Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Benim icin daha erken zaten yaa:) bugun 9+0 oldukk. Ayy yine de cok heyecanlandim bi an once buyuyup tekme atsinlarr

Bnde oyle hissediyorum sen hamilesinn ) Allah gonlundekini versin canimmm. İnsallah bu ay versinn

ayyy inşallah yaaaaa, ben de 13.haftamı bekliyorum sabırsızlıkla. ilk 12 haftayı da bi atlatsak hayırlısıyla. çabucak gelse minik tekmeler :)

Senin belirtiler benimkine benziyo canim benim de hoc akintim olmamosti kup kuruydi

tabii ki öncelikle sağlık ve hayırlı bir evlat olması.. bende karmakarışığım bilmiyorum ki.. kız diyen de var erkek diyen de.. geçen arkadaşa oturmaya gittim. başka arkadaşları da vardı. orda sima olarak tanıdığım ama hiç yanyana gelmediğim bir arkadaş direkt hamile olduğumu öğrendiğinde sordum ne hissettin diye (biraz manevi tarafı fazla arkadaşın ) söylediği söz şuydu; erkek dedi. çünkü sende onu istiyorsun dedi ben şoklardayım. sonraki gün arkadaşımı aradım. hani ne hissettiğini söylemesi güzelde benim ne istediğimi bilmesi beni şaşırttı. ona arada öyle gelirler sen kafana takma dedi. ama şok oldum ya.. dediğim gibi önce sağlıklı sonra da hayırlı evlat olsun. Allah'ımdan hep öyle istedim.. kızıma gelince dünyaya gelince benden önce o koşar ağladığında ondan üstüne gitmiyorum şimdi..

Senin belirtiler benimkine benziyo canim benim de hoc akintim olmamosti kup kuruydi

evet canım yumurta çatladıgı zaman lekelenme olmuştu onuda sen söylemiştin sanırım bendede oldu diye.. dilerim Rabbim bana da nasip eder.. hep birlikte inşallah.. dün gece hepimize dua ederek uyudum..

bulantimda bu ara başlaması gerek ama bende hiç bi belirti kalmadı artık:44:

yok ya ne zaman başlayacağı belli olmuyo...benim 7.hafta gibi yoğunlaştı bulantılarım hala devam ediyo. bazen gün içinde aşırı oluyo bazen 1-2 kez. ona takılma.

ben inanıyorum ama biliyo musun bazı insanların hisleri çok çok kuvvetli oluyo Rabbim nasip ediyo onlara. Benim annemin de içinden bişi geçer bi bakarsın çok alakasızken olmuş. ilk zamanlar çoğunluk erkek diyodu bana, şimdiyse kız. hatta herkesin merak konusu sürekli birileri arıyo ögrendin mi ne zaman öğreneceksin diye :)

avcunu yala göğüslerine dokundur canım.. eskiler öyle derler.. ama bulamıyorsan onun tadına yakın birşey vardır mutlaka..

Ehh biraz benzeyen bseyler yiyorum arada :)) neyse artik doguma kadar yerim herhalde. Hee bu arada ben kizimin olmasini cok istememe ragmen erkek gibi geliyo bana. Bunu yazin bi yere
Seninki de erkek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…