Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar kv kıskançlığından kudurmuş durumda eşim ateş püskürdü resmen... Bende eşime dedim kıskançlığından çıldırdı ve korkmasın bebeğime o bakmayacak sevmeye gelince de ben göndermiycem eşim üzüldü gitmeyelim aşkım yeter ki sen üzülme sen çok haklısın dedi için için ağladım..

Biliyorum canim 1112 oldugunu. Ayy bu neyin siniriymis yaa kardesi sen onu pohpohla diye mi gelmis yoksa sana yardima mi sinir oldum bnde

Zeycaaaan noldu canim anlatsana artikkk

Kicini opemem kimsenin banane ben mi istedim gelmesini gelmesydi abisi aradida geldi kalmaya kendi akil edemiyo abisi soyleyince geliyo bide ben mi poh pohlicam cildircam bu adam kutuk tam bi kutuk guldum diye kizdi resmen. Ne war bunda ya nee

Kiyamam size yaaa ( canim esinin boyle dusunmesi cok onemli degmeyecek insanlara uzulme sakinn derdi neymis kendini bilmezinnnn

Nekadar şanslısın bende eşim hep benim karşımda arkamda değil diye ağlıyorum benimde bugün moralim çok bozuk.

Gitme canim gitme suan hepsine cok sinirliyim kendimi zor ttuyorum laf soylememek icin delirmis durumdayim

Kicini opemem kimsenin banane ben mi istedim gelmesini gelmesydi abisi aradida geldi kalmaya kendi akil edemiyo abisi soyleyince geliyo bide ben mi poh pohlicam cildircam bu adam kutuk tam bi kutuk guldum diye kizdi resmen. Ne war bunda ya nee

Tabiki haklisin balim daha gunduz sana yardima geliyo dememis miydi esin. sen hassas bi donemdesin bi de yaaa. Cok ayip etmiss

Kiyamam size yaaa ( canim esinin boyle dusunmesi cok onemli degmeyecek insanlara uzulme sakinn derdi neymis kendini bilmezinnnn

Nekadar şanslısın bende eşim hep benim karşımda arkamda değil diye ağlıyorum benimde bugün moralim çok bozuk.

Gitme canim gitme suan hepsine cok sinirliyim kendimi zor ttuyorum laf soylememek icin delirmis durumdayim

Canım arkamda olması için ben emek verdim tabiki arkamda olcak yoksa arkama bile bakmam şimdi hamileyim die sessiz yoksa annesine laf kondurmaz ama zaman onun aklını başına getirdi yoksa beni kaybedecek ... Ben Rabb'ime sığınıyorum

Rabbik sizi hep mitlu etsin insallah canim sokmayin kimseyi araniza

Eşim büyü yapmışlar sanki bana inanmıyor hep karşımda beni suçluyor hep ağlıyorum

Yaa en zoru da bu durum ( esin kimin ne oldugunu anlayana kadar olan sana oluyor canim. Kendini boyle harab edersin esin degsmiyosa sen onun akli basina gelene kadar takmamaya caliscan ve onun da burnunu surttur. Arada kalmak zor. Allah yardimcin olsunn

Cnm bende veriyorum ama olmuyor kör olmuş gibi resmen hiç benm yanımda olmuyor sen haklısın karıcığım demiyor

Bebişim olsaydı diyorum belki benim yanımda olurdu diyorum

Bende pyle dusunuyorum benim kv uvey ama ortanca gorumceme cok duskun benimki tek oglan 3 kiz o ne derse dinler beni gormez sanki off bee offf :'( :'( ben kimim ya kimik benim bebegim geldi cok sewinemeden gitti benden o da gitti annesinden doyamadim hissedemedim bile daha tam anlayamadan gitti melegik :'( :'(

Canim en iyisini yapiyosunn. Seni bu halinle uzdugu icin karsiligini gorur insallah. Sen lutfen sakin ol bebegini uzmeee(
Suan ikiside oturuyo benim elimde telefon hic konusmuyorum size yaziyorum
İyi yapmissin valla
Bebişim olsaydı diyorum belki benim yanımda olurdu diyorum
Canim oyle dusunme. Yapmayan yine yapmaz. Allah onun da aklini basina getrsinn
Bugün nazar değmiş bize

Gercekten yaa nazara geldik heraldee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…