Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ben delirğyorum düşün böle bi kıskançlık hiç görmedim

şimdi iyiyim canım benim ana az sonra ne olur bilmiyorum yola gelecek mecbur gerçi bi masum bakis atti mi dayanamıyorum ufff
bence otur kavga etmeden mantıklı bir şekilde anlat... ben artık hamileyim hormonlarım değişiyor bana karşı olan tavırlarına dikkat et de üzüldüğüm zaman kafamda bitiremiyorum bütün günüm mahvoluyor diye tatlı tatlı anlat sonra de.. ailene aldıklarında gözüm yok bende mutlu oluyorum sen onları düşündüğünde ama senin artık düşünmen gereken iki kişi var... biz artık 3 kişiyiz bütün kararlarını verirken ona göre ver de... ayrıca geçen gün düşündüm dr a yanlız gideceksen eğer dersin doktor yola çıkmama müsade etmedi kaynana olayından da kurtulursn

uuuuwwww baya pahalı

evet yazdiklarin çok mantıklı önce bunları söyleyim tepkisi yumuşak olursa barisiriz sert çıkarsa bende ağzımı acarım... Dr esimle gidicem canim birde dr da uzakta 90km yolculuk hep var
en huzurlu geçireceğin günleri strese boğmaaaaaa...
sert davranacağını sanmıyorum sadece sen eşinin huyunu bilirsin ne istediğini anlat neden bunları istediğini ve mantıklı olduğunu anlat onun ne yaptığını anlat ve tatlıya bağla bebeğimmmmm üzme artık kuzucuğumuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…