Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

biraz sabır canım zor olduğunu biliyorum ama inş rabbim bekletmez

inşallah cnım rabbim kimseyi evlasızlıkla sınatmassın .....
kuzey cnm yapacağın tek şey yumurtala gününü bilmen ve o günlerde iki günde bir ilişkide bulunmak ve düzenli ilişkide bulunmak yapacağın şeyler bunlar birde ilişki sonrası ayaklarını yukarı kaldır ve yarım saat 15 dk arası kalkmaman cnm

sende sagol canim sma ben su iki aydir klomeni kullandım ama dr a gitmedim takip yaptırmaya dr gidip geldikçe stres oluyorum... Klomen duphaston kullandım adet oldum yine kullandım hamile kaldım

darısı başımızaaaaaaa bende genelde ağrılar yan kasık ta olurdu bu sefer tam göbek altında dolgunluk hissi veren bir ağrı oluştu akıntım yumurta akı ve çok sert bakalım yaaa

evet gyt düzenli son 3 aydır da ovuladyon testını takip ediyorum ama maaelsef.....

asla umudunu kesme tatlım bende ilk zamanlarda çok üzülüyodum ama alıştım 1 yıl oldu hala yok ama artık üzülmüyorum çünkü dr gittim aklımdaki bütün soruları attım cnm artık takmıyorum stres çok etkiliyo dikkat et

darısı başımızaaaaaaa bende genelde ağrılar yan kasık ta olurdu bu sefer tam göbek altında dolgunluk hissi veren bir ağrı oluştu akıntım yumurta akı ve çok sert bakalım yaaa

tatlım belki yumurtalığın büyümüştür çatlayacaktır keşke baktırmaya gitseydin doktora ........

nasip işte canım yaaa!!! nedesek boş inanki olsun inşallah olaak bebeğin stres yapmamaya çalışşş

kızlar çok yorgunum ben çıkıyorum kendinize iyi bakın öpüldünüz..........

ben hazırlanayımda gece sporu yapcaz kocişle yine gelirim canlarım

tatlım belki yumurtalığın büyümüştür çatlayacaktır keşke baktırmaya gitseydin doktora ........

yaa sorma canım en son cuma günü gittim biri 20mm diğeri 22mm büyüklüğünde çok kaliteli yumurtan var artık gelmene gerek yok bir hafat gün aşırı çalış bakalım.ben senden ümitliyim dedi adet olmazsan teste gel adet olursan klomen için gel dedi bende anlamadım ,

şimdi iyiki olmuş diyorsun dimi rabbim kardesinide en kısa zamanda göndersin ins....

evet yaa eşimlede konuşuyoruz hamdolsun ona baktıkça şükrümüzü çoğaltıyoruz.bizim bir tane var ALLAH hiç olmayanlara nasip etsin inşallah diyoruz
nasip işte canım yaaa!!! nedesek boş inanki olsun inşallah olaak bebeğin stres yapmamaya çalışşş

değil mi gel de sen bunu bana anlat bakalım teşekkür edrim rahatladım inan ki,iyiki varsınız

eeeee tatlım yumurtaların büyümüş ondan sancı olur normal çatlayınca daha da artar .......çok seevindim .....inşallah hamiş kalırsın hemn bu ayyy baya büyümüşler çünküüüü

eeeee tatlım yumurtaların büyümüş ondan sancı olur normal çatlayınca daha da artar .......çok seevindim .....inşallah hamiş kalırsın hemn bu ayyy baya büyümüşler çünküüüü
amiiiiiin ,beraber inşallah,ben ilk defa öğreniyorum bu yumurta boyutları falan,sence iyi diyosun yanii bakalım neler olacak listemiz epey doldu bu ayda bizleri yazalım inşallah hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…