Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yaa bilmiyorumki hicraan bi gideyim dedim ne olur ne olmaz bi yandan da bebegimi gormeye bahane iste bi de persembe gunu 6-7saatlik yolculuk yapcam riske atmayayim dedimm.

slm arkadaşlar.önce bebekleriniz hayırlı olsun.sormak istedğim bişey var var hamileyken nasıl bielirtiler oluyo özellikle ilk haftalarda karın ağrısı karında hassasiyet göğüslerde hassasiyet gibi.yardım ederseniz sevinirim.çok merak ediyorum bugün kan tahlili verdim.yarın alıcam meraktan duramıyorum.

Canim ilk belirtileri adet belirtilerinden ayirmak cok zor. İdrar testi yapmadin mi

Ben hayatimda bu kadar kutuk bi adam gormedim ya :-@ :-@ delirtti gene beni daha bi kca daat ewwel konustum tamam dedi simdi gene cilditlrtiyo beni kardesinin yaninda umrumda dgiller

Aa bugun topikte nazar var heralde. Noldu canim gorumcenle mi alakali

Ben 1112 yim kizlar bak taniyin beno ismimi degistirdim gorumcem geldo kalmaya odamda pcdeydik esimin dedesine gstaneden randewu aliyoduk dun sinir hastaligindn randewusu warmis gitmemis bende guldum adam delirdi sonunda yazik ya dedi basladi soylenmeye kardeside icerde tek basina oturuyomus niye guluyomusum vs. Vs. Boyle yaptikca nefret ediyorum herseyden odadan cikarkende salak dedi duydum ama sanirim emin degilim cildircam ya :'( :'(

Biliyorum canim 1112 oldugunu. Ayy bu neyin siniriymis yaa kardesi sen onu pohpohla diye mi gelmis yoksa sana yardima mi sinir oldum bnde
Ağladımdaaaa oh beeee ama bi yanım hala acıyo

Zeycaaaan noldu canim anlatsana artikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…