gorsun 9ay yanima yaklastirmicam oh olsun msj yaziyo sürekli yazsın catlasin meraktan
asilama topiginde asel_k nin topiginde ilhannazin topiginde yaziyordum canim o ara...evet asilamadan iki ay sonra agu 27de hsg cektirdim iki ay sonra klomenle hamile kaldim şükür sen neler yaptınTamam ozaman dogru ben mayista hsg cekilirken sen asilama yaptircsm diyordun ama hsg cekilmedrn yaptirsammi diye sormustun bende once hsg cektir demistim:). Aradan baya bi zaman gecti.hamilesin sanirim Allah saglikli hamilelik kolay dogum hayirli evlat versin Insaallah. Topigi hatirlayamadim ama hangi topikteydin o aralar biliyormusun
tmm canım sağol deneyim bi
ben doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorum zaten canım
yok canım benımm yaa sevmez olurmu senın sımdı sınırlerın bozuk tamda alınganlık zamanı bıde suan sevgıye ılgıye en cok ıtıyac duydugun zamanlar ondan oyle anlıyorsundur
beter olsunlar haywanlarrbaba uzuluyooo amaaaa... Yazmis.kopeekkk
dün çarşıya çıktı bana çiçek alsana hiç almıyosuna rtık dedim sewgiliyken her kavgamızda alırdı ewlendikten sonra sadece 1 kere aldı tamam alırım gül dedi ewe bi geldi hiç bişey yok ben söyleyince bile almıyo artık odunn öküzzzz haywann bütün büyük başlar onlarrrr pis adamlarr pissssss:113::113::113::113::113::113::113::113::113: biz olmasaydık ne yaparlardı bilmiyorum çok kzııyorum şuanda onaaa dövesim warr
bi yazarsam devami gelir en iyisi yazmamak
hamile kalamadim canim onunla
gorcek o daha neler yapcam onaa.beter olsunlar haywanlarrbaba uzuluyooo amaaaa... Yazmis.kopeekkk
Canım ben bu ay kullanıyorum bakacaz görecez inşallah faydası olur.kızlar aranızda infolic serephone kullanıp fayda gören oldumu
bi yazarsam devami gelir en iyisi yazmamak
haziranda olmuştum tutmamıştı
oyy masallah canim sebepsiz miydi senin kaç haftalık sağlıkla all kucağına ins ben telden giriyorum takvimleri göremiyorum varsaBen hsgden sonra 2 kere asilama oldu tutmadi ama bana ilacsiz yapmislardi asilamayi yani ilkinde catlatma ignesi bile vermemislerdi ikincide ise sadece catlatma ignesi. 3. Yapmicaklardi tup yapalim demislerdi bende son kez deneyelim dedim cunku takimda bi doktora cok guvenmistim bana 3 kere asilama deneyelim demisti. 3.asilama klomen ve ovitrelle ignesiyle sukur hamile kaldim. Darisi tum hamile kalmak isteyenlere Insaallah
lilimmm sana dr hap neyin vermedi mi piknik tupum benim
lilimmm sana dr hap neyin vermedi mi piknik tupum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?