harfi gözün aydın canım güle güle kullanKizlaaarrrr ismim degismissss
yaa sorma canım en son cuma günü gittim biri 20mm diğeri 22mm büyüklüğünde çok kaliteli yumurtan var artık gelmene gerek yok bir hafat gün aşırı çalış bakalım.ben senden ümitliyim dedi adet olmazsan teste gel adet olursan klomen için gel dedi bende anlamadım ,
evet yaa eşimlede konuşuyoruz hamdolsun ona baktıkça şükrümüzü çoğaltıyoruz.bizim bir tane var ALLAH hiç olmayanlara nasip etsin inşallah diyoruz
değil mi gel de sen bunu bana anlat bakalım teşekkür edrim rahatladım inan ki,iyiki varsınız
harfi gözün aydın canım güle güle kullan
kuzum pc de misin evlilik takvimim gorunuyo mu
Kizlar minnosumun kesesi olusmus masallah diyelim iki hafta sonra kalp atislarini duyacagiz insallah...5 hafta4gunlukmus bebisim
kuzum pc de misin evlilik takvimim gorunuyo mu
sat ile uyumlu mu canım gözün aydın bu arada darısı basimaKizlar minnosumun kesesi olusmus masallah diyelim iki hafta sonra kalp atislarini duyacagiz insallah...5 hafta4gunlukmus bebisim
Satla arasinda tam 1 hafta var ama bende de gec dollenme var o yuzden problem yok cok sukur sen neyaptin gittinmi dr a
nasil gozuksun kisss daha yeni yaptimmkuzum pc de misin evlilik takvimim gorunuyo mu
Canim pc de degilim ki gozukuyodu ama bgun
genelde bir hafta oluyor canım hiç uyumlu olanı okumadım ben cuma günü gidicemSatla arasinda tam 1 hafta var ama bende de gec dollenme var o yuzden problem yok cok sukur sen neyaptin gittinmi dr a
Saol canim cok tesekkurler:)Kizlar minnosumun kesesi olusmus masallah diyelim iki hafta sonra kalp atislarini duyacagiz insallah...5 hafta4gunlukmus bebisim
Hadi gozun aydin hayatim masallah supanallah size
nasil gozuksun kisss daha yeni yaptimm
yok degil 2yil 2aynasil gozuksun kisss daha yeni yaptimm
Canim sen 1yil 8aydir ewli degilmisin ben mi karistirdim
Kac haftalik olcaksin cuma gunu?
sata gore 6+2canimKac haftalik olcaksin cuma gunu?
Kese gozukur buyuk ihtimalle o zamansata gore 6+2canimKac haftalik olcaksin cuma gunu?
yok degil 2yil 2ay
evet canim gorunur ins kan tahlili vs istedi miKese gozukur buyuk ihtimalle o zamansata gore 6+2canimKac haftalik olcaksin cuma gunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?