Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

dpo 8 de çıkar diyosun yani hiç akıllanmam ben ya onca şey anlatmışsın içinden sadece 8.gün çıkar kısmını algılıyorum şuan Allahım akıl ve sabır diliyorum senden.. bide bebişcikler

allahım çok bekletmesin inşallahhhhhhhh ne kadardır deniyorsunn

cnm söyle anlatayım ben vajinismustum gecen sene bu ayda yendim marttan beridir düzenli calısıyoruz olmadı 4 ay önce kist vardı erittim sıkıntı yoktu olmuyor gecen ay yine doktora gittim sıkıntı yok yumurtalıkların süper dedi inofolic verdi ve haftada 3 kez düzenli ilişkiye girin dedi ama memlekette oldugumuz için giremedik Ve 10 gün gecikmeli adet oldum bakalım bu ay deniycez tekrardan

cnm ben ovl. testi kullanıyorum ama öle bişey hiç yaşamadım bilgim yok yani ben 14. gün çift çizgiyi görüyorum bırayırym yapmıyrum bıdaha test belkide ondan başıma gelmedi hiç

Hosgeldin cnm.pozitiften kastin iki koyu ccizgi midir yoksa biri silikmi

nerden baksan aşağı yukarı 5 ay dır düzenli diyorsun canım adetin geçikmeli gelmesi stersten olabılır veya ileri geri adetler bebeğin yerini yapmasıda derler hayırlı sonuclarla bebğim

30 kılo mu abowwwww o kadarda istemem yaww ama bebıs olsunda kıloda olsn :) :) bebıs kac kılo dogdu canım bılıyor musun

abowwwwwwwwwww ben zaten kiloluyum yok yaaa kilo almaktan korkuyorum ama yaaaa morelim bozuldu bak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…