- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
öyle yap canım çünkü yapmazsan göğüslerin şişer.. benim bi kere kardeşime oldu göğüsleri patlıyacak gibi şişti.. sonra yiyince canının istediğini göğüsleri indi çok ağrımıştı öyle diyordu..
evet canım yumurta çatladıgı zaman lekelenme olmuştu onuda sen söylemiştin sanırım bendede oldu diye.. dilerim Rabbim bana da nasip eder.. hep birlikte inşallah.. dün gece hepimize dua ederek uyudum..
bi gorseydim icin rahar edecekte
benimki neeeeeeeee :))))
ben seninkink erkek hissediyorum... Kendiminkinide erkek hissediyorum
Benimki neeeee :44:
canim akintiyi bana mi sordun.:44: basliklari göremiyorum da ben cvp vermemus gibi olmayim
Hicran bebişinin cinsiyetini ne hissediyosun?
bende erkek hissediyorum... Benim kv de kiz hissetmis ismini istiyor yaBenimki neeeee :44:
Seninki erkek,zeycaninki kiz :122::122:
banim benim akintim yumurtlama akintisindan 5gun sonra falan başladı gala devam ediyor sapsari
bende erkek hissediyorum... Benim kv de kiz hissetmis ismini istiyor yahaa birde bana diyo kiii dogduktan sonra korundurtmam ikincide olsun sanki onun lafina bakcaz korundurtmicakmis uyus kari böyle konuşuyor beni deli ediyor
yok ya ne zaman başlayacağı belli olmuyo...benim 7.hafta gibi yoğunlaştı bulantılarım hala devam ediyo. bazen gün içinde aşırı oluyo bazen 1-2 kez. ona takılma.
ben inanıyorum ama biliyo musun bazı insanların hisleri çok çok kuvvetli oluyo Rabbim nasip ediyo onlara. Benim annemin de içinden bişi geçer bi bakarsın çok alakasızken olmuş. ilk zamanlar çoğunluk erkek diyodu bana, şimdiyse kız. hatta herkesin merak konusu sürekli birileri arıyo ögrendin mi ne zaman öğreneceksin diye :)
Ehh biraz benzeyen bseyler yiyorum arada :)) neyse artik doguma kadar yerim herhalde. Hee bu arada ben kizimin olmasini cok istememe ragmen erkek gibi geliyo bana. Bunu yazin bi yere
Seninki de erkek bence
öğrendigim iyi oldu canim sagol ilk kez duydum da.:44:
Smim btanem amin dr a gidiyorum simdi kontrole bakalim artik hayirlisi dusmustur ama minigim biliyorum cunku dustugunu hissettim insallah bu ay saglikla gebelik olur hepimizin
Seninki kizz :)):13:
Seninki erkek,zeycaninki kiz :122::122:
Kutunda ne hissediyosun gibi oldu bu
eeee onlarda bizim kutularin icinde kukularin icinde bebisler
bulantılar her zman olmuyor herkes de.. benim bazen hiç birşeyim yok.. öbürsügün bi bakıyorsun fenalardayım.. ben zaten bi dosya yaptım bakim herkes tutacak mı diye yazdım adlarınızı karşısına da bebek için kız mı erkek mi hissettim onları yazdım.. bakalım ne kadarı çıkacak merak ediyorum tabii ki.. Allah'tan hayırlısı canlarım ya.. minikbebişim bana da senin kız gibi geliyor şurada az kaldı bakalım gösterecekler mi kendilerini haftaya gitmeden önce çikolata yemeyi unutma oynarken görürsün ultrasonda
hicrancım eskiler öyle diyor ben yapıyorum..
:))) hadi hayırlısı... diyorum ya feci karışığım başlarda erkek gördüm rüyamda hep öyle hissettim ama şimdi sanki kız gibi :)
bişi diyim mi ben de Hicranın da seninki de erkek gibi hissettim. yerim ben o küçük adamları erkekseler tabi :)
evet ya Zeycanınkini ben de kız hissettim duyduğumda...
:))))))))))) senin kutun mavi bebeğim, benimki muallak kırmızı da mavi de olabilir hahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?