bende cok kilo alcam gibi canim cunku zayiflar cok kilo alio
canım listeyı yapan arkadas bu sayfayadan ıtıbaren batlara bakıp eklıcek aksama
esimin arkinin esi 30kilo almis 10kilosu gitmiş 20kilo ona kalmis 47ile hamile kalmis
bebişinle beraber üstünde paralansın canım... güle güle giy.. hoşgeldin...
Canim sen duramiyosun varyaaa benim gibi gecen ay duramadim.. var diyodum ama korkuyodum.. sonra atesime baktim yuksek yuksek.. duramamdim idrar testi yaptim dpo7de nerdeyse bisey cikmadi cok hafif yada ben gormek istiyordum bisey var diyorum..ama ben inaniyordum.. sonra dayanamadim ardindan bi gun gecti atesim sabah gene yuksek.. normalde 36.4ken 36.9 falan dedim duramiycam test yapmaya kan testi.. sonra cikti 20ui.. cok sevindimm ama tabi deger biraz dusukte cunku gec yumurtladim.. iki gun sonra tekrar gitim deger 61oldu.. o zmannn ohh hersey yolunda dedim... sonrasinida biliyosun zaten..
demek istedigim dpo 8de cikabilir kanda.. ama teste zor en az 50ui olmasi lazim... insallah melegin seninledir.. biraz sakin ol bence eger varsa melegin stress ona hic iyi gelmez..
inş. çünkü dünde yazmıştım ama eklenmemişim malesef
allahım çok bekletmesin inşallahhhhhhhh ne kadardır deniyorsunn
canim surekli pozitif olmasi benimde kafamı karistirdi acikcasi umarim guzel haberleer verirsin bat ne zaman
Kızlar merhaba:) :2:
Ben sitede yeni sayılırım.
Burda yazdıklarınızı görünce yalnız olmadığımı hissedip mutlu oluyorum çünkü bazen insan en yakınındakilerle bile rahat paylaşamıyor bu konuları.
Size danışmak istediğim bir konu var umarım fikri olan vardır.
Ben ilk defa bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım - Marka yazabiliyor muyuz bilmiyorum?-
28 günlük periodumun 13.gününde pozitifti o gün ve 14. gün çalıştık.
Sonra 16 da tekrar pozitif oldu:):) yine çalıştık
Bugün 21. günümdeyim 19.günden beri yine pozitif.
Kafam inanılmaz karışık umuyorum benzer deneyimden geçmişiniz vardır...
esimin arkinin esi 30kilo almis 10kilosu gitmiş 20kilo ona kalmis 47ile hamile kalmis
Kızlar merhaba:) :2:
Ben sitede yeni sayılırım.
Burda yazdıklarınızı görünce yalnız olmadığımı hissedip mutlu oluyorum çünkü bazen insan en yakınındakilerle bile rahat paylaşamıyor bu konuları.
Size danışmak istediğim bir konu var umarım fikri olan vardır.
Ben ilk defa bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım - Marka yazabiliyor muyuz bilmiyorum?-
28 günlük periodumun 13.gününde pozitifti o gün ve 14. gün çalıştık.
Sonra 16 da tekrar pozitif oldu:):) yine çalıştık
Bugün 21. günümdeyim 19.günden beri yine pozitif.
Kafam inanılmaz karışık umuyorum benzer deneyimden geçmişiniz vardır...
h.b cnm...teşekkür ederim. napıyosunuz neler kaçırdım :)
bebis normal dogmus canim kilolu degilmis ama simdi tommis bisey sonradan almis
h.b cnm...teşekkür ederim. napıyosunuz neler kaçırdım :)
cnm söyle anlatayım ben vajinismustum gecen sene bu ayda yendim marttan beridir düzenli calısıyoruz olmadı 4 ay önce kist vardı erittim sıkıntı yoktu olmuyor gecen ay yine doktora gittim sıkıntı yok yumurtalıkların süper dedi inofolic verdi ve haftada 3 kez düzenli ilişkiye girin dedi ama memlekette oldugumuz için giremedikVe 10 gün gecikmeli adet oldum bakalım bu ay deniycez tekrardan
canım senın bat yarınsa cıkabılır belkı ınsallahh gercekk olurr ınsss :)
aminnngelmesin kirmizilarr
30 kılo mu abowwwww o kadarda istemem yaww ama bebıs olsunda kıloda olsn :) :) bebıs kac kılo dogdu canım bılıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?