Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benide alın aranıza :)
son adet tarihim 7 kasım ,genelde 28 yada 30 günde bir oluyorum ,ama aralığın 7 sini beklemek çok uzun,içime doğuyo 2.ye anne olucakmışım gibi geliyor,4 yaşında bir kızım var ,Allah inş.hayırlısını versin isteyen herkese..Listeye de eklermisiniz bat 7aralık

hosgeldınn canımm ınss hamiş haberını alırız rabbım gonlune gore versın

canim anladim şimdi vermemesi normal taşıma kafana sonuçlarını bekliyor ona göre bisey verecektir sen isteme verir zaten hem klomeni regl olunca kullanmaya basliyorsun ya 3.gun ya 5.gun

tmm tatlım şimdi soğan içiyorum ya ben bide baktırayım mı kistler gitmiş mi die

Yok canim takvimim bende telden giriyorum. Yarin 12. Bitecek Insaallah Allah nasip ederse. Yani ekim 1 de ogrendim kanda. Trdeydim ozaman tatile gitmistim ve tup icin hazirliklarada baslaniyordu adetim beklenirken minigim geldi sukur. Ben almanyada yasiyorum ve tup icin 1 ayligina trye gitmistim hamd olsun tedavi yerine tatil yapip dondum. Bende 2 yila yakin bekledim. Ilk gebeligim 2010 da 7 haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum. Bir yil ara verdim okula gittim. Bende sorun yapisiklik cikti, yumurta tembelligi ve akintim asitliymis buda spermleri olduruyormus. Ilk gebeligimde hemen hamile kalmistim gerci ama sonra kurtajdan dolayi yapisiklik olmus. Klomen isime yaradi benim yumisler yavas gelisiyordu ve hemen catliyordu istenilen buyukluge gelmeden. Klomenle 3 yumis buyudu. Veee doktora gore agustosun 19 asilama yapacakti ben dedim 17 gelim benimki erken catliyor yani 14. 15.gunu gecmez dedim oyle yaptik. Bir gun oncede yasak oldugu halde iliskiye girdik garanti olsun diye belkide normal yolla klomenle kaldim asilamadan once spermcikleri yollamistik)
Kusura bakmayin uzun oldu ya poooffff

Şu totemi ben de deneyim dedim. Bakalım nasıl olacak.İnşallah bu ay olsun yaa,.

aaa hatirladim simdi asitin spermleri oldurdugunu.... Dr bakmisti hatta dimi yaşıyorlar mi diye çok sevindim canım ya rabbim konseyi bekletmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…