Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ehlibeyt Haber Ajansı ABNA- Hz. Peygamber efendimiz (s.a.a) şöyle buyurmuştur: “Çocuklarınıza ilk hediye ve armağanınız ona güzel ad koymanızdır.”

Fıkhu’r Rıza kitabta şöyle rivayet edilmiştir: “Çocuk dünyaya gelmeden önce bir ad belirlememişseniz, en geç yedinci güne kadar mutlaka bir isim belirleyiniz.”

İmam Muhammed Bakır (a.s) şöyle buyurmuştur: “En doğru isimler Allah’a kulluğa delalet eden isimlerdir. Abdullah gibi ve en üstünisimler peygamber adlarıdır.”

İmam Humeyni (r.a) de kendisinden çocuklarının adlarını koymalarını isteyenlere Abdullah, Fatıma, Zehra… gibi adları önerirdi. İmam Humeyni risalesinde şöyle yazmaktadır: “Muhammed, Ahmet, Ali, Hüseyin, Cafer, Talip, Abdullah ve Fatıma gibi isimlerin olduğu bir eve yoksulluk ve fakirlik girmez.”

Bazen bir anlık hevesle bir sinema yıldızının veya bir sporcunun adı çocuklara bırakılmaktadır, ancak buisimler kısa bir süre sonra zihinlerden silinerek yok olmaktadır.

Peygamber efendimiz (s.a.a) şöyle emir buyurmaktadır: “Çocuğun babasının üzerindeki hakkı, ona güzel bir isim koyması, güzel bir yer belirlemesi ve güzel bir edeple edeplendirmesidir.”

cadi kari yaaa evimizi bile o yonetmek istiyo burnunu yatagimiza bile soktu cins terbiyesiz

ya var ya her geçen gün hıncım artıyo benim bu k.v cinsine gel de gebert bizi diyolar resmen. ya hamileyim kötü düşünmeyeyim kötü bişi söylemeyeyim diyorum ama sabredemiyorum da. sırf k.v olmim yarın öbür gün gelinimin başına dert olmim diye erkek bebek istemiyorum o derece yani...

hayırlısı tatlım sağlıkla inşallah kucuşumuza alırız...

inşallahhh cnm inşallahhhh...

annem de bizde hep tatlı yemiş. ben de acı severdim şimdi hiç hiç yemiyorum. sürekli abur cubur ve tatlı yiyim istiyorum. bi de aşerdiğim şeyler de hiç meyve falan olmuyo eti cin falan, şekerli sakız yani saçma şeyler :)

öyle yap tabi, koy 2.ismi haticeyi hiç de kullanma. yok ya ben şimdi senin k.v'ne sinir oldum.

Kızlar ben geçen gün vitrinde gördüğüm spor gömleğe aşerdim feci, onu almaya gidiyorum, o zaman vaktim olmamıştı alışverişe :))))))))))) öpüyorum hepinizi çok çokkkkk, sohbet için teşekkürler, çok keyifliydi...

hg lilimmmmmm :119::119:

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-07-2014
Hamileliğimin 6. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 240 gün kaldı.
Bugüne kadar bebeğinizin boyu için başından kuyruğuna kadar ibaresi kullanılırken artık başından poposuna kadar olan mesafe kullanılacak. Bebeğiniz artık kurşun kalemin arkasındaki silgi içine rahatca sığabilir. Bebeğinizin minik kalbi dakikada 65 kere kasılıp gevşeyerek, yeni oluşan kan hücrelerini gelişmekte olan dokuları beslemek için dolaştırırlar. Ultrasonda bebeğin kol ve bacak yumruları artık fark edilebilir

hoş buldukkkk balım balcazımmmmmmmmmm

hahaaa tmm canim görüşürüz goguslerin şişmeden al gomlegi

şişti bile şekerim, 36 beden gömlekler bol olurdu bellerine pens attırırdım şimdi hiçbiri olmuyo 38 alacam, kız atletlerim bile sıkıyo S yerine M almaya başladım :) sen bana yolla k.v'ni muma çevirir gönderirim sana, yok benimki o kadar da kötü konuşmuyor. sadece alttan alttan iş yürütmeye çalışıyo bi de temizlik kurallarını hiç bilmiyor.

Seninki daha tehlikeli kizz gelsin kilolarr :))
Ayy bn daha icemedim :) aksam yagmur var diye esime bsey demedim bugun icerim artik :) bak smdi de simit peynir istiyorum yaa hep kolay seyler istiyorm ben esimin isi de kolay o yuzden

Ayy bnde arada oyle seyler aseriyorum mesela bi kaban gordum bu ara onu aseriyorumm :))

isim talebinde bulunan herkesin ismi değişti benim değişmediğine göre problem yokkkkkkkkkk değişmiycek

Kizlar ya aksama misafir gelcekmis esimin amcasi ve esi.ilk kez gelicekler.
Saat 7 de evde oluyorum ya offf.evde daginik en azindan bi toz felan almam cayin yanina da biseyleer lazimm.
Alabilirsem izin isticem bakalim

Saat 7 de evde oluyorum ya offf.evde daginik en azindan bi toz felan almam cayin yanina da biseyleer lazimm.

aynı sorun bende de var tatlım sormaaa baya kalabalık gelcekler hemde bana

Canım sıkma kendini yaa
gidince bir görünen yerlerin tozunu alırsın.Hazır birşeyler al çayın yanına da
Ben de misafir geleceği zaman strese giriyorum.Sonra pişman oluyorum
Abartmamak lazım relax ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…