tmm canim demek yapamadim neyse o cok lazim degilyok degil 2yil 2ay
Takvimin gorunmuyo canimm
Kac haftalik olcaksin cuma gunu?
nie ki canim ya git gel bizide hemen haberdar etKac haftalik olcaksin cuma gunu?
Canim gogit aydinninsallah kalp atislarini da duyarsinn.
Bnm de iki gundur agrim cok karinda batma falan.dayanamadim yarin dr a gidiyorumm
nie ki canim ya git gel bizide hemen haberdar et
yok degil 2yil 2ay
Sinirimden üzüntümden ağlamak istiyorummmmmm
iyi olmuş canım sorarsin dr herseyi kasdan rahat olurnie ki canim ya git gel bizide hemen haberdar et
Yaa bilmiyorumki hicraanbi gideyim dedim ne olur ne olmaz bi yandan da bebegimi gormeye bahane iste bi de persemolurunu 6-7saatlik yolculuk yapcam riske atmayayim dedimm.
ne oldu minikdasimmm kim üzdü seni
Yaa bilmiyorumki hicraanbi gideyim dedim ne olur ne olmaz bi yandan da bebegimi gormeye bahane iste bi de persembe gunu 6-7saatlik yolculuk yapcam riske atmayayim dedimm.
slm arkadaşlar.önce bebekleriniz hayırlı olsun.sormak istedğim bişey var var hamileyken nasıl bielirtiler oluyo özellikle ilk haftalarda karın ağrısı karında hassasiyet göğüslerde hassasiyet gibi.yardım ederseniz sevinirim.çok merak ediyorum bugün kan tahlili verdim.yarın alıcam meraktan duramıyorum.
Ben hayatimda bu kadar kutuk bi adam gormedim ya :-@ :-@ delirtti gene beni daha bi kca daat ewwel konustum tamam dedi simdi gene cilditlrtiyo beni kardesinin yaninda umrumda dgiller
Ben hayatimda bu kadar kutuk bi adam gormedim ya :-@ :-@ delirtti gene beni daha bi kca daat ewwel konustum tamam dedi simdi gene cilditlrtiyo beni kardesinin yaninda umrumda dgiller
Aa bugun topikte nazar var heralde. Noldu canim gorumcenle mi alakali
Canom sana ne oldiAğladımdaaaa oh beeee ama bi yanım hala acıyo
Biliyorum canim 1112 oldugunu. Ayy bu neyin siniriymis yaa kardesi sen onu pohpohla diye mi gelmis yoksa sana yardima miBen 1112 yim kizlar bak taniyin beno ismimi degistirdim gorumcem geldo kalmaya odamda pcdeydik esimin dedesine gstaneden randewu aliyoduk dun sinir hastaligindn randewusu warmis gitmemis bende guldum adam delirdi sonunda yazik ya dedi basladi soylenmeye kardeside icerde tek basina oturuyomus niye guluyomusum vs. Vs. Boyle yaptikca nefret ediyorum herseyden odadan cikarkende salak dedi duydum ama sanirim emin degilim cildircam ya :'( :'(
Ağladımdaaaa oh beeee ama bi yanım hala acıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?