Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bebeğim hg şimdi uzat ayaklarini bi güzel yat rahat rahat her şeyi at kafandan lutfennnn..ins artık gelmez

eşime diyomuş ki ben seninle yaşamak istiyorum. ben de tamam annenle yaşamak istiyosan yaşa hiç sakıncası yok, çok çok bi dilekçe veririm olur biter dedim. annesi yüzünden eşimden de nefret ettim yaaa, kadına bak, sıkıysa benim yanımda desin sizinle yaşamak istiyorum. eskiden severdim onu, yaşlı zaten yazık derdim ama tam fitne fesatmış, burdayken fark ettim.

ya bn hamıle kalınca napcm kıslar bnm genıtal bolgemnyan tarafı bacak kısmnda da kıllar var ve alyorum hep ala ala karardı uf napcm cok mutsuzum cokkkkk ve aldıkca genıtal bolgeden yukarı bacak kısmıma dogru gyo uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuffffff

ole ıste napcm bn

Son düzenleme:
Koyu renk et parcasi gibi icimden duser dusmez hic dagalmadi klozette dibe coktu sekilsizdi ceviz buyuklugunde

geçmiş olsun canım ....... büyük ihtimal evet seni üzmek istemem ama ben ilk yıl evlendiğimde senin gibi düşürdüm aynı anlattığın gibi düştü çok üzüldüm o günüme geri döndüm resmen !!!!! inşallah canım en ksa zamanda tekrar hamiş kalırsın canım sakın pes etme yola devam tatım şunu unutma bir tek ölümün çaresi yok herşeyin devası var tatlım seni çok seviyoruz sakın kendii yıpratmaaa

Canim agda ile al ben genital bolge dahil her yeri agda ile alirim bacaklarimda oyle cok kil yoktur benim hele yukarlarda cok ince agdayla ala ala bacaklarimi yada epilasyonla hepten inceldi seninde incelir zamanla genital bolge falan agdadan waz gecme derim muhtesem bi temizlik

hicranım o et parçası kan pıhtısına dönüşüyor gelişmediğinde kan pıhtısıyla birlikte büyük gözükebiliyor.........

anam kadına bak kız varya bn gıcık oldum sen anlatınca ya sen napyosun cnm arkadasm hadı sıkıysa sana solesn sznle otrablrmym dye bune ay bogasm geldı valla

Kahroldum aglamaktan kendimi yiprattim simdi simdi toparlaniyorim Rabbim kimseye yasatmasin bu aciyi cok zor ya gercekten cok zor ewlat acisi ben daha bebegimi hissedemedwn kaybettim Allahim hissettirseydi bana oyle alsaydi kafayi yerdim Rabbim oyle bi aci yasatmasin en kosa zamanda saglicakla bebeklerimizi nasip etsim bize

aynı problemler bendede var elaammm cooooooook kötü bi durum yaa...uff ama hamilelikte gobekten muayene oluyorsun hep dogum yaklasincada sik sik temizlenirsin canim yapacak bisey yok

agda yapamam kı bn eldvenle alıyorum heryerımı gobegme dogruda ckmaya basladı doktora gtmcem nerdeyse alıyorum ama bacak bolgem ala ala karardı ck mutsuz oldum popoya gden yolda faln hep var bıktııım

Bilmiyorum ama icim parcalandi onu gorunce kucagima alamadim dustu bebegim :'(

haklısın tatlım bunu yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum rabbim dayanma gücü versin canım benim yeni zamana yeniiklere hazırlıklı olmaya çalışşş...........toparlannn

hic bilmiyorum dr da bilmiyorum

anladım canım

Bnde oyle biliyodum canim ama duserken kan parcalariyla dusuyomis o yuzden ihtimal werdim :'(

evet öyle ama kontrolün ne zaman reglin bitince mi??

ağlama desemde boş biliyorum ama şunu unutma şükürler olsun hamiş kalabildin ve gene ALLAHIN İZNİYLE KALAB İLECEKSİN SAKIN salma kendini bırakma tamam mı söz müüüüüüüüüüüü???????????

Icim bi hos oldu baska biseyler konusalim

haklısın tatlım sana da hamiş hamiş üzdük kusurumuza bakma lütfen sorduğu için bende cevap verdim aynı şeyide yaşadığım için yazmak istedim ...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…