Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

isim olayini bende konuşmak istemiyorum ama eltimin kız çok fena amca kiz olsun hatice koyariz erkek olursa mustafa koymayin ama hatice kv mustafa kp eltimin oglua koydular.mustafa esime dedim bi daha isim muhabbeti konusmak yok çok kızdım sana dedim... Hee iste kv ikinci olsun dio ben nasil bakcam iki kucuk çocuğa dedim ben gelirim sana tarif ederim diyo beli rahatsiz surekli yatiyo yani onada bakacak bi adam lazim tarif etmek bi ise yaramaz bakmadiktan sonra bakacak adam lazim bana değim ohhh ii dedim

Allah Allahh cok burnunu sokuyo sennki yaa birine baktik buyuttuk de ikinci kaldi bosvrr sen canim zahmetini sen cekiyosun ne isim istersen onu koymak hakkin. Ne istiyon bu arada :))

bende erkek hissediyorum... Benim kv de kiz hissetmis ismini istiyor ya haa birde bana diyo kiii dogduktan sonra korundurtmam ikincide olsun sanki onun lafina bakcaz korundurtmicakmis uyus kari böyle konuşuyor beni deli ediyor

zaten senin kv ve benimkini yük uçaklarına bindirip en uzak ülkeye göndermek istiyorum, hey Allahım yaaaaa el atmadıkları bi o vardı sanane be kadın belki istemiceksiniz 2.yi, gel de yol saçımı başımı diyo...Rüyamda bile k.v'yi görüyorum günlerdir psikolojimi öyle bi bozdu ki...eşim de stresten bebeğe bişi olacak diyo, olursa annenle seni bi temiz döverim dedim.

bakalım kaçı tutacak. diyolar ki etrafınızdaki küçük çocuklara sorun onlar tahmin konusunda çok daha başarılı :) ben zaten hiç durmadan çikolata yiyorum, emin ol kontrole gitmeden de 3-5 tane yerim :) kızlar bu arada aşırı tatlı yiyen var mı yaaa?

Kizz benim kutumu sende mi mavi hissediyosunn

evet kuşum senin kutu maviş gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı :)

Aynen canim hayirlisi :)) ben tatli gormek istemiyorum yaa nerde aci eksi varsa onu istiyorum. Hatta dun canim acili salgam suyu istedi hayatimda iki kere ya ictim ya icmedm halbuki ve de hic begenmemistim

esimde annesinin adini koymak istiyor canım ya ins o yüzden diyorum erkek olur die kv ismi olursa bi isim daha koycam benim kv geri kafalı hatta esimin ailesinin hepsi öyle iki senedir benim ismimi koyun dio kv ortada cocuk yokken bile ben ne demesini beklerdim biliyo musun o kadar dr gidip geliyorsunuz olsunda ne olursa olsun kuz erkek fark etmez isimde önemli değil yeterki olsun demeliydi

o kadar kişiye sordum hiç kız hisseden yoook benimkimi kv hariç tabi ona sormadım gerçi

aman dur bi konuda da fikri olmasın k.v'nin...haticeydi di mi adı? benimki de Aylin koyun kız olursa dedi, kırmak istemedim. ama yanına Mira, Öykü gibi modern güzel bi isim ekleyip 2.ismi kullanmayı düşünüyorum.

hayırlısı tatlım sağlıkla inşallah kucuşumuza alırız...

as erersem bende yaparim ablacim sen benimkini.ne hissediosun

hicranım erkek demiştim sana..

minikbebişim sen tatlı mı aşeriyorsun ben kızımda her akşam tavuk göğsü yiyordum.senin bi de mide yanmaların vardı diye hatırlıyorum. bunda sadece ihtiyaç olduğu için yiyorum. kan şekerim düşmesin diye. mesela sulu şeyler yemek istemiyorum. et ve acı olsun yeterli kız yanar erkek atar

bende öyle yapmayı düşünuyorum canim cunku esimde çok istiyor annesinin ismini yanina koyacagim isme karisma dedim tmm degi öyle anlastik mecburen kv ye kalsan tek hatice olsun ikinci isim olmasin dio allahtan esim anne biz taa sevgiliyken konustuk gel iki isim koycaz bebislere dedi

Aynen canim hayirlisi :)) ben tatli gormek istemiyorum yaa nerde aci eksi varsa onu istiyorum. Hatta dun canim acili salgam suyu istedi hayatimda iki kere ya ictim ya icmedm halbuki ve de hic begenmemistim

Cnm ben tatlı yiye yiye bi hal oldum. o yüzden kilo aldım zaten. daha hamile olduğumu öğrenmeden batıma 2-3 gün kala gecenin bi yarısı 03.30 gibi uyanıp tatlı yedim kesmedi beni üstüne de 2 tane gofret yedim yattım. hatta şoke olmuştum bu ne şimdi mens merasimle geliyor herhalde diye. hayatım boyunca gece 1 lokma yediğimi bilmem yani düşün. tatlıyı da hiç sevmem normalde ama 2.5 aydır sürekli yiyorum, geçen almıcam tatlı artık yemicem dedim geçtim dükkanın önünden, ama görsen var ya ben yürüyorum tatlılar gözümün önünde uçuşuyo, dayanamadım geri döndüm 1 kutu aldım yedim de rahatladım. bu bebek tam psikopat yaptı beni ya neler yaptırıyor bana :)))

şuan kendimi gördüm yazdıklarında.. daha hamileliğimi bilmiyorum. üsküdardayız. canım birşeyler istedi. normalde ayran içerim. ama nasıl canım acılı şalgam istiyor anlatamam. ve mutlu sooon acılı şalgamımı içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…