Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tamam canım.Ben philips araştırayım biraz.
ben de braun7 düşünmüştüm.Baya güzel reklamını yapıyorlar.imrendim.Ama eski model braunum var hiç memnun değilim

Kizlar ben hep yuzustu yatarim uyurum oyle alismisim rahat ediyorum. Simdi uyurken oyle yatmamaya calisiyorum ama uyandigimda oyle oluyorum bazen.daha gobegim de olmadigi icin canim da yanmiyo kaliyorum oylr.

Sizce bi zarari olur mu kii:44::44:

biraz biriksin dedik artık totomuz doncak diyemedikkkk inşallah benim mjı okumadan es geçerler yaaaa

kız sabah saçlarım ıslak geldim iş yerine herkes gülüyor kızlar dalga geçiyor falan gülmekten öldük dün akşam çıkarken sırtıma vuruyorlar... aslında sabahki ıslaklığın mikmikle alakası yok desemde anlatamadım...
selammmmmmmm kızlarrrrrrr nassınızzzzzzzzzzz
kukuş selam naasılsınnnnnnnnnnn

canim nasil degistirdin adini ben beceremedim ya siteye msj da attim donmediler

Canım bize ulaşın bölümünden Üyelik/aktivasyon işlemlerini seçtim.
mesaj bölümüne de ismimi değiştirmek istiyorum yazdım.Bir kaç tane seçenek sundum.Hangi isim boştaysa o olabilir dedim.
bugün baktım yapmışlar.Dün atmıştım maili.

Kizlar ben hep yuzustu yatarim uyurum oyle alismisim rahat ediyorum. Simdi uyurken oyle yatmamaya calisiyorum ama uyandigimda oyle oluyorum bazen.daha gobegim de olmadigi icin canim da yanmiyo kaliyorum oylr.

Sizce bi zarari olur mu kii:44::44:

aynı dert bende de var. bişi olmaz sanırım sonuçta bebek o kadar küçük ki, ezilmez yani...sol tarafıma yatıyorum şimdi, kendimi alıştırdım öyle. araştırmıştım en iyi uyku pozisyonu oymuş.

tamam canım.Ben philips araştırayım biraz.
ben de braun7 düşünmüştüm.Baya güzel reklamını yapıyorlar.imrendim.Ama eski model braunum var hiç memnun değilim

sen bi bak bakalım cnm...ben pek beğenmedim ama belki senin işine yarar.

Pc ye geceyim bebde simdi bidaha atayim canim adim dilek benimde adimla ilgili yapayim ama ne olabilirki sizce

demekki gördüler tatlım.değiştirmeyecekler.Benim ki sabah baktım değişmiş.Eski kullanıcı adımla giremedim.Değişecek olsaydı seninkini de değiştirirlerdi bugün.

evt okumuşlar demekki tatlım neyse mutluyum ben ismimle kalsın böle ama senınkı değişmiş iyi olmuş

lilimmmm bende dun mesaj attım sizden ozenıpte :) :) ısım degısıklıgı ıcın dıgerı mı ısaretledın sen uyelık aktıvasyon falan mı

bize ulaş diye die en alltta yer vardı oraya gönderdim sonra 2. yıde gonderdım değişmemiş allahtan yoksa böle olurdum yeni hesp acardım

ovv ben hic ıslak sacla çıkamam donarım yaaaa anlamazlar tabiii insan oğluyuz kafalar başka yere gider bizim

ıyııyıymmm canımmm benımmm sen nasılsınnnn

olcak tatlım merak etmee hastalanamana sevındım operasyona gerek kalmadı bi bakıma

aynen hayatım ilk gebelikti bide böyle olması daha hayırlı oldu umarım bu ay kendi kendime hamiş kalırm yumoşlarım kendi kendine çatlamıyo ama bu ay tedavi yok bidahaki ay war bu ay olmazsa bidahaki aya inşallah sağlıcakla bebeğim gelir

tamam canım banada emaıl atmılar bı secenek vermıstım ısım ıcın onlarda ısım degsıklıgı sayfasına yonlendırdıler bıda mesaj attım :))

kızlar bugün minnoşumla tanışmaya gidiyorum... inş kalbi atmaya başlamıştır yavrucuğumun.. bana bol bol dua edin :)

inşallah gelcek tedavisiz merak etme balım sennnnn bu ay umudumsun sen beraber hamiş kalcazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…