Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

senden sonra bende fazla takip edemedim. işlerim vardı + öğle yemeği onları hallettim şükür bitti. yeni arkadaslar gelmiş. (hoşgelmişler) diğer aynı konular...

bizim muhabbet iyiydi ya dedim sonrası çok fena gelmiştir. Alışveriş yaparken bile aklım burdaydı :)

canımm nasılsın bebıss nasılll

iyiyim şekerim sen nasılsın? bebiş sürekli çikolata istiyo cnm, herhalde keyfi yerindedir :)

BAT 5 Aralık HICRAN.
Eğer değişik bi durum çıkarsa burdan herkesle paylaşıcam bakalım görücez.
Son kullanma tarihi geçmemiş olmasına rağmen bir bozukluk mu var diye bi kutu daha aldım aynı markadan. Ondada pozitif çıkıyor.
Acaba bu marka LH değerlerine çok mu hassas bende normalde olan LH ımı algılıyo diye düşünüyorum
Kısaca off bilemiyorum

tatlım bence sen hamişsin öyle hissediyorum cnm

cnm benim reglimde 12 aralık benide eklersen sevinirim

nerden baksan aşağı yukarı 5 ay dır düzenli diyorsun canım adetin geçikmeli gelmesi stersten olabılır veya ileri geri adetler bebeğin yerini yapmasıda derler hayırlı sonuclarla bebğim

inşallah cnm gecen ay 1 gün erken bu ay 10 gün gec hayrlısı bakalım senide allahım hayırlısıyla kavustrsun bebğine

bizim muhabbet iyiydi ya dedim sonrası çok fena gelmiştir. Alışveriş yaparken bile aklım burdaydı :)

iyiyim şekerim sen nasılsın? bebiş sürekli çikolata istiyo cnm, herhalde keyfi yerindedir :)

ıyıyım canım benım cok sukur batı beklıyoruz bakalımm ooo maşallah maşllah mınıgımızeeeeee

dpo 8 de çıkar diyosun yani hiç akıllanmam ben ya onca şey anlatmışsın içinden sadece 8.gün çıkar kısmını algılıyorum şuan Allahım akıl ve sabır diliyorum senden.. bide bebişcikler

Kanda cikar ama beklemek daya iyi tabii.. atesin nasil gidiyooo ?? suan dpo kactasin ?

inşallah cnm gecen ay 1 gün erken bu ay 10 gün gec hayrlısı bakalım senide allahım hayırlısıyla kavustrsun bebğine

amin bekleyen herkesi kavuştursun bebğim gönlünü ferah tut ve pozitif düşünn
lilityyyyyyyy Hicranla bugün dertleştik de senin tüpe ihtiyacımız var sanırım :)))))))))))

ortadan kaldırmak istediğiniz birilerimi var bir telefon edin kafasını beynini dağıteyım piknik tüpünün resmini çıkartayım yüzlerindee
yok canım yok sen bozma moralını

aman korktum bi an yaaa hiç kilo almadan olmuyo mu bu hamişlik yaaa

canım bı kac kılo alınırda ama sen hep bebıse al kılo :) :)

anlaşıldı seninkinin içerde neden keyif yaptığı çikolatanın verdiği mutluluktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…