günaydın canlarım nasılsınız bakalım bugün. varmı bi degişiklik..ya dilketin en yaptı haberiniz varmı?? :18:
Günaydın kızlar.Nasılsınız bugün.???
Zeycanım dün yazdıklarını okudum.Üzme kendini lütfen tatlım.Gelip kv nin saçlarını yoldurma bana.
Çok kıskanıyorsa kendide doğursun bitane.
seninle uğraşmasın.
günaydın kızlar
merak etmişsinizdir. benim kırmızılar dün gece saat 23:00 itibariyle geldiler. ama ben nedense çok iyiyim. hepinizi çok seviyorum ve öpüyorumben bir kahvaltı edeyim
ewet aynıyız... allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah....amiiin.....
Günaydınlardan bir demet
Günaydın bebişlerim istanbul trafiğinde kaldım çok önemli bir toplantım vardı ama geç kaldım çok gerginimmmmmm(( hepinizi öpüyorummmm
Aynen tuvaletim geldi... Bir yandan makyaj yapıyorum yola çıktığım saat 6.30 daha yenikapıdayım düşün yani... Cağaloğluna geçicem(( offfff kafayı yicemmmmmmm
Aslında iki gündür yağmur var diye millet arabasını almıyordu trafik olur diye, hava acınca trafik daha kötü oluyor sanki..Allah'tan bugün yağmur yok ya yağmur olsaydı fenaaaaaaa...
Günaydın kızlar
Ben işimden ayrılmaya karar verdim. Kitap editörlüğü için basvurucam bi yayinevine eger alirlarsa ki hic deneyimim yok almama olasılıkları yuksek, istifayi basip kitaplar arasinda calisicam. Parasi falan umrumda degil. Zaten bebek stresi yaşıyorum bir de is stresi hic cekilmiyo(
Evet canım ya 2,5 aydır yeni bi iste çalışıyorum ve yoneticimden nefret ediyorum cok küçücük ayrıntılara takılıp hayatı bana zindan ediyo resmen. Dun hazirladigim sunumun bi sayfasinin numarasi kaymis diye ogle yemegine cikarttirmadi brni. Bi de yeni dogum izninden döndü bu kadin nasil bu kadar anlayissiz olabiliyo anlamıyorum(
Kesin birakicam, editorluk isi olmazsa da evde oturucam valla
Benim iki gundur batmalarim cogaldi kramp gibi,kanamam falan yok hic. Randevumuz 21aralikta..
Sizce bugun bi doktora gideyim mi? Yoksa bos yere evham yapmayip kendimi sakinlestireyim mi?
Cok kotuu ya hep ilkindeki gibi olacak diye korkuyorum. Ama herhafta da ultrason giremem ki(
Yaaa ben de o işi çok istiyorum biliyor musun? şu an ne iş yapıyorsun, nasıl karar verdin buna? inan benim için de para önemli değil ama severek yaparım o işi..
ayy kıyamam cok da erken çıkmışsın.... Allah sabır versin ne diyeyim..
Aslında iki gündür yağmur var diye millet arabasını almıyordu trafik olur diye, hava acınca trafik daha kötü oluyor sanki..
Yaaa ben de o işi çok istiyorum biliyor musun? şu an ne iş yapıyorsun, nasıl karar verdin buna? inan benim için de para önemli değil ama severek yaparım o işi..
kızlar folik asit regliyken de içiliyor mu???
Ben özel bi bankanin insan kaynaklari bolumundeyim bütçe ve raporlama işini yapiyorum. İşimi seviyodum aslinda ama yoneticim yüzünden sogudum resmen.
İnş.cnm ya sabırsızlıkla bekliyorum,öğrenir öğrenmez burdan yazıcamhosgeldınn canımm ınss hamiş haberını alırız rabbım gonlune gore versın
Is yeri stresli olunca kotu oluyo cnm ya cunku gunun buyuk kismi orda geciyor.
Bazen bende bi cicekcide ya da kutuphanede calissaydim diyorum.bazende evimin kadini olayim diyorum:)))
aaaa ben de bankadan istifa ettim gecen sene kasım ayında..
bireysel satış şefiydim, kurtuldum şükür..
yaaa hakkaten şu editorlük işi olsa ne güzel olur ben de hep düşünmüşümdür..
canım bu haftalarda batmalar kasılmalar olacak tabi ama uzanıp biraz ayaklarını cok hafıf yukarıda tutup yatabilirsin. kanama ya da kahverengi leken yok ise korkma derim ama. biraz sakinleş eğer kendini dinleme bakalım o zaman neler olacak. hepsinde aynı olacak diye bir şey yok Allah'ın izni ile inşallah da bir şey olmaz. ama ağrıların çoğalır ise tabii ki bi dr görün.
mrb cnm hg ins ikincide bu ay gelmiştir
Benim iki gundur batmalarim cogaldi kramp gibi,kanamam falan yok hic. Randevumuz 21aralikta..
Sizce bugun bi doktora gideyim mi? Yoksa bos yere evham yapmayip kendimi sakinlestireyim mi?
Cok kotuu ya hep ilkindeki gibi olacak diye korkuyorum. Ama herhafta da ultrason giremem ki(
inş. bakalım,hosgeldınn canımm ınss hamiş haberını alırız rabbım gonlune gore versın
Dun regli baslamis canim biraz once yazmıştı. Kahvalti ediyo simdi
Bi arkadaşım yapıyo o işi cok da mutlu hayatindan. Ben zaten kitap kurdu bi insanim en seveceğim is bencebankacilik calisilacak bi sektör olmaktan çıktı artik.
Benim icin dua edin kızlar, insan bi kere geliyo dunyaya mutlu olmak için yasamali...
Kızlar hayırdır ya noluyo bize böyle? sayfalara bi göz attım da herkeste bi sıkıntı var, nazara mı geldik ne? 1112 görümceden, Zeycan kayınvalideden çekmiş, şeytan diyo bu kocaların akrabalarını toptan bi temiz döv.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?