Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın kızlar

merak etmişsinizdir. benim kırmızılar dün gece saat 23:00 itibariyle geldiler. ama ben nedense çok iyiyim. hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum ben bir kahvaltı edeyim

ewet aynıyız... allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah....amiiin.....

Günaydınlardan bir demet

Günaydın bebişlerim istanbul trafiğinde kaldım çok önemli bir toplantım vardı ama geç kaldım çok gerginimmmmmm (( hepinizi öpüyorummmm

günaydın canlarım...hasret ben Rabbim e havale ettim...loyacım inşallah darısı tüm bu umutla bekleyenlere inşallah...

Aynen tuvaletim geldi... Bir yandan makyaj yapıyorum yola çıktığım saat 6.30 daha yenikapıdayım düşün yani... Cağaloğluna geçicem (( offfff kafayı yicemmmmmmm

ayy kıyamam cok da erken çıkmışsın.... Allah sabır versin ne diyeyim..

Allah'tan bugün yağmur yok ya yağmur olsaydı fenaaaaaaa...
Aslında iki gündür yağmur var diye millet arabasını almıyordu trafik olur diye, hava acınca trafik daha kötü oluyor sanki..

Yaaa ben de o işi çok istiyorum biliyor musun? şu an ne iş yapıyorsun, nasıl karar verdin buna? inan benim için de para önemli değil ama severek yaparım o işi..

Is yeri stresli olunca kotu oluyo cnm ya cunku gunun buyuk kismi orda geciyor.
Bazen bende bi cicekcide ya da kutuphanede calissaydim diyorum.bazende evimin kadini olayim diyorum:)))

canım bu haftalarda batmalar kasılmalar olacak tabi ama uzanıp biraz ayaklarını cok hafıf yukarıda tutup yatabilirsin. kanama ya da kahverengi leken yok ise korkma derim ama. biraz sakinleş eğer kendini dinleme bakalım o zaman neler olacak. hepsinde aynı olacak diye bir şey yok Allah'ın izni ile inşallah da bir şey olmaz. ama ağrıların çoğalır ise tabii ki bi dr görün.

Yaaa ben de o işi çok istiyorum biliyor musun? şu an ne iş yapıyorsun, nasıl karar verdin buna? inan benim için de para önemli değil ama severek yaparım o işi..

Ben özel bi bankanin insan kaynaklari bolumundeyim bütçe ve raporlama işini yapiyorum. İşimi seviyodum aslinda ama yoneticim yüzünden sogudum resmen.

ama hava durumu gündüz yağmayacak akşam başlayacak yağmur dedi. o zaman herkes erken kaçar bizde rahat rahat gideriz evimize inşallah...

Ben özel bi bankanin insan kaynaklari bolumundeyim bütçe ve raporlama işini yapiyorum. İşimi seviyodum aslinda ama yoneticim yüzünden sogudum resmen.

aaaa ben de bankadan istifa ettim gecen sene kasım ayında..
bireysel satış şefiydim, kurtuldum şükür..

yaaa hakkaten şu editorlük işi olsa ne güzel olur ben de hep düşünmüşümdür..

Is yeri stresli olunca kotu oluyo cnm ya cunku gunun buyuk kismi orda geciyor.
Bazen bende bi cicekcide ya da kutuphanede calissaydim diyorum.bazende evimin kadini olayim diyorum:)))

aaaa ben de bankadan istifa ettim gecen sene kasım ayında..
bireysel satış şefiydim, kurtuldum şükür..

yaaa hakkaten şu editorlük işi olsa ne güzel olur ben de hep düşünmüşümdür..

Bi arkadaşım yapıyo o işi cok da mutlu hayatindan. Ben zaten kitap kurdu bi insanim en seveceğim is bence bankacilik calisilacak bi sektör olmaktan çıktı artik.

Benim icin dua edin kızlar, insan bi kere geliyo dunyaya mutlu olmak için yasamali...

Kızlar hayırdır ya noluyo bize böyle? sayfalara bi göz attım da herkeste bi sıkıntı var, nazara mı geldik ne? 1112 görümceden, Zeycan kayınvalideden çekmiş, şeytan diyo bu kocaların akrabalarını toptan bi temiz döv.

Yaa cok asiri biseyim yok aslinda sadece tedirginlik benimki.. Ama her tedirgin oldugumda dr a kosarsam yandim yanii. Neyse ben gitmicem sanirim. Onumuzdeki gunlerde artarsa oyle giderim. Tesekkur ederim abla cevabin icin. İnsallah bu kez problemsiz olur herseyy.

canım benim panikleme dua et ama bence git ya sonuçta geçmiş düşüklerin var senin.. tedbir bizden gerisi Allahtan..

evet haklısın, ben şu işi bir araştırayım.. sen de bir şey bulursan haber ver tamam mı

Bende kaynimla problem yasadim konusmuyo benle haspammm.cok ta tinnn
Yapalim kiz walla dovesim varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…