Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ne kadar kalacak iyi mi bari

iyidir iyi olmasınada bazı huylarına kızıyorum bi sewgilisi war çocuk onu aldatıyo umru değil sanki kızın sewiyorum diyo ya delirtiyo beni bu hareketleri kendine yapıyo çok çok bişeye parlayı veriyo altta kalamam zaten şuan bişey derse cevabını alır ister alınsın ister alınmasın umrum değil walla

Hicran ben seni hangi topikten taniyorum cikaramadim ama daha once konusmustuk eminim. Ben hsg olurken sen asilamami olcaktin oyle birsey vardi unuttum simdi

kuzum emla kremin bir tupunu bir seferde mi kullanıyorsun
küçük tüpler zaten hayatım artarsa bile az artar bidahaki seferde o artanı kullana biliyosun dene derim şu popo kısmında olan tüğleri warya alırken hiç mi hiç hissetmiyosun üst tarafta biraz hissediyosun ama çok değil

oooo cocuk kızın gzunu kör etmıs . ver canım cevabını kımseyı pışpışlayamayız valla ınsanın o dönemlerde sınırlerı daha yıpranıo bende dusuk yaptıgım zamanlarda herseye cevabını verıyordum ben alıncagıma onlar alınsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…