tekrar su gün gel falan demedi mi methi bekliyor ki
mrb cnm hg ins ikincide bu ay gelmiştir
tekrar su gün gel falan demedi mi methi bekliyor ki
benide alın aranıza :)
son adet tarihim 7 kasım ,genelde 28 yada 30 günde bir oluyorum ,ama aralığın 7 sini beklemek çok uzun,içime doğuyo 2.ye anne olucakmışım gibi geliyor,4 yaşında bir kızım var ,Allah inş.hayırlısını versin isteyen herkese..Listeye de eklermisiniz bat 7aralık
canim anladim şimdi vermemesi normal taşıma kafana sonuçlarını bekliyor ona göre bisey verecektir sen isteme verir zaten hem klomeni regl olunca kullanmaya basliyorsun ya 3.gun ya 5.gun
hosgeldınn canımm ınss hamiş haberını alırız rabbım gonlune gore versın
canim anladim şimdi vermemesi normal taşıma kafana sonuçlarını bekliyor ona göre bisey verecektir sen isteme verir zaten hem klomeni regl olunca kullanmaya basliyorsun ya 3.gun ya 5.gun
tmm profılımden cocgum yok kısmına beklenen doğum tarihi yazarsan olur
saol canım yazdım ama cıkmadı yıne sadece hamılelık takvımı yazdı takvım yazmadı gecende eklenmıstı
baktir canim belki gitmistir bence.reglinden sonra giderler
aaa hatirladim simdi asitin spermleri oldurdugunu.... Dr bakmisti hatta dimi yaşıyorlar mi diye çok sevindim canım ya rabbim konseyi bekletmesinYok canim takvimim bende telden giriyorum. Yarin 12. Bitecek Insaallah Allah nasip ederse. Yani ekim 1 de ogrendim kanda. Trdeydim ozaman tatile gitmistim ve tup icin hazirliklarada baslaniyordu adetim beklenirken minigim geldi sukur. Ben almanyada yasiyorum ve tup icin 1 ayligina trye gitmistim hamd olsun tedavi yerine tatil yapip dondum . Bende 2 yila yakin bekledim. Ilk gebeligim 2010 da 7 haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum. Bir yil ara verdim okula gittim. Bende sorun yapisiklik cikti, yumurta tembelligi ve akintim asitliymis buda spermleri olduruyormus. Ilk gebeligimde hemen hamile kalmistim gerci ama sonra kurtajdan dolayi yapisiklik olmus. Klomen isime yaradi benim yumisler yavas gelisiyordu ve hemen catliyordu istenilen buyukluge gelmeden. Klomenle 3 yumis buyudu. Veee doktora gore agustosun 19 asilama yapacakti ben dedim 17 gelim benimki erken catliyor yani 14. 15.gunu gecmez dedim oyle yaptik. Bir gun oncede yasak oldugu halde iliskiye girdik garanti olsun diye belkide normal yolla klomenle kaldim asilamadan once spermcikleri yollamistik )
Kusura bakmayin uzun oldu ya poooffff
hım bilmiyorum valla tatlım sata göre bebeğin doğum tarıhı hesaplayıp yazdım olmustu ama bılmıyrm
Şu totemi ben de deneyim dedim. Bakalım nasıl olacak.İnşallah bu ay olsun yaa,.
baktir canim belki gitmistir bence.reglinden sonra giderler
tabı olmaz kafa gıttı gıttı bebegın muhtelemen dogum tarıhıne sat trıhı yazmısımm
gider canım gider akinti var mi sogan sokuyor herşeyi
inşllh kaldırmana gerk kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?