günaydın canlarım...ben işimi seviyorum ama bazen uzanmak da istiyorum...ımmmm bi de loyalson sen ben hicran gep aynıyız minikdaşımmm...
Günaydın tatlışlar. Çok uykum var benim bugün. Bazen çalışmaktan o kadar sıkılıyorum ki, ev hanımlarına imreniyorum walla.
Hoşgeldin canım. Bazen stresten dolayı düzen şaşabiliyor ya da olmayan şeyler olabiliyor. Bence biraz daha bekle.
Günaydın bebişlerim istanbul trafiğinde kaldım çok önemli bir toplantım vardı ama geç kaldım çok gerginimmmmmm(( hepinizi öpüyorummmm
ayyyy bir istanbul klasiği..
üzme kendini..
Gerildim operam ya inan istanbulda yaşanmaz sahil trafiği işte tıkıldım kaldım işin kötü tarafı hiç ilerlemiyor((
şimdi baktım ceptrafikten cok uzun boylu kırmızılar yok canım yaa.. açılır umarım..
ben ağladıgımı bilirim gec kalmaktan bir kere de altıma kaçırıyordum
şimdi baktım ceptrafikten cok uzun boylu kırmızılar yok canım yaa.. açılır umarım..
ben ağladıgımı bilirim gec kalmaktan bir kere de altıma kaçırıyordum
Aynen hava güzel bebişim ama nasıl bir trafik buuuuuuuuAllah'tan bugün yağmur yok ya yağmur olsaydı fenaaaaaaa...
Günaydın kızlar
Ben işimden ayrılmaya karar verdim. Kitap editörlüğü için basvurucam bi yayinevine eger alirlarsa ki hic deneyimim yok almama olasılıkları yuksek, istifayi basip kitaplar arasinda calisicam. Parasi falan umrumda degil. Zaten bebek stresi yaşıyorum bir de is stresi hic cekilmiyo(
Aynen hava güzel bebişim ama nasıl bir trafik buuuuuuuu
Hayırdır canım seni üzen bişey mi oldu
Aynen tuvaletim geldi... Bir yandan makyaj yapıyorum yola çıktığım saat 6.30 daha yenikapıdayım düşün yani... Cağaloğluna geçicem(( offfff kafayı yicemmmmmmm
Herkese gunaydiinn Kizlarrrr.
Ya ben ruya gordum iki tane cocugum varmis ucuncuye hamileymisimm.
Puhahsss cok guldum yaa
Aynen hava güzel bebişim ama nasıl bir trafik buuuuuuuu
Hayırdır canım seni üzen bişey mi oldu
günaydın canlarım nasılsınız bakalım bugün. varmı bi degişiklik..ya dilketin en yaptı haberiniz varmı?? :18:
yok bebeğim ya bişey yok yoldaben evden 7:15 de çıktım 7:45 de mecidiyeköydeydim. 10 dk lık bi gecikme yaşadım normalde 20 dk geliyordum. ama sizin o taraflar yoğun olabilir tabi. kaza filan varmıydı yolda?
canım akşam regl olmuş iyiymiş ama sana yazıyorum beni görmedin mi nasılsıngünaydın canlarım nasılsınız bakalım bugün. varmı bi degişiklik..ya dilketin en yaptı haberiniz varmı?? :18:
Gunaydin canimm.Allah kolaylik versinnn ins.acilir biranonce hic cekilmiyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?