Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım önemli olan yumurtlama günün sen de onu biliyormuşsun zaten. normalde yumurtan çatladıktan sonra 14.gün regl olunur. yani senin daha zamanın var anladığım kadarıyla..

ozaman daha 4 gunum var yanıı of nasıl gececek bu gunler ama yınede az bı hayalet cızgıde olurdu bence olsaydı kesın bos benım gobısım =(

hazirla kiz.. ben kaldim boyle kirmizilar icinde yaa.. 5 gun oldu.. mikmik yok..

benimde reglime 5 gün kaldı ki inşallah olmam o zamanda sen bol bol mik mik yaparsın [/QUOTE]

ohh keyfe bak..
insallah gelmezler ccanim..
bende bol bol mikmiklerim..

cnm. ben onu cok iyi arastirdim. dinimizle alakasi yok. tamamen hurafe... istediginde kestirebilirsin. Allahin isi gucu yok da bizim sacimizdaki kila gore mi omur bicecek cocuklarimiza. oyle dusun canim.

Cutem napiyosun ??
benim bu ay adetim niye bu kadar uzun surdu sence ?? bide yaa benim kocis topcu yaa.. aceba onun siposlari daha mi kalitesiz ?? cunku bazen oraya darbe falan aliyorlar yaa.. ne bilim ..

valla canım bende suan o aşamadayım cekırge devlete gıtmıcegım kesınde ordakı bı doktor yüzünden cok umutlandım sonra zubeydedekı doktordan azar işittim :) yada bana oyleler denk geldı. canım sen bursanın neresınde oturuyordun

Benim saçlarım sari hemen belli oluyo dipten koyular çıkınca ama bikac aydir umursamiyordum buhafta gjdem boyatam yine değişiklik olur

isim konusuna da uyuz oldum ayrica.
su erkek analari bi uzak dursalar da evlerimizden onlar da biz de mutlu olsak. bi kendileri hic gelin olmamis gibi davranmasalar da gecmislerini hatirlasalar. ne kadar guzel olacak aslinda. ya elimde olsa hayatimdan cikaririm kadini o derece. elim ayagim titriyor basim donuyor yuzunu gorunce. bunlari yazarken bile hirslaniyorum....

ilk gebeligimde de kv bana sormustu ismi ne olacak diye. esim hemen atladi dedesinin adini koynak istiyordu. ben de tamam demistim. kv cokkk bozulmustu. kendi kayinpederinin adi olurda.... ne bicim isim oyle demistim sanki senin ustune vazife catlak. bak sen hala uyuz oluyorsun ölmus gitmis adamin ismine. ee o zaman sen de bana karisma.
neyse o bebis dustu ardina ikinciue gebeydim yine ayni isme kayinpeder atladi. babasinin adi ya. eee o da dustu

simdi bunu soylemedim. esime de dedim ki ben ebe dede ismi koymayacagim. tamam dedi. sectim bile isimleri. kim bozulursa bozulsun.

benimde reglime 5 gün kaldı ki inşallah olmam o zamanda sen bol bol mik mik yaparsın

ohh keyfe bak..

Cutem napiyosun ??
benim bu ay adetim niye bu kadar uzun surdu sence ?? bide yaa benim kocis topcu yaa.. aceba onun siposlari daha mi kalitesiz ?? cunku bazen oraya darbe falan aliyorlar yaa.. ne bilim ..
[/QUOTE]

cnm. o topcularin meselesini bilemiyrm.

senin adette dogum kontrol hapindan kaynaklidir. vucudun dengesini bulmasi kolay olmaz.

Kiz niye oyle diyon..
benim bildigim hamilelikte saclar guzelesir.. gurlesir.. parlar hele 4-5-6 ayinda..
yaa kuaförüm de öyle diyor ama bende tam tersi oldu yeminle, bebek beim bütün vitaminlerimi çekti emdi sanki, hamile kaldığım anda su gibi aktı resmen saçlarım. Banyodan sonra dökülen saçlarımı küvetin kenarında unutmuşum, eşim görmüş de çıtçıtlarını burda unutmuşsun aşkım diyo, düşün yani o kadar çok dökülüyordu :26:

ben kestel taraflarında oturuyorum canım, ama iyi bir doktor olduktan sonra yeri çok önemli değil. Mudanya yolu üzerinde bi doktor varmış, ama hastanede çalışmıyor, kendi muayenehanesi var, rentıp acıbadem ve jimerde doğum yaptırıyor. Doç.Dr.Murat Arslan, şu aralar yoğun şekilde ona eğilimim var ya da Jimerde Aylin Akşan. Daha karar veremedim canım ya:26: Sen nerelerde oturuyorsun?

Benim saçlarım sari hemen belli oluyo dipten koyular çıkınca ama bikac aydir umursamiyordum buhafta gjdem boyatam yine değişiklik olur
değişiklik iyidir iyi

ozaman daha 4 gunum var yanıı of nasıl gececek bu gunler ama yınede az bı hayalet cızgıde olurdu bence olsaydı kesın bos benım gobısım =(

canım azönce cute benim yazıma ekleme yaptı. 10-16.günler arası olabiliyormuş. senin de 10.gün istersen bekle istersen yap testini sen bilirsin

valla benim baktığım sitelerde falan öyle yazıyordu ama tabi sen daha tecrübelisin

biliyrm cnm. o siteler genel yaziyor ve yaniktici oluyrlar. ben o hesaplaycilara da guvenmem.
ben baska yerlerden ve kitaplardan da baktim. hatta daha yeni okudum. 12-14 gun arasi degisiyor luteal faz. hatta ben yumurtlarim 12-13. gun de de adet olurum. hic 14. gunde olmadim.
10-16 gunde genelleme yapikiyr. hatta bir kadinin farkli adet donemlerinde bu sure degisken olabilir diyr. cidden de oyle. benim 11-12-13 gibi degisken oluyr son 1 yildir.

Giciklar iste.. napican.. benide sinir ediyorlar yaa..
benim kociste hic gitmez gormez yani zorla.. fazla durmaz.. yeni adet cikardi bence annesini fikri..
o kadin varya beni bir sinir bir sinir ediyo allah'im.. babasida.. hep isleri dusunce beni ararlar.. vallahi gecen manti yapiyor arkadaslariyla bizide cagirdi yemege neyse gitik gene bebek konusuluyo gene isim gene havalar.. sonra bana diyo ki yarin gel sarma yapicaz.. bende tamam dedim.. ertesi gunde gitmedim.. gitmek istemedim misafirimde gelcekti.. cumartesi temizlik var alisveris var dinlemenk var sanki bilmiyo.. bu arada eltimi aramaz boyle seyler icin sadece beni getir gotur yapicam yaa.. (calistigim halde eltim oturur evde)
vallahi gitmedim
KUSMUS ... cok sevindim..

cnm bn yozgatta dglm ankaradaym

canım azönce cute benim yazıma ekleme yaptı. 10-16.günler arası olabiliyormuş. senin de 10.gün istersen bekle istersen yap testini sen bilirsin

hmm anldm canım beklemekden baska bı cagrem yok akıntım var sanıyorumkı kırmızılar geldı ama normal akıntı gelıyo heran tetıkdeyım anlıyacagın =)

ohh keyfe bak..
cnm. o topcularin meselesini bilemiyrm.
senin adette dogum kontrol hapindan kaynaklidir. vucudun dengesini bulmasi kolay olmaz.

Yani bu ayda mi bebek zor diyosun cute..

Seninki o zaman baska birsey canim.. baya dokulmus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…