Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ayy bnm kayinvalidem hep oyle biliyomusunn. Gordugu bi seyin tadina bakmasi lazim kirinti da olsa. Bakamazsa gogsu sisip agriyo yiyene kadar.

evet canım yumurta çatladıgı zaman lekelenme olmuştu onuda sen söylemiştin sanırım bendede oldu diye.. dilerim Rabbim bana da nasip eder.. hep birlikte inşallah.. dün gece hepimize dua ederek uyudum..

Smim btanem amin dr a gidiyorum simdi kontrole bakalim artik hayirlisi dusmustur ama minigim biliyorum cunku dustugunu hissettim insallah bu ay saglikla gebelik olur hepimizin

hamile kalmayı bekleye bekleye kilo aldım spor yapan arkadaşlar varmı aerobik,step yüzme gibi.yada evde kendi...bende spor yapmak istiyorym yürüyüş le başlasamiyi olur.havalarda soğudu ama:)bel bölgem baya kalınlaşmış aslında zayıfım ama belim kalın 63 civarı çıktı88 i geçince iyi değilmiş kızlar..

bende erkek hissediyorum... Benim kv de kiz hissetmis ismini istiyor ya haa birde bana diyo kiii dogduktan sonra korundurtmam ikincide olsun sanki onun lafina bakcaz korundurtmicakmis uyus kari böyle konuşuyor beni deli ediyor

Ayyy o isim olaylarina hic girmicem bn yaa bizimkler de istemez zaten. Erkek olursa bellli gibi bizim ismimiz kizi bilmiyorum.. Korundurtmucam ne kizz :)))) ayy tovbe tovbeee

Ehh biraz benzeyen bseyler yiyorum arada :)) neyse artik doguma kadar yerim herhalde. Hee bu arada ben kizimin olmasini cok istememe ragmen erkek gibi geliyo bana. Bunu yazin bi yere
Seninki de erkek bence

öğrendigim iyi oldu canim sagol ilk kez duydum da.:44:

bulantılar her zman olmuyor herkes de.. benim bazen hiç birşeyim yok.. öbürsügün bi bakıyorsun fenalardayım.. ben zaten bi dosya yaptım bakim herkes tutacak mı diye yazdım adlarınızı karşısına da bebek için kız mı erkek mi hissettim onları yazdım.. bakalım ne kadarı çıkacak merak ediyorum tabii ki.. Allah'tan hayırlısı canlarım ya.. minikbebişim bana da senin kız gibi geliyor şurada az kaldı bakalım gösterecekler mi kendilerini haftaya gitmeden önce çikolata yemeyi unutma oynarken görürsün ultrasonda

hicrancım eskiler öyle diyor ben yapıyorum..

Seninki kizz :)):13:

:))) hadi hayırlısı... diyorum ya feci karışığım başlarda erkek gördüm rüyamda hep öyle hissettim ama şimdi sanki kız gibi :)

ben seninkink erkek hissediyorum... Kendiminkinide erkek hissediyorum

bişi diyim mi ben de Hicranın da seninki de erkek gibi hissettim. yerim ben o küçük adamları erkekseler tabi :)

Seninki erkek,zeycaninki kiz :122::122:

evet ya Zeycanınkini ben de kız hissettim duyduğumda...

Kutunda ne hissediyosun gibi oldu bu

:))))))))))) senin kutun mavi bebeğim, benimki muallak kırmızı da mavi de olabilir hahahahaha

Benimkini ne hissediyosunuz kizlarr :)

Kizz benim kutumu sende mi mavi hissediyosunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…