isim olayini bende konuşmak istemiyorum ama eltimin kız çok fena amca kiz olsun hatice koyariz erkek olursa mustafa koymayin ama hatice kv mustafa kp eltimin oglua koydular.mustafa esime dedim bi daha isim muhabbeti konusmak yok çok kızdım sana dedim... Hee iste kv ikinci olsun dio ben nasil bakcam iki kucuk çocuğa dedim ben gelirim sana tarif ederim diyo beli rahatsiz surekli yatiyo yani onada bakacak bi adam lazim tarif etmek bi ise yaramaz bakmadiktan sonra bakacak adam lazim bana değim ohhh ii dedim
Benimkini ne hissediyosunuz kizlarr :)
as erersem bende yaparim ablacim sen benimkini.ne hissediosun
isim olayini bende konuşmak istemiyorum ama eltimin kız çok fena amca kiz olsun hatice koyariz erkek olursa mustafa koymayin ama hatice kv mustafa kp eltimin oglua koydular.mustafa esime dedim bi daha isim muhabbeti konusmak yok çok kızdım sana dedim... Hee iste kv ikinci olsun dio ben nasil bakcam iki kucuk çocuğa dedim ben gelirim sana tarif ederim diyo beli rahatsiz surekli yatiyo yani onada bakacak bi adam lazim tarif etmek bi ise yaramaz bakmadiktan sonra bakacak adam lazim bana değim ohhh ii dedim
banim benim akintim yumurtlama akintisindan 5gun sonra falan başladı gala devam ediyor sapsari
o kadar kişiye sordum hiç kız hisseden yoook benimkimi kv hariç tabi ona sormadım gerçi
evlimutlu kız
zeycanı kız
minikbebişim kız
hicranı erkek
selinayy erkek hissetmişim.
bakalım neler olacak sabırsızlıkla bekliyoruz..
hg lilimmmmmm :119::119:totemlere devammmmm sooon 16 :119::119::119::119::119::119:
bende erkek hissediyorum... Benim kv de kiz hissetmis ismini istiyor yahaa birde bana diyo kiii dogduktan sonra korundurtmam ikincide olsun sanki onun lafina bakcaz korundurtmicakmis uyus kari böyle konuşuyor beni deli ediyor
bulantılar her zman olmuyor herkes de.. benim bazen hiç birşeyim yok.. öbürsügün bi bakıyorsun fenalardayım.. ben zaten bi dosya yaptım bakim herkes tutacak mı diye yazdım adlarınızı karşısına da bebek için kız mı erkek mi hissettim onları yazdım.. bakalım ne kadarı çıkacak merak ediyorum tabii ki.. Allah'tan hayırlısı canlarım ya.. minikbebişim bana da senin kız gibi geliyor şurada az kaldı bakalım gösterecekler mi kendilerini haftaya gitmeden önce çikolata yemeyi unutma oynarken görürsün ultrasonda
hicrancım eskiler öyle diyor ben yapıyorum..
Kizz benim kutumu sende mi mavi hissediyosunn
zaten senin kv ve benimkini yük uçaklarına bindirip en uzak ülkeye göndermek istiyorum, hey Allahım yaaaaa el atmadıkları bi o vardı sanane be kadın belki istemiceksiniz 2.yi, gel de yol saçımı başımı diyo...Rüyamda bile k.v'yi görüyorum günlerdir psikolojimi öyle bi bozdu ki...eşim de stresten bebeğe bişi olacak diyo, olursa annenle seni bi temiz döverim dedim.
bakalım kaçı tutacak. diyolar ki etrafınızdaki küçük çocuklara sorun onlar tahmin konusunda çok daha başarılı :) ben zaten hiç durmadan çikolata yiyorum, emin ol kontrole gitmeden de 3-5 tane yerim :) kızlar bu arada aşırı tatlı yiyen var mı yaaa?
evet kuşum senin kutu maviş gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı :)
esimde annesinin adini koymak istiyor canım ya ins o yüzden diyorum erkek olur die kv ismi olursa bi isim daha koycam benim kv geri kafalı hatta esimin ailesinin hepsi öyle iki senedir benim ismimi koyun dio kv ortada cocuk yokken bile ben ne demesini beklerdim biliyo musun o kadar dr gidip geliyorsunuz olsunda ne olursa olsun kuz erkek fark etmez isimde önemli değil yeterki olsun demeliydi
o kadar kişiye sordum hiç kız hisseden yoook benimkimi kv hariç tabi ona sormadım gerçi
cadi kari yaaa evimizi bile o yonetmek istiyo burnunu yatagimiza bile soktu cins terbiyesiz
:))) hadi hayırlısı... diyorum ya feci karışığım başlarda erkek gördüm rüyamda hep öyle hissettim ama şimdi sanki kız gibi :)
bişi diyim mi ben de Hicranın da seninki de erkek gibi hissettim. yerim ben o küçük adamları erkekseler tabi :)
evet ya Zeycanınkini ben de kız hissettim duyduğumda...
:))))))))))) senin kutun mavi bebeğim, benimki muallak kırmızı da mavi de olabilir hahahahaha
as erersem bende yaparim ablacim sen benimkini.ne hissediosun
zaten senin kv ve benimkini yük uçaklarına bindirip en uzak ülkeye göndermek istiyorum, hey Allahım yaaaaa el atmadıkları bi o vardı sanane be kadın belki istemiceksiniz 2.yi, gel de yol saçımı başımı diyo...Rüyamda bile k.v'yi görüyorum günlerdir psikolojimi öyle bi bozdu ki...eşim de stresten bebeğe bişi olacak diyo, olursa annenle seni bi temiz döverim dedim.
bakalım kaçı tutacak. diyolar ki etrafınızdaki küçük çocuklara sorun onlar tahmin konusunda çok daha başarılı :) ben zaten hiç durmadan çikolata yiyorum, emin ol kontrole gitmeden de 3-5 tane yerim :) kızlar bu arada aşırı tatlı yiyen var mı yaaa?
evet kuşum senin kutu maviş gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı :)
bende öyle yapmayı düşünuyorum canim cunku esimde çok istiyor annesinin ismini
Aynen canim hayirlisi :)) ben tatli gormek istemiyorum yaa nerde aci eksi varsa onu istiyorum. Hatta dun canim acili salgam suyu istedi hayatimda iki kere ya ictim ya icmedm halbuki ve de hic begenmemistim
Aynen canim hayirlisi :)) ben tatli gormek istemiyorum yaa nerde aci eksi varsa onu istiyorum. Hatta dun canim acili salgam suyu istedi hayatimda iki kere ya ictim ya icmedm halbuki ve de hic begenmemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?