ayy yanlis smike yapmisim canim aglamadim
tabıkıı hoşgeldınız
bu ilk klomen kullanışım canım iğne olmadım bakacak kendi çatlayacakmı diye,bazı kşilerde çatlama olduğu halde yuumurta büyümüyor ya öyle mi acaba diye bu ay vurmayalım dedi geçen cuma takibi bıraktı gelirsen test için gel artık dedi,anlamadım ama neyseiğne yaptımı doktor sana kendimi çatladı benim 14.günüm ve hala çatlamadı da12.gün 21mm yumoş vardı
canım bız sans getırsın dıye totem uyguluyoruz yanı bızde daha ogrenmedık hamiş oldugumuzu beklemedeyız canım cok sayfa olunca bı kac sayfa bırdenatlıyormus gıbı bosterıyor ama aslında oyle degıl sayfalar duzenlı bı sekılde ılerlıyor
bu bel agrısı aklımı alıyo benim..bide iki kaşık yemekte bile dünyaları yemişim gibi karnım bi şişiyo anlatamam..oturup kalkerken kasıgımın batışını çok net hissediyorum.. bel agrısı adete yakın hep olurdu bende ama bu daha yumurtlamanın ertesinde başladı devam ediyo.. 5 dk ayakta dursam yere çökesim geliyo..dayanamıyorum illa totişi atıcam bi yere
Seninki daha tehlikeli kizz gelsin kilolarr :))
Ayy bn daha icemedim :) aksam yagmur var diye esime bsey demedim bugun icerim artik :) bak smdi de simit peynir istiyorum yaa hep kolay seyler istiyorm ben esimin isi de kolay o yuzden
Ayy bnde arada oyle seyler aseriyorum mesela bi kaban gordum bu ara onu aseriyorumm :))
top gibi yuvarlancaz yakinda.
Benim kv ye güzel bi dayak lazım
Kizlar ya aksama misafir gelcekmis esimin amcasi ve esi.ilk kez gelicekler.
Saat 7 de evde oluyorum ya offf.evde daginik en azindan bi toz felan almam cayin yanina da biseyleer lazimm.
Alabilirsem izin isticem bakalim
anladım cnm hayırlısı herşeyin,sen test yaptırdınmı hiç idrar yada kan?
sen kaç güne kadar çalıştın,ben yoruldum yaaaaa töbe töbeeee neyse o bebek bi gelsin popişine popişine şaplak yapacağım,neler yaşıyorum senin yüzünden diyeayy yanlis smike yapmisim canim aglamadimyapacaktim
ayyy inşallah en kısa zamanda cnm :)
yok canım ben test falan ypmadım daha hıc zamanın gecmesını beklıyorum bakalım zar zor :)
ben 20.gun calismisim en son
Kızlar merhaba:) :2:
Ben sitede yeni sayılırım.
Burda yazdıklarınızı görünce yalnız olmadığımı hissedip mutlu oluyorum çünkü bazen insan en yakınındakilerle bile rahat paylaşamıyor bu konuları.
Size danışmak istediğim bir konu var umarım fikri olan vardır.
Ben ilk defa bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım - Marka yazabiliyor muyuz bilmiyorum?-
28 günlük periodumun 13.gününde pozitifti o gün ve 14. gün çalıştık.
Sonra 16 da tekrar pozitif oldu:):) yine çalıştık
Bugün 21. günümdeyim 19.günden beri yine pozitif.
Kafam inanılmaz karışık umuyorum benzer deneyimden geçmişiniz vardır...
bende cok kilo alcam gibi canim cunku zayiflar cok kilo alio
Listeye bende eklenmek istiyorum ama(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?