baristikkkk :124::124::124::124: ama bide tokat yedi
ah be hayatımının hicranı bütün gün kendini yedin be bebeğimmmm ama her seferinde üç kişi olduğunuzu anlat ki idrak etsin erkekler yavaş öğreniyorbaristikkkk :124::124::124::124: ama bide tokat yedi
kız kukuş ikimiz kaldıkah be hayatımının hicranı bütün gün kendini yedin be bebeğimmmm ama her seferinde üç kişi olduğunuzu anlat ki idrak etsin erkekler yavaş öğreniyor
asklarim canlarım durée hitap ediyo bana çoğul yani
kız çocuk gibiler işte çocuğa bişeyi defalarca nasıl anlatırsın aynen öyleeee... yarın çok önemli bir toplantım var hayırlı bir iş hayır işi yani... inşallah güzel geçer dua edin nolurrrasklarim canlarım durée hitap ediyo bana çoğul yaniogrencek ablasi
bende cikicam kukusummm
bende cikicam kukusummmsende mactan ciktin yorulmussundur yat dinlen
rabbim gonlundekini versin kuzum benim duam senle
Günaydın tatlışlar. Çok uykum var benim bugün. Bazen çalışmaktan o kadar sıkılıyorum ki, ev hanımlarına imreniyorum walla.
Hoşgeldin canım. Bazen stresten dolayı düzen şaşabiliyor ya da olmayan şeyler olabiliyor. Bence biraz daha bekle.
günaydın canım... bende bazen çalışmaktan çok sıkılıyorum. bence çalışanlar için şöyle birşey gerekiyor. işyeri relax olacak. istediğin saatte geleceksin istediğin saatte gideceksin. ama abartmamak şartıylabazen erken geleceksin bazen geç ve böylelikle mutlu olacaksın. biz çalışanlar çalışmaya alışık olduğumuzdan çok fazla da evde kalamayız bence....
günaydın kızlar....herkese sevgiler...haftayı çok şükür yarıladık çarşambadan sonrası bana hızlı geçiyor... bi de c.tesi 12.30 a kadar çalışmla olmasa ne iyi olurdu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?