ne bılı her ay nasılsam sımdıde oyleyım nıye boyle yaptı anlamadm adetım 2 gun gectı ama dpo 10 yanı ben bu ay gec yumurtlamısdım o yuzden ama cokda regl agrılarım oldu sımdı bıseyım yok ne bılım ya hayrlısı artk dedıgın gıbıBence sen stresten regl olmuyosun canim.. tabi cok zor sakin olmak..
hayirlisi bekle bakalim teste yapma adet gecmedikten sonra.. uzulme.. herseyin hayirlisi..
Ben hamile kalmadan oncr saclarimi boyatam dedim 3.boyatcam bu pazar
yaaa hamileyken saç kesilmez miii
bizimde bugün mik mik günümüzkocişime güzel bi oda hazırlayayım bari bol kırmızılı :124:
evet hepimiz kestirelim saçlarımızıAynen yaa.. kestirelim hamile kalmadan..
evet o yüzden sanırım. Peki sonra adetin düzene girdi mi senin? yani hamilelikten önceki düzenine döndün mü? şimdi benim 35. günde oldu, bundan sonra hep 35 günde bir mi olucam acaba, hamilelikten önce 30 günde olurdum:26:canım düşükten sonra ılk adetın ya oyle bıraz ağrılı gecıyor düşükten sonra ılk adet donemı
hımm, teşhis koymak zor, senin hepsi birbirine girdi çünkü canım ya:44: ama 2 gün soğan içmeyle hemen böyle olur mu ki? belki sancının etkisidirayy bilmiyorum valla herşeyimiz birbirine girdiiii :) benm de bugün ağrım var adet gibi akıntı da sadece kahverengi ama işte hala o sancının etkisi mi, soğanın etkisi mi, adet olabilir mi, ne olduğumu şaşırdım valla yaaaaa:95:
ne bılı her ay nasılsam sımdıde oyleyım nıye boyle yaptı anlamadm adetım 2 gun gectı ama dpo 10 yanı ben bu ay gec yumurtlamısdım o yuzden ama cokda regl agrılarım oldu sımdı bıseyım yok ne bılım ya hayrlısı artk dedıgın gıbı
Yap kız kim tutar bizi ben kocisi tembihledim zaten aksama supriz yapcaz dedimo nedemek istedigimi anladı:))
canım bıraz bekle bakalım streste olabılır olmazsan bıda test yap yıne negatıf çıkarsa doktora gıt bence
evet hepimiz kestirelim saçlarımızı
kafamda saç kalmadı şu iki ayda walla, 9 ay sürseydi hamileliğim demek ki keltoş olacaktım
canım yumurtladığının 14.günü regl olmuyor musun? 14 günün dolana kadar bekle istersen. tabi sabredebilirsen
ablam doğuma 1 gün kala gittik saçlarını kestirecektik kesmedi kuaför kesmedi ömrü kılar derler dedi ama bilemiyorum batıl inanç ablamda kestirmedi
benim saçlarım kızıl şuanda, ama düğün geçtikten sonra kahveye boyatacağım ben de inşallah. 2 ay boyatamayınca 2 renk oldu kafam, komiktiBen hamile kalmadan oncr saclarimi boyatam dedim 3.boyatcam bu pazar
batıl inanç aslında ama korkumdan ben de kestirememiştim , rapunzel gibiydimyaaa hamileyken saç kesilmez miii
evet hepimiz kestirelim saçlarımızı
kafamda saç kalmadı şu iki ayda walla, 9 ay sürseydi hamileliğim demek ki keltoş olacaktım
evet o yüzden sanırım. Peki sonra adetin düzene girdi mi senin? yani hamilelikten önceki düzenine döndün mü? şimdi benim 35. günde oldu, bundan sonra hep 35 günde bir mi olucam acaba, hamilelikten önce 30 günde olurdum:26:
Bide çok soru sordum ama ilk adetin kaç gün sürdü senin?
hımm, teşhis koymak zor, senin hepsi birbirine girdi çünkü canım ya:44: ama 2 gün soğan içmeyle hemen böyle olur mu ki? belki sancının etkisidir
ya normal de oylede bu ay gec yumurtladm gecen ay erken adet olmustm karıstı baya ya ıns tutmstr nebılım hayrlısı hakkımızda artk
bende boyattım saclarımı bıtkıel boya oluyo kuaforde sorarsın onlar da oluyo hamıle kalsan bıle problem olmuyo ama tabı yıne rısk almamak lazım=)Ben hamile kalmadan oncr saclarimi boyatam dedim 3.boyatcam bu pazar
yanı dogrusu daha den 2 gun gectı bugunde bıterse 3 gun oalcak dıyorum belkı kan testı yaptrırırm yarın ne bılım en aından aklımda kalmaz
canım önemli olan yumurtlama günün sen de onu biliyormuşsun zaten. normalde yumurtan çatladıktan sonra 14.gün regl olunur. yani senin daha zamanın var anladığım kadarıyla..
aman iyi bari şaşmasın düzenim inşallahyok canım düşükten sonra yıne düzene gırıor eskısı gıbı yıne sadece adet tarıhın degısıor düşükten sonra ama yıne 30 günkü doneme gırıyor canım merak etme duzensız olmuyor yok canım ıstedıgın soruyu sorabılırsın ne kadar ıstersen. valla canım benım 5-6 gun falan surdu galıba tam bıtmesı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?