Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bence sen stresten regl olmuyosun canim.. tabi cok zor sakin olmak..
hayirlisi bekle bakalim teste yapma adet gecmedikten sonra.. uzulme.. herseyin hayirlisi..
ne bılı her ay nasılsam sımdıde oyleyım nıye boyle yaptı anlamadm adetım 2 gun gectı ama dpo 10 yanı ben bu ay gec yumurtlamısdım o yuzden ama cokda regl agrılarım oldu sımdı bıseyım yok ne bılım ya hayrlısı artk dedıgın gıbı

yaaa hamileyken saç kesilmez miii

Vallaha bilmiyorum ama ben keserim..

gerci bir yerde gordum batil inanctir bilemiyorum sac kesersen hamileyken bebegin omrumu kisalirmis bilemiyorum canim..

bizimde bugün mik mik günümüz kocişime güzel bi oda hazırlayayım bari bol kırmızılı :124:

hazirla kiz.. ben kaldim boyle kirmizilar icinde yaa.. 5 gun oldu.. mikmik yok..

Aynen yaa.. kestirelim hamile kalmadan..
evet hepimiz kestirelim saçlarımızı
kafamda saç kalmadı şu iki ayda walla, 9 ay sürseydi hamileliğim demek ki keltoş olacaktım

canım düşükten sonra ılk adetın ya oyle bıraz ağrılı gecıyor düşükten sonra ılk adet donemı
evet o yüzden sanırım. Peki sonra adetin düzene girdi mi senin? yani hamilelikten önceki düzenine döndün mü? şimdi benim 35. günde oldu, bundan sonra hep 35 günde bir mi olucam acaba, hamilelikten önce 30 günde olurdum:26:
Bide çok soru sordum ama ilk adetin kaç gün sürdü senin?

hımm, teşhis koymak zor, senin hepsi birbirine girdi çünkü canım ya:44: ama 2 gün soğan içmeyle hemen böyle olur mu ki? belki sancının etkisidir

canım yumurtladığının 14.günü regl olmuyor musun? 14 günün dolana kadar bekle istersen. tabi sabredebilirsen

evet hepimiz kestirelim saçlarımızı
kafamda saç kalmadı şu iki ayda walla, 9 ay sürseydi hamileliğim demek ki keltoş olacaktım

Kiz niye oyle diyon..
benim bildigim hamilelikte saclar guzelesir.. gurlesir.. parlar hele 4-5-6 ayinda..

hazirla kiz.. ben kaldim boyle kirmizilar icinde yaa.. 5 gun oldu.. mikmik yok..
[/QUOTE]

benimde reglime 5 gün kaldı ki inşallah olmam o zamanda sen bol bol mik mik yaparsın

Ben hamile kalmadan oncr saclarimi boyatam dedim 3.boyatcam bu pazar
benim saçlarım kızıl şuanda, ama düğün geçtikten sonra kahveye boyatacağım ben de inşallah. 2 ay boyatamayınca 2 renk oldu kafam, komikti

batıl inanç aslında ama korkumdan ben de kestirememiştim , rapunzel gibiydim bu sefer hamileliğimden önce kısa kestiricem ben de

yok canım düşükten sonra yıne düzene gırıor eskısı gıbı yıne sadece adet tarıhın degısıor düşükten sonra ama yıne 30 günkü doneme gırıyor canım merak etme duzensız olmuyor yok canım ıstedıgın soruyu sorabılırsın ne kadar ıstersen. valla canım benım 5-6 gun falan surdu galıba tam bıtmesı.

ya normal de oylede bu ay gec yumurtladm gecen ay erken adet olmustm karıstı baya ya ıns tutmstr nebılım hayrlısı hakkımızda artk

canım önemli olan yumurtlama günün sen de onu biliyormuşsun zaten. normalde yumurtan çatladıktan sonra 14.gün regl olunur. yani senin daha zamanın var anladığım kadarıyla..

cnm. ben onu cok iyi arastirdim. dinimizle alakasi yok. tamamen hurafe... istediginde kestirebilirsin. Allahin isi gucu yok da bizim sacimizdaki kila gore mi omur bicecek cocuklarimiza. oyle dusun canim.

yanı dogrusu daha den 2 gun gectı bugunde bıterse 3 gun oalcak dıyorum belkı kan testı yaptrırırm yarın ne bılım en aından aklımda kalmaz

kan testı yaptırın ıstersenız ama sanırım sonuç pazartesiye kalıcak yada hemen çıkartan yer varsa orda yaptır

canım önemli olan yumurtlama günün sen de onu biliyormuşsun zaten. normalde yumurtan çatladıktan sonra 14.gün regl olunur. yani senin daha zamanın var anladığım kadarıyla..

hemen bir duzeltme yapayim cnm. yumurta catladiktan 12-14 gun sonra adet olunur.
hatta bu sure genellendiginde 10-16 gun arasinda da degisir.

aman iyi bari şaşmasın düzenim inşallah
Geçen sene bu zamanlar doğum kontrol hapı kullanıyordum, o zaman öne gelmişti adet tarihimm, şimdi kürtajla yine eski dönemine döndü
Tatlım bildiğin iyi bi kadın doğumcu var mı? bi yandan da onu araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…