Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

asilama topiginde asel_k nin topiginde ilhannazin topiginde yaziyordum canim o ara...evet asilamadan iki ay sonra agu 27de hsg cektirdim iki ay sonra klomenle hamile kaldim şükür sen neler yaptın

yok canım benımm yaa sevmez olurmu senın sımdı sınırlerın bozuk tamda alınganlık zamanı bıde suan sevgıye ılgıye en cok ıtıyac duydugun zamanlar ondan oyle anlıyorsundur

dün çarşıya çıktı bana çiçek alsana hiç almıyosuna rtık dedim sewgiliyken her kavgamızda alırdı ewlendikten sonra sadece 1 kere aldı tamam alırım gül dedi ewe bi geldi hiç bişey yok ben söyleyince bile almıyo artık odunn öküzzzz haywann bütün büyük başlar onlarrrr pis adamlarr pissssss:113::113::113::113::113::113::113::113::113: biz olmasaydık ne yaparlardı bilmiyorum çok kzııyorum şuanda onaaa dövesim warr

bız olmadan onlar bir hiçlerrr canımm

Ben hsgden sonra 2 kere asilama oldu tutmadi ama bana ilacsiz yapmislardi asilamayi yani ilkinde catlatma ignesi bile vermemislerdi ikincide ise sadece catlatma ignesi. 3. Yapmicaklardi tup yapalim demislerdi bende son kez deneyelim dedim cunku takimda bi doktora cok guvenmistim bana 3 kere asilama deneyelim demisti. 3.asilama klomen ve ovitrelle ignesiyle sukur hamile kaldim. Darisi tum hamile kalmak isteyenlere Insaallah

oyy masallah canim sebepsiz miydi senin kaç haftalık sağlıkla all kucağına ins ben telden giriyorum takvimleri göremiyorum varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…