Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Tuhhh .kotu olmus bu yaa.Ne guzell herseyi en ince ayrintisina kadar sorardinn(

Gormemmi sipamizi incecik bacaklari havadaydi masalllah büyüyo sipamiz
Evt canim bileklilleride güzel ama ben bileklok takamiyorum sıkıntı basıyor

Haha hayatınız rengarenkir simcik ve cok ateşli wuuu

tamam zor zamanında destek olmak denen bişi var, zor zamanında kısmışsın yardımcı olmuşsun eşine ama şimdi o da sana bi jest yapabilir. al kız bundan sonra, alışsın almana, para harcamana, o görmüyosa anlamıyosa gözüne soka soka para harca...bakalım el mi yaman bey mi? kusura bakma da eşin ziyadesiyle hak ediyor.

bahsettiğim tam da buydu, sen harcamazsan onlar harcayacak yer buluyo, çok iyi yapıyosun valla...

haksız mıyım ama cnm? bi kez kısınca alışıyolar, nasıl olsa kadın hesap kitap yapıyo diye başlıyolar saçma sapan davranmaya...ben başta alıştırdım üstelik kadrom çıkınca çalışmaya devam edecem. ev hanımı da değilim normalde.

eltimin kizina karne hediyesi bisiklet alcam demisti neyse aldik gitmeye simdi oburleride uzulur dedi gorumcemin oglunada aldi bisiklet eltimin 2yasindaki oglunada aldi ....kiz diyo ki amca bi dahaki karne hediyemdede cocuk odasi takimi al bana

Seninki cok abartmis canim. O onlari alirken sende bana da sunu al o zaman dicektin cok sessiz kaliyosun ilk istedgin seyde tepki vrrmis o yuzdenn

valla vurmalarını hissettim dr damarlar genişliyordur dedi. şimdi sanırsam yukarıya çıktı çok fazla birşey hissetmiyorum. herkes gibi rüyalarda buluşuyoruz bebişle.. 6/12 de 2li teste gideceğiz teste o zaman tekrar görüşeceğiz bebişle... valla hamileler bugünlerin kıymetini bilsin derim.. dünyanın en güzel olayı bizimle.. inşallah hepiniz bu duyguyu tadar bebişlerinizle bir ömür boyu mutlu olursunuz..

yigenleri icin canini verir ben almasin demiyorum alsin ama benide esi olarak arada mutlu etsin çok odun cooooooook

toteme başladım biraz erken başladımmmmmmmm sooooooooon 17 haydi bismillahh :119::119::119::119:

Gormemmi sipamizi incecik bacaklari havadaydi masalllah büyüyo sipamiz
Evt canim bileklilleride güzel ama ben bileklok takamiyorum sıkıntı basıyor

Haha hayatınız rengarenkir simcik ve cok ateşli wuuu

gamzem hayatın en güzel şeylerinden biri yaaa biz kaç aydır kardeş kardeş yatıyoruz bazen sinirden gülüp duruyorduk yatakta... okadar yani... neysemmm güzel günler bizimmm

bende aynı şeyi düşünürüm.. nasıl alıştırırsan öyle gider kuzummmmm...

inşallah hepimiz yaşarızzzzzzzz

eltimin kizina karne hediyesi bisiklet alcam demisti neyse aldik gitmeye simdi oburleride uzulur dedi gorumcemin oglunada aldi bisiklet eltimin 2yasindaki oglunada aldi ....kiz diyo ki amca bi dahaki karne hediyemdede cocuk odasi takimi al bana
Ohaa yani diyorumm.hata sende bebegim sende yiceksinn.Demekki alinabiliyo yanii.Benimki kardeslerine aliyo iki kardeside calisiyo oysakii.Ama sonra kredi karti sisiyo bende dolduruyorum karti bilerek.Ondan sonra akli basina gwliyo

yigenleri icin canini verir ben almasin demiyorum alsin ama benide esi olarak arada mutlu etsin çok odun cooooooook

tmmmm tatlım üzülme

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-07-2014
Hamileliğimin 6. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 241 gün kaldı.
Bebeğinizin kalbine bağlanan aort damarı oluşmaya başladı. Ayrıca bebeğinizin gözlerini oluşturacak doku ve başının her iki tarafında bebeğin kulak kanallarını ve iç kulaklarını oluşturacak küçük oyuklar artık mevcut. Bugün veya yarın omurilik etrafında oluşturulan tüpün üst tarafı, onu korumak için kapatılacaktır. Anne adaylarının büyük bir kısmı tüm gebelik boyunca ortalama 11-14 kilogram alırlar. 1. trimester döneminde 1.5-2 kilogram alırlar

kendimede bebegimede bi suru sey alcam gorur o gununu .... Utanmadan bide askim yazmis gostercem aski ona

Al tabi kizzz. Bizim oldugumuz yer de kucuk pek bi yer yok alisveris icin bnde kartla netten aliyorum ne olursa. Bana almicak da kime alcak yaa. Tmm ailesine de alir ama dengeyi kursunn yani.

canım kocanın sürprizinden memnun musun peki.Ben de alacam da karar veremedim.İyi mi???
Memnunsan marka model???

çok kötüyüm ya offff ben az cikayim

Al tabi kizzz. Bizim oldugumuz yer de kucuk pek bi yer yok alisveris icin bnde kartla netten aliyorum ne olursa. Bana almicak da kime alcak yaa. Tmm ailesine de alir ama dengeyi kursunn yani.

ben şöyle düşünüyorum kızlar ufak tefek jestler yapabilir ailesine abisinin çocuklarına vs amaaaaaaa benim bebeğim olcaksa öncelik benim ve bebeğimindir bebeğim olmasada özel günler süprizler bana yani... bencillik değil bu tamm aile de... asıl aile biziz 2 kişi ötesi yok yani maddi sıkıntıya girsen iki kişi hallediyorsun hastalık olsa iki kişinin canı yanıyor mutlu olsan iki kişi mutlu oluyorsun kimse bu iki kişinin yerini tutamaz bence böyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…