Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

arkadaşlar liste güncelleşecek bu akşam,kendimi bile yanlış yazmışım 12. aralık yazmışım yahuu

iğne yaptımı doktor sana kendimi çatladı benim 14.günüm ve hala çatlamadı da 12.gün 21mm yumoş vardı
bu ilk klomen kullanışım canım iğne olmadım bakacak kendi çatlayacakmı diye,bazı kşilerde çatlama olduğu halde yuumurta büyümüyor ya öyle mi acaba diye bu ay vurmayalım dedi geçen cuma takibi bıraktı gelirsen test için gel artık dedi,anlamadım ama neyse

anladım cnm hayırlısı herşeyin,sen test yaptırdınmı hiç idrar yada kan?

Canim sen duramiyosun varyaaa benim gibi gecen ay duramadim.. var diyodum ama korkuyodum.. sonra atesime baktim yuksek yuksek.. duramamdim idrar testi yaptim dpo7de nerdeyse bisey cikmadi cok hafif yada ben gormek istiyordum bisey var diyorum..ama ben inaniyordum.. sonra dayanamadim ardindan bi gun gecti atesim sabah gene yuksek.. normalde 36.4ken 36.9 falan dedim duramiycam test yapmaya kan testi.. sonra cikti 20ui.. cok sevindimm ama tabi deger biraz dusukte cunku gec yumurtladim.. iki gun sonra tekrar gitim deger 61oldu.. o zmannn ohh hersey yolunda dedim... sonrasinida biliyosun zaten..
demek istedigim dpo 8de cikabilir kanda.. ama teste zor en az 50ui olmasi lazim... insallah melegin seninledir.. biraz sakin ol bence eger varsa melegin stress ona hic iyi gelmez..

eşime de diyorum falan mağazadaki elbiseye aşerdim gelirken alman gerekiyor :) diyo Allahım niye herkesinki gibi normal bi eşim yok :))))

top gibi yuvarlancaz yakinda.

Benim kv ye güzel bi dayak lazım

:)))) seni bilmem ama ben feci kilo alacam öyle gözüküyor...

Kizlar ya aksama misafir gelcekmis esimin amcasi ve esi.ilk kez gelicekler.
Saat 7 de evde oluyorum ya offf.evde daginik en azindan bi toz felan almam cayin yanina da biseyleer lazimm.
Alabilirsem izin isticem bakalim

stres yapma cnm ya, eve geçerken hazır bişiler alabilirsen süper olur. banyoyla salona da bi el atsan tamamdır bence...

ayy yanlis smike yapmisim canim aglamadim yapacaktim
sen kaç güne kadar çalıştın,ben yoruldum yaaaaa töbe töbeeee neyse o bebek bi gelsin popişine popişine şaplak yapacağım,neler yaşıyorum senin yüzünden diye yaaa,ben çıkayım sen cevap ver ben 16:00 da okurum listeye ismi yazılacak arkadaşlar,bu sayfadan itibaren batlarınızı yazın akşama aktifsiniz inşaalah hoşçakalıııııııııııııııııııııınnnnnnnn

Kızlar merhaba:) :2:
Ben sitede yeni sayılırım.
Burda yazdıklarınızı görünce yalnız olmadığımı hissedip mutlu oluyorum çünkü bazen insan en yakınındakilerle bile rahat paylaşamıyor bu konuları.
Size danışmak istediğim bir konu var umarım fikri olan vardır.
Ben ilk defa bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım - Marka yazabiliyor muyuz bilmiyorum?-
28 günlük periodumun 13.gününde pozitifti o gün ve 14. gün çalıştık.
Sonra 16 da tekrar pozitif oldu:):) yine çalıştık
Bugün 21. günümdeyim 19.günden beri yine pozitif.
Kafam inanılmaz karışık umuyorum benzer deneyimden geçmişiniz vardır...

hosgeldın canım ben hıc ovu testı kullanmadım ama kullanan arkadaslar sana yardımcı olucaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…