun canım ....... büyük ihtimal evet seni üzmek istemem ama ben ilk yıl evlendiğimde senin gibi düşürdüm aynı anlattığın gibi düştü çok üzüldüm o günüme geri döndüm resmen !!!!! inşallah canım en ksa zamanda tekrar hamiş kalırsın canım sakın pes etme yola devam tatım şunu unutma bir tek ölümün çaresi yok herşeyin devası var tatlım seni çok seviyoruz sakın kendii yıpratmaaa
Icim bi hos oldu baska biseyler konusalim
Canim agda ile al ben genital bolge dahil her yeri agda ile alirim bacaklarimda oyle cok kil yoktur benim hele yukarlarda cok ince agdayla ala ala bacaklarimi yada epilasyonla hepten inceldi seninde incelir zamanla genital bolge falan agdadan waz gecme derim muhtesem bi temizlik
aynı problemler bendede var elaammm cooooooook kötü bi durum yaa...uff ama hamilelikte gobekten muayene oluyorsun hep dogum yaklasincada sik sik temizlenirsin canim yapacak bisey yok
allah korusun sorunlu dogsaydi daha çok üzülürdün sagliksiz olduğu için düştü canım yada doğduktan sonra kaybedenler var onlar ne yapsin beterin beteri var haline şükret canım seni sağlıklı bi gebelik bekliyor
Bilmiyorum ama icim parcalandi onu gorunce kucagima alamadim dustu bebegim :'(
hic bilmiyorum dr da bilmiyorum
Bnde oyle biliyodum canim ama duserken kan parcalariyla dusuyomis o yuzden ihtimal werdim :'(
Kahroldum aglamaktan kendimi yiprattim simdi simdi toparlaniyorim Rabbim kimseye yasatmasin bu aciyi cok zor ya gercekten cok zor ewlat acisi ben daha bebegimi hissedemedwn kaybettim Allahim hissettirseydi bana oyle alsaydi kafayi yerdim Rabbim oyle bi aci yasatmasin en kosa zamanda saglicakla bebeklerimizi nasip etsim bize
Icim bi hos oldu baska biseyler konusalim
sen hep duamdasin canim benim benim icin ayrisin ins sende hemen hamile kalcan saglikli sağlıklı buyuticez miniklerimiziIcim bi hos oldu baska biseyler konusalim
Sukret canim cok dua et bebegini Rabbim sana size bagaslasin kotu seyler aklina getirme insallah saglicakla minisimiz gelcek sana hayirlisi ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?