o nasıl pozisyon sorması ayıp
Bende dusunuyorum be gece sahalara donmus olucammm
Merak ettimm:)))
o nasıl pozisyon sorması ayıp
dayancaz artık napalımyok canım ya tiksinmezsin dediğim gibi ben de ılık içtim aşırı kötü değil, sadece kokusu var işte mutfak da biraz kokuyo kaynarken, o kadar
hamile kalmadan kestirelim bari, ben biraz kırıklarını aldırdım, ama 2 hafta sonra akrabamızın düğününden sonra kısacık kestircem. çünkü hamilelikte çok döküldü benim:26:ayyneeenn saçlar yüzünden üşeniyorum bende ama 5 dk falan sürüyo üşenmembende kestrmeyi düşünüyorum artık yaa, yıka kurut baş edilmiyo
hımm senin durumun farklı, sen koyma tabi. Ama benimkiler beni kendi kızları gibi tutarlar, ismi de kötü değil, o yüzden ikinci isim olarak koyabilirim yaniben ne babasinin ne anasinin ismini istiyorum koyardim guzel isimler aslinda ama adam ler bana para diyo eltime kizim diyo..
Esin yan olarak uzancak duz olarak t seklinde uzancaksin bacaklarini onun ustune atcaksin sonra sabahlar olmasib
dayancaz artık napalım
hamile kalmadan kestirelim bari, ben biraz kırıklarını aldırdım, ama 2 hafta sonra akrabamızın düğününden sonra kısacık kestircem. çünkü hamilelikte çok döküldü benim:26:
hımm senin durumun farklı, sen koyma tabi. Ama benimkiler beni kendi kızları gibi tutarlar, ismi de kötü değil, o yüzden ikinci isim olarak koyabilirim yani
azmin sonu zaferdırrr kızlarrr hadı bakalımm haberler gelıcek Allahın ıznıyle :)
Ahaha saatleri ayarlayalım ayni pozisyonda bulusalim puhahahah dilketin aksama kadartum besteleri sol akaklından konsantre olman gerekiyo biliyorsun
Allah mikmiklerimizi bosa cikarmasin :))
Ben dun yapim dedim hic kan falan gelmedi.. adet bitti sandim. kocisede analtim.. ama geldiler ve ben kaldim.. daha denemedim.. ama deniycem..
ayy cok utandım ve anlamadım cahiliyet işteee gamsem özelden msj atarsan
dayancaz artık napalım
hımm senin durumun farklı, sen koyma tabi. Ama benimkiler beni kendi kızları gibi tutarlar, ismi de kötü değil, o yüzden ikinci isim olarak koyabilirim yani
kızçelerrr hızınıza yetişemiorummmmmm
Allah mikmiklerimizi bosa cikarmasin :))
ayyy acaba yumyum zamanım ondan mıdır? bugün de ablam beni aradı. akşam size geleyim dedi. yooookk bugün gelme dedim ya da gelirsen geç gel dedim
heeaaa anca uyandmm smdde kahvaltı
Aynen cnm.benimde bitti sayilir.bugun birkac leke disinda bisi yok
Deneyelim bakalim su pozisyonu
Msj atamiyorun canim ben telden giriyorum du anlatam kisaca yeniden esin yataga yanadonuk yatsin sende onu ortadan bolecek sekilde yani + seklinde yatcaksin ppopononun kusuna gelecek bacaklarini ustune atcaksin iste öyle
derya yaa sana bişey sorcam biraz detay olcak ama :) sen bugün regl oldun ya renk olarak normal mi yani hamilelkten öncekiler gibi mi
Msj atamiyorun canim ben telden giriyorum du anlatam kisaca yeniden esin yataga yanadonuk yatsin sende onu ortadan bolecek sekilde yani + seklinde yatcaksin ppopononun kusuna gelecek bacaklarini ustune atcaksin iste öyle
bı ılac falan ıctınız mı ben geçenlerde ılac kullanmıştım tam bır hafta gecıkmıstı reglım hergun test yaptım negatıf kafayı yıcektım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?