- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
senden sonra bende fazla takip edemedim. işlerim vardı + öğle yemeği onları hallettim şükür bitti. yeni arkadaslar gelmiş. (hoşgelmişler) diğer aynı konular...
canımm nasılsın bebıss nasılll
tatlım bence sen hamişsin öyle hissediyorum cnmbu bel agrısı aklımı alıyo benim..bide iki kaşık yemekte bile dünyaları yemişim gibi karnım bi şişiyo anlatamam..oturup kalkerken kasıgımın batışını çok net hissediyorum.. bel agrısı adete yakın hep olurdu bende ama bu daha yumurtlamanın ertesinde başladı devam ediyo.. 5 dk ayakta dursam yere çökesim geliyo..dayanamıyorum illa totişi atıcam bi yere
sen kaç güne kadar çalıştın,ben yoruldum yaaaaa töbe töbeeee neyse o bebek bi gelsin popişine popişine şaplak yapacağım,neler yaşıyorum senin yüzünden diyeyaaa,ben çıkayım sen cevap ver ben 16:00 da okurum listeye ismi yazılacak arkadaşlar,bu sayfadan itibaren batlarınızı yazın akşama aktifsiniz inşaalah hoşçakalıııııııııııııııııııııınnnnnnnn
inşallah ama beklicem bu sefer
aminnn
nerden baksan aşağı yukarı 5 ay dır düzenli diyorsun canım adetin geçikmeli gelmesi stersten olabılır veya ileri geri adetler bebeğin yerini yapmasıda derler hayırlı sonuclarla bebğim
abowwwwwwwwwww ben zaten kiloluyum yok yaaa kilo almaktan korkuyorum ama yaaaa morelim bozuldu bak şimdi
abowwwwwwwwwww ben zaten kiloluyum yok yaaa kilo almaktan korkuyorum ama yaaaa morelim bozuldu bak şimdi
bizim muhabbet iyiydi ya dedim sonrası çok fena gelmiştir. Alışveriş yaparken bile aklım burdaydı :)
iyiyim şekerim sen nasılsın? bebiş sürekli çikolata istiyo cnm, herhalde keyfi yerindedir :)
Hosgeldin cnm.pozitiften kastin iki koyu ccizgi midir yoksa biri silikmi
dpo 8 de çıkar diyosun yanihiç akıllanmam ben ya onca şey anlatmışsın içinden sadece 8.gün çıkar kısmını algılıyorum şuan Allahım akıl ve sabır diliyorum senden.. bide bebişcikler
inşallah cnm gecen ay 1 gün erken bu ay 10 gün gec hayrlısı bakalım senide allahım hayırlısıyla kavustrsun bebğine
lilityyyyyyyy Hicranla bugün dertleştik de senin tüpe ihtiyacımız var sanırım :)))))))))))
yok canım yok sen bozma moralını
Çook dikkatli bakarsan C den çok hafif silik sanki ama yumurtlama dönemim olsa bugün yumurtluyorum dersin.
piknik tüpü küçük kalır canım bize büyük tüp lazım bebişim
amin bekleyen herkesi kavuştursun bebğim gönlünü ferah tut ve pozitif düşünn
ortadan kaldırmak istediğiniz birilerimi var bir telefon edin kafasını beynini dağıteyım piknik tüpünün resmini çıkartayım yüzlerindee
aman korktum bi an yaaa hiç kilo almadan olmuyo mu bu hamişlik yaaa
piknik tüpü küçük kalır canım bize büyük tüp lazım bebişim
bizim muhabbet iyiydi ya dedim sonrası çok fena gelmiştir. Alışveriş yaparken bile aklım burdaydı :)
iyiyim şekerim sen nasılsın? bebiş sürekli çikolata istiyo cnm, herhalde keyfi yerindedir :)
canım bı kac kılo alınırda ama sen hep bebıse al kılo :) :)
süpersin sen lilimmm elciklerine saglik
Çook dikkatli bakarsan C den çok hafif silik sanki ama yumurtlama dönemim olsa bugün yumurtluyorum dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?