kızlar bugün minnoşumla tanışmaya gidiyorum... inş kalbi atmaya başlamıştır yavrucuğumun.. bana bol bol dua edin :)
Yaa insallah zarari olmaz dedigin gibi kucukler daha ama. En iyisi sol tarafmis evet. İnsallah alisirizaynı dert bende de var. bişi olmaz sanırım sonuçta bebek o kadar küçük ki, ezilmez yani...sol tarafıma yatıyorum şimdi, kendimi alıştırdım öyle. araştırmıştım en iyi uyku pozisyonu oymuş.
sen bi bak bakalım cnm...ben pek beğenmedim ama belki senin işine yarar.
kızlar bugün minnoşumla tanışmaya gidiyorum... inş kalbi atmaya başlamıştır yavrucuğumun.. bana bol bol dua edin :)
tamam canım banada emaıl atmılar bı secenek vermıstım ısım ıcın onlarda ısım degsıklıgı sayfasına yonlendırdıler bıda mesaj attım :))
Resimde babanın kollarını ve ağzını unutmuşsun Mehmet?- Annemi dövmesin, küfür etmesin diye öğretmenim... (Resim gerçektir)
Eki Görüntüle 873650
iyilik sen nasılsınn
iyi yaptın tatlım ne olcak ismin sonra tanımayız senii
hayırlı günleer kızlar nasılsınız
teşekkür ederim öğle tatili bir gireyim nasıllar dedim? ama herkes bir anda yok olduneyse görüşürüz inşalah ne var ne yok
canım yıne mltm16 mltmu ve mltmm dıye secenekler verdım bakalım olursa artık yıne meltemle ılgılı yanı eşimin ismini kaldırıorum :)
kaldır tatlım tanırız çok değişmemiş
hosgeldın canım cok sukur ıyıyızz sen nasılsınn
iyiym bende cnm yemeğe gitti sanırım herkes bende gidicem kendıne cook ıyı bak öpüyorum tatlımmm
dularım seninle bebğimmm inşallah atmaya başlamıştır
Yaa insallah zarari olmaz dedigin gibi kucukler daha ama. En iyisi sol tarafmis evet. İnsallah alisiriz
İnsallahh guzel haberlerle gelirsin canim.hemen haber ver bize gelince
Basimmm catliyor catliyooorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?