- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Benim icin daha erken zaten yaa:) bugun 9+0 oldukk. Ayy yine de cok heyecanlandim bi an once buyuyup tekme atsinlarr
Bnde oyle hissediyorum sen hamilesinn) Allah gonlundekini versin canimmm. İnsallah bu ay versinn
cmt günü dr oluşan yumurtan catlamis mi die bakacaktir bence sen bu günleri degerlendir
canım ya sen yeni hamişsin hatırlarsın.. döllenmeden sonra yani yumoş çatladı bikaç gün geçti.. akıntın nasıldı? benim sürekli akıntım olurdu ayın nerdeyse hergünü.. şimdi kupkuru hiçbişey yok.. ay özelden mi yazsaydım buraya yazıncada kızıyolar ama.. neyse bu son olsun :)
valla cnm benim içime senin de ogluşun olacak gibi doguyo ama sağlıklı, hayırlı bi evlat olsun da ne olacağı önemli değil. sen ne hissediyosun? ben çok karışığım ya başta hep erkek diyodum arada ağzımdan kız kaçıyo gibi...zamanla kardeş fikrine daha çok alışacaktır, hele bi dogsun sen o zaman gör kızındaki aşkı...
cnm başlarda gaz fazla oluyo, şişkinlik mahvediyodu beni. hele mide bulantıların bi başlasın o zaman hamur işine daha fazla meyilleneceksin haliyle gelsin kilolar :)
ben bayilmamda iste bebis istedi
Albumdeki resimleride gordum cok karakteristik bi yuzun varmasallahhh
ben bayilmamda iste bebis istedi
Yaa bnm de canim bu mevsmde bulunmcak bisey istiyo. Aserip de yiyemezsek nolurkii:44:
tuuuu tuuuu tuuuben bayilmamda iste bebis istedi
Cok tesekkur Ederim hicranimmm
ayyy inşallah yaaaaa, ben de 13.haftamı bekliyorum sabırsızlıkla. ilk 12 haftayı da bi atlatsak hayırlısıyla. çabucak gelse minik tekmeler :)
Senin belirtiler benimkine benziyo canim benim de hoc akintim olmamosti kup kuruydi
canim akintiyi bana mi sordun.:44: basliklari göremiyorum da ben cvp vermemus gibi olmayim
günaydın canım hg
aaaa cook ilginç
bulantimda bu ara başlaması gerek ama bende hiç bi belirti kalmadı artık:44:
tabii ki öncelikle sağlık ve hayırlı bir evlat olması.. bende karmakarışığım bilmiyorum ki.. kız diyen de var erkek diyen de.. geçen arkadaşa oturmaya gittim. başka arkadaşları da vardı. orda sima olarak tanıdığım ama hiç yanyana gelmediğim bir arkadaş direkt hamile olduğumu öğrendiğinde sordum ne hissettin diye (biraz manevi tarafı fazla arkadaşın ) söylediği söz şuydu; erkek dedi. çünkü sende onu istiyorsun dedi ben şoklardayım. sonraki gün arkadaşımı aradım. hani ne hissettiğini söylemesi güzelde benim ne istediğimi bilmesi beni şaşırttı. ona arada öyle gelirler sen kafana takma dedi. ama şok oldum ya.. dediğim gibi önce sağlıklı sonra da hayırlı evlat olsun. Allah'ımdan hep öyle istedim.. kızıma gelince dünyaya gelince benden önce o koşar ağladığında ondan üstüne gitmiyorum şimdi..
avcunu yala göğüslerine dokundur canım.. eskiler öyle derler.. ama bulamıyorsan onun tadına yakın birşey vardır mutlaka..
öğrendigim iyi oldu canim sagol ilk kez duydum da.:44:
bi gorseydim icin rahar edecekte
Senin az kalmis canim. Burdan aktarirsin bize tekmeleri yumruklari artikkbenim dolu dolu 4haftam var dahaa
Ehh biraz benzeyen bseyler yiyorum arada :)) neyse artik doguma kadar yerim herhalde. Hee bu arada ben kizimin olmasini cok istememe ragmen erkek gibi geliyo bana. Bunu yazin bi yere
Seninki de erkek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?