Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Evet canim aynen oyle;) hatirladigina sevindim.amin kimseye aratmasin. Herkese saglikli gebelik versin Insaallah
arkadaslar bide tavsiyem herseyi kontrol ettirdikten sonra tedaviye baslayin ornegin yumurtalar spermler hsg labaroskopi triot vs. Sonra asilama en son tup . Insaallah gerek kalmadan hamile kalirsiniz. Unutmadan bende cikolata kisti vardi onu lavaroskopiyle temizlediler. Sonra tekrar cikiyormus bu kistler bende sogan suyu yaptim bende yaradi sifa niyetine icin

aminnnn canim bencede tüm tetkikler yapılıp öyle baslanmalı tedaviye benden hsg istemedi dr ben istedim bence hamile kalmama etkisi oldu

Kesinlikle katiliyorum hsgye. Hamileligin ilk 3 aylarinda bas agri olabiliyormus canim normal bide uzmussun kendini stres yapma hersey duzelir. Hassas donemler bunlar. Bende esime beni neden eskisi gibi sevmiyorsun sarilmiyorsun diyorum. Ne dese begenirsin ileri gidip ebege birsey olur diye korkuyormus;;))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…