Biliyorum canim 1112 oldugunu. Ayy bu neyin siniriymis yaa kardesi sen onu pohpohla diye mi gelmis yoksa sana yardima misinir oldum bnde
Zeycaaaan noldu canim anlatsana artikkk
Kızlar kv kıskançlığından kudurmuş durumda eşim ateş püskürdü resmen... Bende eşime dedim kıskançlığından çıldırdı ve korkmasın bebeğime o bakmayacak sevmeye gelince de ben göndermiycem eşim üzüldü gitmeyelim aşkım yeter ki sen üzülme sen çok haklısın dedi için için ağladım..
Kızlar kv kıskançlığından kudurmuş durumda eşim ateş püskürdü resmen... Bende eşime dedim kıskançlığından çıldırdı ve korkmasın bebeğime o bakmayacak sevmeye gelince de ben göndermiycem eşim üzüldü gitmeyelim aşkım yeter ki sen üzülme sen çok haklısın dedi için için ağladım..
Kicini opemem kimsenin banane ben mi istedim gelmesini gelmesydi abisi aradida geldi kalmaya kendi akil edemiyo abisi soyleyince geliyo bide ben mi poh pohlicam cildircam bu adam kutuk tam bi kutuk guldum diye kizdi resmen. Ne war bunda ya nee
Nekadar şanslısın bende eşim hep benim karşımda arkamda değil diye ağlıyorum benimde bugün moralim çok bozuk.
Tabiki haklisin balim daha gunduz sana yardima geliyo dememis miydi esin.sen hassas bi donemdesin bi de yaaa. Cok ayip etmiss
Sana noldu ezom sende anlat rahatlarsin bi nebze
Kopek cunki kopek bu adam :-@ yuzune bile bakmicam konusmicam
Kiyamam size yaaa( canim esinin boyle dusunmesi cok onemli degmeyecek insanlara uzulme sakinn derdi neymis kendini bilmezinnnn
Nekadar şanslısın bende eşim hep benim karşımda arkamda değil diye ağlıyorum benimde bugün moralim çok bozuk.
Gitme canim gitme suan hepsine cok sinirliyim kendimi zor ttuyorum laf soylememek icin delirmis durumdayim
Canim sakin olkendine yazik ediyosun umrunda olmasin git cayini koy uzat ayagini otur.
Sana noldu ezom sende anlat rahatlarsin bi nebze
Canım arkamda olması için ben emek verdim tabiki arkamda olcak yoksa arkama bile bakmam şimdi hamileyim die sessiz yoksa annesine laf kondurmaz ama zaman onun aklını başına getirdi yoksa beni kaybedecek ... Ben Rabb'ime sığınıyorum
Eşim büyü yapmışlar sanki bana inanmıyor hep karşımda beni suçluyor hep ağlıyorum
Canım arkamda olması için ben emek verdim tabiki arkamda olcak yoksa arkama bile bakmam şimdi hamileyim die sessiz yoksa annesine laf kondurmaz ama zaman onun aklını başına getirdi yoksa beni kaybedecek ... Ben Rabb'ime sığınıyorum
Eşim büyü yapmışlar sanki bana inanmıyor hep karşımda beni suçluyor hep ağlıyorum
Bebişim olsaydı diyorum belki benim yanımda olurdu diyorum
Canim en iyisini yapiyosunn. Seni bu halinle uzdugu icin karsiligini gorur insallah. Sen lutfen sakin ol bebegini uzmeeeCanım arkamda olması için ben emek verdim tabiki arkamda olcak yoksa arkama bile bakmam şimdi hamileyim die sessiz yoksa annesine laf kondurmaz ama zaman onun aklını başına getirdi yoksa beni kaybedecek ... Ben Rabb'ime sığınıyorum
İyi yapmissin vallaSuan ikiside oturuyo benim elimde telefon hic konusmuyorum size yaziyorum
Canim oyle dusunme. Yapmayan yine yapmaz. Allah onun da aklini basina getrsinnBebişim olsaydı diyorum belki benim yanımda olurdu diyorum
Bugün nazar değmiş bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?