canim nasil degistirdin adini ben beceremedim ya siteye msj da attim donmediler
cnm aslını istersen pek de farkları yok. kıl köklerini ikisi de kabartıyo, bikaç saat sonra geçiyo...bence çok para verip sırf özelliği çok diye braun almanın mantığı yok, philips eski model ama çok daha iyiydi...
iyiyim cok sukur canim daha da iyi olicam insallah bu ay insallah bebisim gelir bu ay saglikla
canim benim iyiyim daha da iyi olucam insallah umarim bu ay bebisim saglicakla gelir
biraz biriksin dedik artık totomuz doncak diyemedikkkk inşallah benim mjı okumadan es geçerler yaaaa
kukuş selam naasılsınnnnnnnnnnnselammmmmmmm kızlarrrrrrr nassınızzzzzzzzzzz
canim nasil degistirdin adini ben beceremedim ya siteye msj da attim donmediler
Kizlar ben hep yuzustu yatarim uyurum oyle alismisim rahat ediyorum. Simdi uyurken oyle yatmamaya calisiyorum ama uyandigimda oyle oluyorum bazen.daha gobegim de olmadigi icin canim da yanmiyo kaliyorum oylr.
Sizce bi zarari olur mu kii:44::44:
tamam canım.Ben philips araştırayım biraz.
ben de braun7 düşünmüştüm.Baya güzel reklamını yapıyorlar.imrendim.Ama eski model braunum var hiç memnun değilim
Canım bize ulaşın bölümünden Üyelik/aktivasyon işlemlerini seçtim.
mesaj bölümüne de ismimi değiştirmek istiyorum yazdım.Bir kaç tane seçenek sundum.Hangi isim boştaysa o olabilir dedim.
bugün baktım yapmışlar.Dün atmıştım maili.
demekki gördüler tatlım.değiştirmeyecekler.Benim ki sabah baktım değişmiş.Eski kullanıcı adımla giremedim.Değişecek olsaydı seninkini de değiştirirlerdi bugün.
lilimmmm bende dun mesaj attım sizden ozenıpte :) :) ısım degısıklıgı ıcın dıgerı mı ısaretledın sen uyelık aktıvasyon falan mı
iyiyim cok sukur canim daha da iyi olicam insallah bu ay insallah bebisim gelir bu ay saglikla
kız sabah saçlarım ıslak geldim iş yerine herkes gülüyor kızlar dalga geçiyor falan gülmekten öldük dün akşam çıkarken sırtıma vuruyorlar... aslında sabahki ıslaklığın mikmikle alakası yok desemde anlatamadım...
kukuş selam naasılsınnnnnnnnnnn
kız sabah saçlarım ıslak geldim iş yerine herkes gülüyor kızlar dalga geçiyor falan gülmekten öldük dün akşam çıkarken sırtıma vuruyorlar... aslında sabahki ıslaklığın mikmikle alakası yok desemde anlatamadım...
kukuş selam naasılsınnnnnnnnnnn
olcak tatlım merak etmee hastalanamana sevındım operasyona gerek kalmadı bi bakıma
evt okumuşlar demekki tatlım neyse mutluyum ben ismimle kalsın böle ama senınkı değişmiş iyi olmuş
bize ulaş diye die en alltta yer vardı oraya gönderdim sonra 2. yıde gonderdım değişmemiş allahtanyoksa böle olurdum yeni hesp acardım
aynen hayatım ilk gebelikti bide böyle olması daha hayırlı oldu umarım bu ay kendi kendime hamiş kalırm yumoşlarım kendi kendine çatlamıyo ama bu ay tedavi yok bidahaki ay war bu ay olmazsa bidahaki aya inşallah sağlıcakla bebeğim gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?