- 16 Şubat 2013
- 670
- 103
- 123
sağol canım:113::113::113:
hayırlısı olsun ne kadar zamandır bebek istiyorsunuzadet görmeme 7 gün varve merak içerisindeyimmmmmmmmmmmmmm
şimdi iyiyim canım benim ana az sonra ne olur bilmiyorum yola gelecek mecbur
pes etmiyorum ama korkuyorum diyelim..yumurtlama günlerini takip ediyorum ama yine de olmadı.....[/Q
hamilelik öncesi doktora gittin mi peki, genel muayene falan
yeni gelen arkadaşar arada gelen arkadaşlar ve mevzuyu bilmeyen güzeller belirti konuşmayacağız diye bir karar aldık tekrar hatırlatırım...
evet canim gorunur ins kan tahlili vs istedi miKese gozukur buyuk ihtimalle o zamansata gore 6+2canimKac haftalik olcaksin cuma gunu?
hayatımın hicranı sabahtan beri kendini yedin be kuzummmmm bırak sakin ol biraz karnındaki bebeğine yazık boşver biraz ya bunu öğren biraz bşver bu kadar kafana takma tamam canına oku ama kendini sinir etme çıkar içindekiler rahatla
zeycanım senin bu kaynanan beni deli ediyor inan saçını başını yolacağım o olacak
bence otur kavga etmeden mantıklı bir şekilde anlat... ben artık hamileyim hormonlarım değişiyor bana karşı olan tavırlarına dikkat et de üzüldüğüm zaman kafamda bitiremiyorum bütün günüm mahvoluyor diye tatlı tatlı anlat sonra de.. ailene aldıklarında gözüm yok bende mutlu oluyorum sen onları düşündüğünde ama senin artık düşünmen gereken iki kişi var... biz artık 3 kişiyiz bütün kararlarını verirken ona göre ver de... ayrıca geçen gün düşündüm dr a yanlız gideceksen eğer dersin doktor yola çıkmama müsade etmedi kaynana olayından da kurtulursnşimdi iyiyim canım benim ana az sonra ne olur bilmiyorum yola gelecek mecburgerçi bi masum bakis atti mi dayanamıyorum ufff
uuuuwwww baya pahalıevet canim gorunur ins kan tahlili vs istedi miKese gozukur buyuk ihtimalle o zamansata gore 6+2canimKac haftalik olcaksin cuma gunu?
Hamilelerden istenen rutin testleri istedi
Yaptircam devlette ozelde 280 tutuyor...
evet yazdiklarin çok mantıklı önce bunları söyleyim tepkisi yumuşak olursa barisiriz sert çıkarsa bende ağzımı acarım... Dr esimle gidicem canim birde dr da uzakta 90km
pes etmiyorum ama korkuyorum diyelim..yumurtlama günlerini takip ediyorum ama yine de olmadı.....[/Q
hamilelik öncesi doktora gittin mi peki, genel muayene falan
belkide çok kafana takıyorsun ondan oluyor lady birde tavsiyeler kısmında duş alma konusunda biraz zaman geçir sıcak su ile duş alma... düzenli ilişki bacak dikmeye ben inanmıyorum ama ilk önc kafanı rahatlat.
ka. yaşındasın
yok ben şu yüzden dedim yazıyorlar kimse cevap vermeyince bana kimse cevap vermedi tribi oluyor ondan dedim yoksa sohbet etmek istersn hepimiz burdayız... mesela ne kadar süredir istiyorsun doktora göründün mü bir problemin var mı bunları konuşalım... destek olalım birbirimize burda bulunma amacımız bu değil mipeki canim. bilmiyodum kusurabakma :) simdi silip baska basliga yazicam ..
canım gözünaydın keseciği görmüşsünüz... torch paneli mi istedi?Hamilelerden istenen rutin testleri istedi
Yaptircam devlette ozelde 280 tutuyor...
ya bende anlamıyorum oğlu mutlu sen mutlu daha ne istiyor be güzelim aklım almıyor ya kadın ne gıcık kadın yaaaBen delirğyorum düşün böle bi kıskançlık hiç görmedim
en huzurlu geçireceğin günleri strese boğmaaaaaa...evet yazdiklarin çok mantıklı önce bunları söyleyim tepkisi yumuşak olursa barisiriz sert çıkarsa bende ağzımı acarım... Dr esimle gidicem canim birde dr da uzakta 90kmyolculuk hep var
belkide çok kafana takıyorsun ondan oluyor lady birde tavsiyeler kısmında duş alma konusunda biraz zaman geçir sıcak su ile duş alma... düzenli ilişki bacak dikmeye ben inanmıyorum ama ilk önc kafanı rahatlat.
ka. yaşındasın
yok ben şu yüzden dedim yazıyorlar kimse cevap vermeyince bana kimse cevap vermedi tribi oluyor ondan dedim yoksa sohbet etmek istersn hepimiz burdayız... mesela ne kadar süredir istiyorsun doktora göründün mü bir problemin var mı bunları konuşalım... destek olalım birbirimize burda bulunma amacımız bu değil mi
canım gözünaydın keseciği görmüşsünüz... torch paneli mi istedi?
ya bende anlamıyorum oğlu mutlu sen mutlu daha ne istiyor be güzelim aklım almıyor ya kadın ne gıcık kadın yaaa
Canım anlayamıyorum ben Rabb'ime sığındım kalbi kötü olanı bizlerden. Uzak etsin Rabbim
Kac haftalik olcaksin cuma gunu?
Canim gozun aydinninsallah kalp atislarini da duyarsinn.
Bnm de iki gundur agrim cok karinda batma falan.dayanamadim yarin dr a gidiyorumm
Canım anlayamıyorum ben Rabb'ime sığındım kalbi kötü olanı bizlerden. Uzak etsin Rabbim
amin canımmmm sende bebeğin için uzak dur ondan ve kendini üzme nolurrr
anladım canım güzel gelsin sonuçların inşallah hayırlısı ile haftaya kalp atışlarını da duyda rahatla bebeğim yaaa...kese kaç mm di?Hayir canim tsh kan sayimi idrar tahlili rutin tetkikler
iyi geceler zeycanım Allah rahatlık versin..Kızlar ben kaçar sizlere iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?