Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Günaydın bebişlerim istanbul trafiğinde kaldım çok önemli bir toplantım vardı ama geç kaldım çok gerginimmmmmm (( hepinizi öpüyorummmm

Gerildim operam ya inan istanbulda yaşanmaz sahil trafiği işte tıkıldım kaldım işin kötü tarafı hiç ilerlemiyor ((

şimdi baktım ceptrafikten cok uzun boylu kırmızılar yok canım yaa.. açılır umarım..
ben ağladıgımı bilirim gec kalmaktan bir kere de altıma kaçırıyordum

Günaydın kızlar

Ben işimden ayrılmaya karar verdim. Kitap editörlüğü için basvurucam bi yayinevine eger alirlarsa ki hic deneyimim yok almama olasılıkları yuksek, istifayi basip kitaplar arasinda calisicam. Parasi falan umrumda degil. Zaten bebek stresi yaşıyorum bir de is stresi hic cekilmiyo (

şimdi baktım ceptrafikten cok uzun boylu kırmızılar yok canım yaa.. açılır umarım..
ben ağladıgımı bilirim gec kalmaktan bir kere de altıma kaçırıyordum

Aynen tuvaletim geldi... Bir yandan makyaj yapıyorum yola çıktığım saat 6.30 daha yenikapıdayım düşün yani... Cağaloğluna geçicem (( offfff kafayı yicemmmmmmm

Allah'tan bugün yağmur yok ya yağmur olsaydı fenaaaaaaa...
Aynen hava güzel bebişim ama nasıl bir trafik buuuuuuuu

Hayırdır canım seni üzen bişey mi oldu

Herkese gunaydiinn Kizlarrrr.
Ya ben ruya gordum iki tane cocugum varmis ucuncuye hamileymisimm.
Puhahsss cok guldum yaa

ben evden 7:15 de çıktım 7:45 de mecidiyeköydeydim. 10 dk lık bi gecikme yaşadım normalde 20 dk geliyordum. ama sizin o taraflar yoğun olabilir tabi. kaza filan varmıydı yolda?

Aynen tuvaletim geldi... Bir yandan makyaj yapıyorum yola çıktığım saat 6.30 daha yenikapıdayım düşün yani... Cağaloğluna geçicem (( offfff kafayı yicemmmmmmm

Gunaydin canimm.Allah kolaylik versinnn ins.acilir biranonce hic cekilmiyor dimi

Evet canım ya 2,5 aydır yeni bi iste çalışıyorum ve yoneticimden nefret ediyorum cok küçücük ayrıntılara takılıp hayatı bana zindan ediyo resmen. Dun hazirladigim sunumun bi sayfasinin numarasi kaymis diye ogle yemegine cikarttirmadi brni. Bi de yeni dogum izninden döndü bu kadin nasil bu kadar anlayissiz olabiliyo anlamıyorum (

Kesin birakicam, editorluk isi olmazsa da evde oturucam valla

Benim iki gundur batmalarim cogaldi kramp gibi,kanamam falan yok hic. Randevumuz 21aralikta..

Sizce bugun bi doktora gideyim mi? Yoksa bos yere evham yapmayip kendimi sakinlestireyim mi?

Cok kotuu ya hep ilkindeki gibi olacak diye korkuyorum. Ama herhafta da ultrason giremem ki (

ben evden 7:15 de çıktım 7:45 de mecidiyeköydeydim. 10 dk lık bi gecikme yaşadım normalde 20 dk geliyordum. ama sizin o taraflar yoğun olabilir tabi. kaza filan varmıydı yolda?
yok bebeğim ya bişey yok yolda

günaydın canlarım nasılsınız bakalım bugün. varmı bi degişiklik..ya dilketin en yaptı haberiniz varmı?? :18:
canım akşam regl olmuş iyiymiş ama sana yazıyorum beni görmedin mi nasılsın

Gunaydin canimm.Allah kolaylik versinnn ins.acilir biranonce hic cekilmiyor dimi

Ayyy neyse biraz açıldı kızçeler öpüyorum toplantı bitince sizinleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…