Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hamile kalmadan kestirelim bari, ben biraz kırıklarını aldırdım, ama 2 hafta sonra akrabamızın düğününden sonra kısacık kestircem. çünkü hamilelikte çok döküldü benim:26:
:

Aynen yaa.. kestirelim hamile kalmadan..

canım düşükten sonra ılk adetın ya oyle bıraz ağrılı gecıyor düşükten sonra ılk adet donemı

ayy bilmiyorum valla herşeyimiz birbirine girdiiii :) benm de bugün ağrım var adet gibi akıntı da sadece kahverengi ama işte hala o sancının etkisi mi, soğanın etkisi mi, adet olabilir mi, ne olduğumu şaşırdım valla yaaaaa:95:

canım bıraz bekle bakalım streste olabılır olmazsan bıda test yap yıne negatıf çıkarsa doktora gıt bence

Stres yaptigin icin gelmiyo olabilir ovu testinide yap nasilsa 1tane işini görmez ovu tarihini belirlerken cok ümit etme çünkü hayal kırıklığı yaşarsın

canım ya ne bılım zaten anlıyorum kendımı kesın degılım ahmıle ne bılım dunde oyle bı halsızlıgım vardıkı anlatamam uyumayan uyumusum ne bılım hakkımızd hayırlısı yaacokk zor beklemek

Anlasilabildiysem ne mutlu bide bacaklari kilitlicekmisiz yarim saat bunu doktor dedj bana

kiz ben anladim zaten cutem anlatmisti ama sen de bir guzel anlatin yaaww..
kocisede anlatim.. yapicam yapicam kirmizilar bitsin.. bidaha gelmesin.. 9 ay boyunca..

Ben hamile kalmadan oncr saclarimi boyatam dedim 3.boyatcam bu pazar

kiz yapalim bayrama yapcam bende hem boya hem kesim.. insallah bebiste gelir.. bayrami bi guzel kutlariz dogum gunude var..

Son düzenleme:
kiz ben anladim zaten cutem anlatmisti ama sen de bir guzel anlatin yaaww..
kocisede anlatim.. yapicam yapicam kirmizilar bitsin.. bidaha gelmesin.. 9 ay boyunca..

Yap kız kim tutar bizi ben kocisi tembihledim zaten aksama supriz yapcaz dedimo nedemek istedigimi anladı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…