Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

o nasıl pozisyon sorması ayıp

canım önceki konuşmalarımda yazmıştım ama kısaca burada da söyliyeyim. eşin yatakta yan yatıyor yüzü sana dönük. sen de yatağa boyuna yatıyorsun sırt üstü. bacaklarını kocanın şeyinin üzerinden atıp ilişkiye giriyorsun. bittikten sonra bacaklarını birbirine kitleyip yarımsaat 1 saat bekliyrsun

yok canım ya tiksinmezsin dediğim gibi ben de ılık içtim aşırı kötü değil, sadece kokusu var işte mutfak da biraz kokuyo kaynarken, o kadar
dayancaz artık napalım

ayyneeenn saçlar yüzünden üşeniyorum bende ama 5 dk falan sürüyo üşenmem bende kestrmeyi düşünüyorum artık yaa, yıka kurut baş edilmiyo
hamile kalmadan kestirelim bari, ben biraz kırıklarını aldırdım, ama 2 hafta sonra akrabamızın düğününden sonra kısacık kestircem. çünkü hamilelikte çok döküldü benim:26:

ben ne babasinin ne anasinin ismini istiyorum koyardim guzel isimler aslinda ama adam ler bana para diyo eltime kizim diyo..
hımm senin durumun farklı, sen koyma tabi. Ama benimkiler beni kendi kızları gibi tutarlar, ismi de kötü değil, o yüzden ikinci isim olarak koyabilirim yani

derya yaa sana bişey sorcam biraz detay olcak ama :) sen bugün regl oldun ya renk olarak normal mi yani hamilelkten öncekiler gibi mi

ben bu ay ovu testi kullandım ama adetimden hemen sonra testleri her gün denemeye başladım 4 ve 5 gün 2 inci çizgi koyulaştı netten de baktığımda 7 sinde başlıyor 11 ovu günü diyor o tarih de ovu yaptım 2 inci çizgi silik çıktı bu ay hiç anlamadım adetlerim prolaktinden dolayı 5 - 6 gün geç oluyordu bu ay 2 gün geçti sadece bu ay ki yum yum dan hiç bişey anlamadım şuan göğüslerim hassas kasıklarımda 4 gündür batmalar var bat a da az kaldı ondan mı acep :76:

ayy cok utandım ve anlamadım cahiliyet işteee gamsem özelden msj atarsan

Msj atamiyorun canim ben telden giriyorum du anlatam kisaca yeniden esin yataga yanadonuk yatsin sende onu ortadan bolecek sekilde yani + seklinde yatcaksin ppopononun kusuna gelecek bacaklarini ustune atcaksin iste öyle

dayancaz artık napalım

hımm senin durumun farklı, sen koyma tabi. Ama benimkiler beni kendi kızları gibi tutarlar, ismi de kötü değil, o yüzden ikinci isim olarak koyabilirim yani

Oylese koy tabi canim.. hersey karsilikli.. ben basta iyidim baktim bana karsi hareketlere eltime karsi.. olmuyo.. amann..

kızçelerrr hızınıza yetişemiorummmmmm

Aynen hic sorma bir saat cikiyorum dolmus sayfalar..

Allah mikmiklerimizi bosa cikarmasin :))

AMin amin..
ayyy acaba yumyum zamanım ondan mıdır? bugün de ablam beni aradı. akşam size geleyim dedi. yooookk bugün gelme dedim ya da gelirsen geç gel dedim

Ondan olabilir canim istek daha cok oluyo o zaman..
hadi bakalimm.

heeaaa anca uyandmm smdde kahvaltı

koyumu ozledim yaa..
afiyet olsun.. yarasin..

offf kızlar sol kasığım patlayacak gibi.. bu gece bu iş ya olacak ya olacak kurtuluşu yok artık elimdennnnnnnnnn :95:

Aynen cnm.benimde bitti sayilir.bugun birkac leke disinda bisi yok
Deneyelim bakalim su pozisyonu

Deneyelim canim.. ama benim kirmizi devam ediyo..

Msj atamiyorun canim ben telden giriyorum du anlatam kisaca yeniden esin yataga yanadonuk yatsin sende onu ortadan bolecek sekilde yani + seklinde yatcaksin ppopononun kusuna gelecek bacaklarini ustune atcaksin iste öyle

CANIM ALKISLAMAK ISTIYORUM SENI.. GEL OPEYIM... BU KADAR GUZEL BIR SEKILDE ANLATILIR..

derya yaa sana bişey sorcam biraz detay olcak ama :) sen bugün regl oldun ya renk olarak normal mi yani hamilelkten öncekiler gibi mi

sor canım nolcak ki evet normal rengi, hamilelikten önceki gibi. Sadece bazen kahverengi de geliyor sanki bugün. Onun haricinde normal gibi şimdilik :) Ama bu sefer daha fazla ağrım ve şişliğim var, önceleri böyle olmazdım sanki, ya da hazirandan beri hastalanmayınca unuttum mu ki

bı ılac falan ıctınız mı ben geçenlerde ılac kullanmıştım tam bır hafta gecıkmıstı reglım hergun test yaptım negatıf kafayı yıcektım

yok canım ıcmedım yanı hemde bılerek ıcmedım etkı etmesın dıye son 2-3 aydır hıc agzıma ılac surmedım, okadarda regl agrısı cektım suanda pek bıryerım agırmıyo ama ıste ne ıse buda artk anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…