cadi kari yaaa evimizi bile o yonetmek istiyo burnunu yatagimiza bile soktu cins terbiyesiz
hayırlısı tatlım sağlıkla inşallah kucuşumuza alırız...
hicranım erkek demiştim sana..
minikbebişim sen tatlı mı aşeriyorsun ben kızımda her akşam tavuk göğsü yiyordum.senin bi de mide yanmaların vardı diye hatırlıyorum. bunda sadece ihtiyaç olduğu için yiyorum. kan şekerim düşmesin diye. mesela sulu şeyler yemek istemiyorum. et ve acı olsun yeterlikız yanar erkek atar
bende öyle yapmayı düşünuyorum canim cunku esimde çok istiyor annesinin isminiyanina koyacagim isme karisma dedim tmm degi öyle anlastik mecburen kv ye kalsan tek hatice olsun ikinci isim olmasin dio allahtan esim anne biz taa sevgiliyken konustuk gel iki isim koycaz bebislere dedi
benimkini gorsen kv ne sukredersin cadaloz pis pasahli agzinda hep kötü laflar terbiyemiz konuşmalar falan ... Alisamadim sevemedim
hahaaa
hg lilimmmmmm :119::119:
hahaaatmm canim görüşürüz goguslerin şişmeden al gomlegi
Seninki daha tehlikeli kizz gelsin kilolarr :))Cnm ben tatlı yiye yiye bi hal oldum. o yüzden kilo aldım zaten. daha hamile olduğumu öğrenmeden batıma 2-3 gün kala gecenin bi yarısı 03.30 gibi uyanıp tatlı yedim kesmedi beni üstüne de 2 tane gofret yedim yattım. hatta şoke olmuştum bu ne şimdi mens merasimle geliyor herhalde diye. hayatım boyunca gece 1 lokma yediğimi bilmem yani düşün. tatlıyı da hiç sevmem normalde ama 2.5 aydır sürekli yiyorum, geçen almıcam tatlı artık yemicem dedim geçtim dükkanın önünden, ama görsen var ya ben yürüyorum tatlılar gözümün önünde uçuşuyo, dayanamadım geri döndüm 1 kutu aldım yedim de rahatladım. bu bebek tam psikopat yaptı beni ya neler yaptırıyor bana :)))
Ayy bn daha icemedim :) aksam yagmur var diye esime bsey demedim bugun icerim artik :) bak smdi de simit peynir istiyorum yaa hep kolay seyler istiyorm ben esimin isi de kolay o yuzdenşuan kendimi gördüm yazdıklarında.. daha hamileliğimi bilmiyorum. üsküdardayız. canım birşeyler istedi. normalde ayran içerim. ama nasıl canım acılı şalgam istiyor anlatamam. ve mutlu sooon acılı şalgamımı içtim
Kızlar ben geçen gün vitrinde gördüğüm spor gömleğe aşerdim feci, onu almaya gidiyorum, o zaman vaktim olmamıştı alışverişe :))))))))))) öpüyorum hepinizi çok çokkkkk, sohbet için teşekkürler, çok keyifliydi...
annammm kisss nohutcuk olmus benim bebisimmm
top gibi yuvarlancaz yakinda.
annammm kisss nohutcuk olmus benim bebisimmmnasilsin lilim
annammm kisss nohutcuk olmus benim bebisimmmnasilsin lilim
Kizlar ya aksama misafir gelcekmis esimin amcasi ve esi.ilk kez gelicekler.
Saat 7 de evde oluyorum ya offf.evde daginik en azindan bi toz felan almam cayin yanina da biseyleer lazimm.
Alabilirsem izin isticem bakalim
iyiyim bebeğim resim koydum bendeehuhuuu aştım kendımı ben
Kizlar ya aksama misafir gelcekmis esimin amcasi ve esi.ilk kez gelicekler.
Saat 7 de evde oluyorum ya offf.evde daginik en azindan bi toz felan almam cayin yanina da biseyleer lazimm.
Alabilirsem izin isticem bakalim
Cookk gusellllsinn kukusumm.
Ya burdaki kislarin hepsi guzel ya masallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?