Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bişey dicem çok oluyorsun demeyin ama bu cuma da biz bebek bekleyenlere dua edermisinnnnizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kendimede bebegimede bi suru sey alcam gorur o gununu .... Utanmadan bide askim yazmis gostercem aski ona

hak etmiş valla cnm...

canım kocanın sürprizinden memnun musun peki.Ben de alacam da karar veremedim.İyi mi???
Memnunsan marka model???

ben bekarken philips kullanıyodum fazla özellikli değildi ama çok memnundum. eşim braun silk epil 7 almış uzun olanlardan (braunun sitesinde var), şu başlıkları çok olan bikini için ayrı, kol için ayrı, kıl kısaltma özelliği var, suda da kuru da çalışıyo. ama şarj olma özellikli 1 saat şarj ediyosun 45 dak kullanabiliyosun. başta hoşuma gitti ama etimi çok sıkıştırıyor, cnm yanıyo. ben çok beğenmedim. ama belki sen beğenirsin. eşim üzülmesin diye söylemedim ama gidip eski model philipsin 40 bıçaklı olanları var ya bulup onlardan alacam.

Hangisi daha pürüzsüz yapıyor tatlım??

canın çıkmasın kız tanımadım ben seniiiiii dedim yeni biri heraldeeeee
sen şimdi eski adı ile BR.... olan kızçesin dimi bankada çalışan hani... çok şifreli mi oldu

Tabi canim haklisin benim gonlumu yaptiktan sonra ailesine de alsin ama once biiiiizzz
bişey dicem çok oluyorsun demeyin ama bu cuma da biz bebek bekleyenlere dua edermisinnnnizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Tabi ederiz kuzumm hep ediyoruz zaten cuma sart degil

bereketli olsun bebeğim baya bereketli geçmiştir benceeee dün bizde yapalım mı yapmayalım mı soğuk mu bilmem ne derken kaldıı

ayyyyyyyy neyseeeee sölemicem

Teşekkür ederim tatlım.
Mail atmışmıydın canım.İnşallah değiştirmezler.Tekrar mail atsan mı?
pişman oldum diye?

piknik tüplü katilimmmmmmmmm

canın çıkmasın kız tanımadım ben seniiiiii dedim yeni biri heraldeeeee
sen şimdi eski adı ile BR.... olan kızçesin dimi bankada çalışan hani... çok şifreli mi oldu

Evet canım.kendi ismimle geldim.amacımıza uyuyor ne de olsa.Hepimiz hasretiz minnaklarımıza.
Bu arada bankada çalışmıyorum artık çok şükür.istifa ettim.

Hangisi daha pürüzsüz yapıyor tatlım??

cnm aslını istersen pek de farkları yok. kıl köklerini ikisi de kabartıyo, bikaç saat sonra geçiyo...bence çok para verip sırf özelliği çok diye braun almanın mantığı yok, philips eski model ama çok daha iyiydi...

attım zaten bidenem ben vaz geçtim değiştiremek istemiyorum saygılar yqazdımm
demekki gördüler tatlım.değiştirmeyecekler.Benim ki sabah baktım değişmiş.Eski kullanıcı adımla giremedim.Değişecek olsaydı seninkini de değiştirirlerdi bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…