Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kimsecikler yokmuş neyse bende çıkayım bari

Kızlar maalesef kırmızı kartı yicem galiba adet ağrılar im başladı bile yer yarılsada içine girsem keşke ya eşimin israrlarina daynmyip testte yaptm negatif malesef. Ben bi süre gelmicem psikolojik olarak cok kötüyüm bu sefer çok inanmistim olmyinca yıkıldim resmen hepinizi çok seviyorum kndmi toplyinca yine gelcm öptüm hpnizi

kizlaaar gunaydin

araniza yeni katildim. ben de sizler gibi bebek istiyorum. Ama malesef dun adet oldum, aslinda lekelenme. Butun gun hic kanamam olmadi. Bugun 2. gunum ve en yogun gecmesi gereken gun. Simdilik hala lekelenme gibi..Test yapmalimiyim, yoksa biraz daha bekleyeyim mi, kafam karisti :18:

Günaydın tatlışlar. Çok uykum var benim bugün. Bazen çalışmaktan o kadar sıkılıyorum ki, ev hanımlarına imreniyorum walla.

Hoşgeldin canım. Bazen stresten dolayı düzen şaşabiliyor ya da olmayan şeyler olabiliyor. Bence biraz daha bekle.

günaydın canım... bende bazen çalışmaktan çok sıkılıyorum. bence çalışanlar için şöyle birşey gerekiyor. işyeri relax olacak. istediğin saatte geleceksin istediğin saatte gideceksin. ama abartmamak şartıyla bazen erken geleceksin bazen geç ve böylelikle mutlu olacaksın. biz çalışanlar çalışmaya alışık olduğumuzdan çok fazla da evde kalamayız bence....

günaydın kızlar....herkese sevgiler...haftayı çok şükür yarıladık çarşambadan sonrası bana hızlı geçiyor... bi de c.tesi 12.30 a kadar çalışmla olmasa ne iyi olurdu...

hicran benim son dr kontrolümden sonra gebelik tarihlerimiz aynı gözüküyor seninle :)
bakalım senin minnoşun kaç haftalık çıkıcak :)

günaydın kızlar....herkese sevgiler...haftayı çok şükür yarıladık çarşambadan sonrası bana hızlı geçiyor... bi de c.tesi 12.30 a kadar çalışmla olmasa ne iyi olurdu...

günaydın canlarım...ben işimi seviyorum ama bazen uzanmak da istiyorum...ımmmm bi de loyalson sen ben hicran gep aynıyız minikdaşımmm...

Günaydın kızlar.Nasılsınız bugün.???

Zeycanım dün yazdıklarını okudum.Üzme kendini lütfen tatlım.Gelip kv nin saçlarını yoldurma bana.
Çok kıskanıyorsa kendide doğursun bitane.
seninle uğraşmasın.

günaydın kızlar

merak etmişsinizdir. benim kırmızılar dün gece saat 23:00 itibariyle geldiler. ama ben nedense çok iyiyim. hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum ben bir kahvaltı edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…