Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

gerçekten üzüldüm canım baskalari gibi alışveriş tutkunu değilim ivir zıvır almam idareliyimdir ama çok gördü baba

anlıyorum bitanem seni bende duygusal bişey oldum çıktım niye bilmiyorum hamile olduğumu öğrendim düştü derken psikolejim alt üst oldu we duygusala bağladım sanki beni eskisi gibi sewmiyo gibi geliyo bunu onada anlattım saçmalıyosundiyo kestirip atıyo belli edemiyosun ebni sewdğiğini dediğimdede kızıyoo çok kız<dım şimdi nedir bu erkeklerden çektiğimizzzzz pisliklerrrrr :113::113::113::113::113::113::113::113:

hamilelikte sorun olur mu ki bu krem canim benim derdim çok büyük bi konuda

ben doktoruma sordum hamişken daha çok kullanan oluyomuş hiç bi yan etkisi yok kullana bilirsin dedi öyle herşeyi vücuduma sürmem ben canım dr onaylı anlıcağın

gercekten o durumlar ckk kötu canım sankı o gunler senı kımse anlamıyormus boyle dıslıyorlarmıs sevmıyorlarmıs acıyı sen ıcınde tek basına yasıyormussun gıbıne gelıyor ınsanın bakıorsun onlar gulus cumbus ben gulemıyordum bıleee bı komık bısey olunca sureklılavobaya gıdıo gıdıo aglıyordum

Tamam ozaman dogru ben mayista hsg cekilirken sen asilama yaptircsm diyordun ama hsg cekilmedrn yaptirsammi diye sormustun bende once hsg cektir demistim:). Aradan baya bi zaman gecti.hamilesin sanirim Allah saglikli hamilelik kolay dogum hayirli evlat versin Insaallah. Topigi hatirlayamadim ama hangi topikteydin o aralar biliyormusun

anlamıyolar ama kocamda ilgi gösterir ama çok değil belli edemiyo hiç bişeyini durup dururken bana seni sewiyorum haytta demez ya ağlıyorumdur falan öle der anca o da kerpetenle çıkar ağzından sımsıkı sarılmaz bana sarılır ama bazen beni sewmiyosun dedim ona kızdı ama sewmiyo sanırım artık eskisi gibi beni

yok canım benımm yaa sevmez olurmu senın sımdı sınırlerın bozuk tamda alınganlık zamanı bıde suan sevgıye ılgıye en cok ıtıyac duydugun zamanlar ondan oyle anlıyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…