Tuhhh .kotu olmus bu yaa.Ne guzell herseyi en ince ayrintisina kadar sorardinnyaa sorma karı koca jinekologlar ama eşimle araları bozuldu, görüşmüyoruz şu an, en cok da o gücüme gidiyor, kadın infertilite konusunda amerikada post doktora yapmış biz burda ovulasyon testiydi, yum yum takibiydi debeleniyoruz.
Gormemmi sipamizi incecik bacaklari havadaydi masalllah büyüyo sipamizGamze teyzesi sen gördün mü bebişin son fotosunu :) keyifli sıpa benimki :)
en güzelini düşünmüşsün cnm...
Gamze ben de çok seviyorum o kolyeleri, yaptırabilirim ben de...bilekliği de hoş olabilir aslında...
inşallah cnm inşallahhhhh, Rabbim sağlık sıhhat versin de...evet yaa birlikte sayalım, Aralık ayı benim için çok uğurlu bi ay, 2 aralıkta sözlendim, 14 aralıkta nişanlandım, 17 aralık d.günüm, 24 aralık eşimle tanıştığımız gün. İnşallahhhh sizlere de çok uğurlu gelir...
hayırlı haberlerle inşallah kuzummm
monbebem senden güzel haberl alırız bu ay sanki bana öyle geldi
gamzemmmmm sahalara indim hayatımıza renk geldi
enişte işi biliyooooooooooooooooooooo
bende öyle yapcam kuzum cute de bekle dedi ben beklicem bakalım hayırlısı..
fazlasını zaten beklemiyorum zaten bi yüzük alabilecek gücüde var zaten...olmassa demem ki o kadar vicdansiz değilim en baştan öyle alışmadı böyle gidiyor evliligimizin ilk dönemleri coj sıkıntı çektik ama bitti şükür hic bisey istemedim aldirmadim borcumuz var die bi şey alırken on kere düşündüm ama yaranamadim iste
O yuzden dedim canim.Sen kisarsin keseni dusunursun ama baska seylere gelince o kismaz alirrBenim esimde ailesine ivir zivir alir hep.ailesi kismaz hic ozel harcamalarini.Kv spora gider, kv evine temizlikci alir.ne is yapiyosa evdeO yuzden ben hic kismiyorum aliyorum walla.
bebiş nasıl bebişşşşş anlat bakalım hissediyormusun onu sen deneyimlisinnnn
benim içinde ocak önemli kızlar doğum günüm 16si ;aralık 15 de adet olursam eğer ve sonrasında hamile olursam en büyük hediyem olcak.. dua edin nolurr
hicranım minikbebişim haklı ya aklıma ne geldi biliyormusun acaba söyleyiş tarzın mı yanlış yani biraz nazlanarak biraz bebeği öne sürerek hareket etmek lazım kilo aldım alyansım olmuyor... takmıcam kocam haberin olsun desin...
dualarımız seninle bebeğimmmmmm inşallah güzel haber vercen bize kukuşummm
eltimin kizina karne hediyesi bisiklet alcam demisti neyse aldik gitmeye simdi oburleride uzulur dedi gorumcemin oglunada aldi bisiklet eltimin 2yasindaki oglunada aldi ....kiz diyo ki amca bi dahaki karne hediyemdede cocuk odasi takimi al bana
bebiş nasıl bebişşşşş anlat bakalım hissediyormusun onu sen deneyimlisinnnn
benim içinde ocak önemli kızlar doğum günüm 16si ;aralık 15 de adet olursam eğer ve sonrasında hamile olursam en büyük hediyem olcak.. dua edin nolurr
hicranım minikbebişim haklı ya aklıma ne geldi biliyormusun acaba söyleyiş tarzın mı yanlış yani biraz nazlanarak biraz bebeği öne sürerek hareket etmek lazım kilo aldım alyansım olmuyor... takmıcam kocam haberin olsun desin...
dualarımız seninle bebeğimmmmmm inşallah güzel haber vercen bize kukuşummm
kendimede bebegimede bi suru sey alcam gorur o gununu .... Utanmadan bide askim yazmis gostercem aski ona
yigenleri icin canini verir ben almasin demiyorum alsin ama benide esi olarak arada mutlu etsin çok odun cooooooookeltimin kizina karne hediyesi bisiklet alcam demisti neyse aldik gitmeye simdi oburleride uzulur dedi gorumcemin oglunada aldi bisiklet eltimin 2yasindaki oglunada aldi ....kiz diyo ki amca bi dahaki karne hediyemdede cocuk odasi takimi al bana
Seninki cok abartmis canim. O onlari alirken sende bana da sunu al o zaman dicektin cok sessiz kaliyosun ilk istedgin seyde tepki vrrmis o yuzdenn
Gormemmi sipamizi incecik bacaklari havadaydi masalllah büyüyo sipamiz
Evt canim bileklilleride güzel ama ben bileklok takamiyorum sıkıntı basıyor
Haha hayatınız rengarenkir simcik ve cok ateşli wuuu
tamam zor zamanında destek olmak denen bişi var, zor zamanında kısmışsın yardımcı olmuşsun eşine ama şimdi o da sana bi jest yapabilir. al kız bundan sonra, alışsın almana, para harcamana, o görmüyosa anlamıyosa gözüne soka soka para harca...bakalım el mi yaman bey mi? kusura bakma da eşin ziyadesiyle hak ediyor.
bahsettiğim tam da buydu, sen harcamazsan onlar harcayacak yer buluyo, çok iyi yapıyosun valla...
haksız mıyım ama cnm? bi kez kısınca alışıyolar, nasıl olsa kadın hesap kitap yapıyo diye başlıyolar saçma sapan davranmaya...ben başta alıştırdım üstelik kadrom çıkınca çalışmaya devam edecem. ev hanımı da değilim normalde.
valla vurmalarını hissettim dr damarlar genişliyordur dedi. şimdi sanırsam yukarıya çıktı çok fazla birşey hissetmiyorum. herkes gibi rüyalarda buluşuyoruz bebişle.. 6/12 de 2li teste gideceğiz teste o zaman tekrar görüşeceğiz bebişle... valla hamileler bugünlerin kıymetini bilsin derim.. dünyanın en güzel olayı bizimle.. inşallah hepiniz bu duyguyu tadar bebişlerinizle bir ömür boyu mutlu olursunuz..
Ohaa yani diyorumm.hata sende bebegim sende yiceksinn.Demekki alinabiliyo yanii.Benimki kardeslerine aliyo iki kardeside calisiyo oysakii.Ama sonra kredi karti sisiyo bende dolduruyorum karti bilerek.Ondan sonra akli basina gwliyoeltimin kizina karne hediyesi bisiklet alcam demisti neyse aldik gitmeye simdi oburleride uzulur dedi gorumcemin oglunada aldi bisiklet eltimin 2yasindaki oglunada aldi ....kiz diyo ki amca bi dahaki karne hediyemdede cocuk odasi takimi al bana
yigenleri icin canini verir ben almasin demiyorum alsin ama benide esi olarak arada mutlu etsin çok odun cooooooook
kendimede bebegimede bi suru sey alcam gorur o gununu .... Utanmadan bide askim yazmis gostercem aski ona
çok kötüyüm ya offffOhaa yani diyorumm.hata sende bebegim sende yiceksinn.Demekki alinabiliyo yanii.Benimki kardeslerine aliyo iki kardeside calisiyo oysakii.Ama sonra kredi karti sisiyo bende dolduruyorum karti bilerek.Ondan sonra akli basina gwliyoeltimin kizina karne hediyesi bisiklet alcam demisti neyse aldik gitmeye simdi oburleride uzulur dedi gorumcemin oglunada aldi bisiklet eltimin 2yasindaki oglunada aldi ....kiz diyo ki amca bi dahaki karne hediyemdede cocuk odasi takimi al bana
toteme başladım biraz erken başladımmmmmmmm sooooooooon 17 haydi bismillahh :119::119::119::119:
lilim hoşgeldin kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Al tabi kizzz. Bizim oldugumuz yer de kucuk pek bi yer yok alisveris icin bnde kartla netten aliyorum ne olursa. Bana almicak da kime alcak yaa. Tmm ailesine de alir ama dengeyi kursunn yani.
kurdeleyi kestik lilimmmm siftah bizden bereketi Allahtanhoşşşşşşşşş buldukkkkkk fındığımmmmmmmmmmmmm nasıslınnn açılışı yaptın mı
canım kocanın sürprizinden memnun musun peki.Ben de alacam da karar veremedim.İyi mi???
Memnunsan marka model???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?