Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yaa insallah zarari olmaz dedigin gibi kucukler daha ama. En iyisi sol tarafmis evet. İnsallah alisiriz
kızlar bugün minnoşumla tanışmaya gidiyorum... inş kalbi atmaya başlamıştır yavrucuğumun.. bana bol bol dua edin :)

İnsallahh guzel haberlerle gelirsin canim.hemen haber ver bize gelince

Resimde babanın kollarını ve ağzını unutmuşsun Mehmet?- Annemi dövmesin, küfür etmesin diye öğretmenim... (Resim gerçektir)

teşekkür ederim öğle tatili bir gireyim nasıllar dedim? ama herkes bir anda yok oldu neyse görüşürüz inşalah ne var ne yok

iyiym bende cnm yemeğe gitti sanırım herkes bende gidicem kendıne cook ıyı bak öpüyorum tatlımmm

kızlar ismimi değiştirmek için msj attım bende dilek2912 yada dilek9254 ikisinden biri olsun yazdım haberiniz olsun

hosgeldın canım cok sukur ıyıyızz sen nasılsınn

hamdolsun iyiyim canım,ALLAH iyilikler versinsize de

iyiym bende cnm yemeğe gitti sanırım herkes bende gidicem kendıne cook ıyı bak öpüyorum tatlımmm

tamam canım afiyet olsun,hoşçakl

sayfada klomen kullanan lar var mı şuanda,bir soru soracağım da

Basimmm catliyor catliyooorrr

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-07-2014
Hamileliğimin 6. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 241 gün kaldı.
Bebeğinizin kalbine bağlanan aort damarı oluşmaya başladı. Ayrıca bebeğinizin gözlerini oluşturacak doku ve başının her iki tarafında bebeğin kulak kanallarını ve iç kulaklarını oluşturacak küçük oyuklar artık mevcut. Bugün veya yarın omurilik etrafında oluşturulan tüpün üst tarafı, onu korumak için kapatılacaktır. Anne adaylarının büyük bir kısmı tüm gebelik boyunca ortalama 11-14 kilogram alırlar. 1. trimester döneminde 1.5-2 kilogram alırlar .
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

buğün okudun mu ttalım bide biraz uyumaya çalış sinir oldun ya başın ağrımıştırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…