offf kızlar sol kasığım patlayacak gibi.. bu gece bu iş ya olacak ya olacakkurtuluşu yok artık elimdennnnnnnnnn :95:
hamile kalmadan kestirelim bari, ben biraz kırıklarını aldırdım, ama 2 hafta sonra akrabamızın düğününden sonra kısacık kestircem. çünkü hamilelikte çok döküldü benim:26:
:
sor canım nolcak kievet normal rengi, hamilelikten önceki gibi. Sadece bazen kahverengi de geliyor sanki bugün. Onun haricinde normal gibi şimdilik :) Ama bu sefer daha fazla ağrım ve şişliğim var, önceleri böyle olmazdım sanki, ya da hazirandan beri hastalanmayınca unuttum mu ki
sor canım nolcak kievet normal rengi, hamilelikten önceki gibi. Sadece bazen kahverengi de geliyor sanki bugün. Onun haricinde normal gibi şimdilik :) Ama bu sefer daha fazla ağrım ve şişliğim var, önceleri böyle olmazdım sanki, ya da hazirandan beri hastalanmayınca unuttum mu ki
ayrımcılık yapıyorlar demek ki, öyleyse sen de işte böyle dersin boşveeeeerrrOylese koy tabi canim.. hersey karsilikli.. ben basta iyidim baktim bana karsi hareketlere eltime karsi.. olmuyo.. amann..
Deneyelim canim.. ama benim kirmizi devam ediyo..
CANIM ALKISLAMAK ISTIYORUM SENI.. GEL OPEYIM...BU KADAR GUZEL BIR SEKILDE ANLATILIR..
yok canım ıcmedım yanı hemde bılerek ıcmedım etkı etmesın dıye son 2-3 aydır hıc agzıma ılac surmedım, okadarda regl agrısı cektım suanda pek bıryerım agırmıyo ama ıste ne ıse buda artk anlayamadım
Tamam kapidan girince üstüne atla kız :))) bizim satlarimiz ayni aslinda bende yumurtluyorum acep
ayrımcılık yapıyorlar demek ki, öyleyse sen de işte böyle dersin boşveeeeerrr
offf kızlar sol kasığım patlayacak gibi.. bu gece bu iş ya olacak ya olacakkurtuluşu yok artık elimdennnnnnnnnn :95:
Stres yaptigin icin gelmiyo olabilir ovu testinide yap nasilsa 1tane işini görmez ovu tarihini belirlerken cok ümit etme çünkü hayal kırıklığı yaşarsın
Aynen yaa.. kestirelim hamile kalmadan..
Anlasilabildiysem ne mutlu bide bacaklari kilitlicekmisiz yarim saat bunu doktor dedj bana
Aynen yaa.. kestirelim hamile kalmadan..
Ben hamile kalmadan oncr saclarimi boyatam dedim 3.boyatcam bu pazar
bizimde bugün mik mik günümüzkocişime güzel bi oda hazırlayayım bari bol kırmızılı :124:
kiz ben anladim zaten cutem anlatmisti ama sen de bir guzel anlatin yaaww..
kocisede anlatim.. yapicam yapicam kirmizilar bitsin.. bidaha gelmesin.. 9 ay boyunca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?