çok sukur bızde bıtane yegen var ama ıkıncıde bır ay sonra gelıyor
oooo cocuk kızın gzunu kör etmıs . ver canım cevabını kımseyı pışpışlayamayız valla ınsanın o dönemlerde sınırlerı daha yıpranıo bende dusuk yaptıgım zamanlarda herseye cevabını verıyordum ben alıncagıma onlar alınsın :)
gerçekten üzüldüm canım baskalari gibi alışveriş tutkunu değilim ivir zıvır almam idareliyimdir ama çok gördü baba
:44::44::44::44::44::44::44::44:
konu yigen degil canim sen sonra konusulanlari okumussun
kuzum emla kremin bir tupunu bir seferde mi kullanıyorsun
var kuzum agriyo yaaa
hamilelikte sorun olur mu ki bu krem canim benim derdim çok büyük bi konuda
Hicran emla kullanma canim hamilelikte zararli olabilir
anlıyorum bitanem seni bende duygusal bişey oldum çıktım niye bilmiyorum hamile olduğumu öğrendim düştü derken psikolejim alt üst oldu we duygusala bağladım sanki beni eskisi gibi sewmiyo gibi geliyo bunu onada anlattım saçmalıyosundiyo kestirip atıyo belli edemiyosun ebni sewdğiğini dediğimdede kızıyooçok kız<dım şimdi nedir bu erkeklerden çektiğimizzzzz pisliklerrrrr :113::113::113::113::113::113::113::113:
ben bir yıl önce serophene kullandım 4 ay
ıkı erkek kardeı benım esım canım bıtanede erkek yegenı var esımın şimdi iki erkek yegen olcak . ben dusuk yaptım eltı ıkı ay sobra hamıle kaldı
konu yigen degil canim sen sonra konusulanlari okumussun
var kuzum agriyo yaaa
dr a sordum canım hiç bi zararı yok dedi merak etmeyin
hamile kalamadim canim onunla
gercekten o durumlar ckk kötu canım sankı o gunler senı kımse anlamıyormus boyle dıslıyorlarmıs sevmıyorlarmıs acıyı sen ıcınde tek basına yasıyormussun gıbıne gelıyor ınsanın bakıorsun onlar gulus cumbus ben gulemıyordum bıleee bı komık bısey olunca sureklılavobaya gıdıo gıdıo aglıyordum
anladım allah sanda nasip etsin hepimize inşallahhh
anlamıyolar ama kocamda ilgi gösterir ama çok değil belli edemiyo hiç bişeyini durup dururken bana seni sewiyorum haytta demez ya ağlıyorumdur falan öle der anca o da kerpetenle çıkar ağzından sımsıkı sarılmaz bana sarılır ama bazen beni sewmiyosun dedim ona kızdı ama sewmiyo sanırım artık eskisi gibi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?