Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım çalışmalara devam et daha on aralığa çok doktor devam mı et dedi yoksa belli bi tarih verp o zamandan sora yapma mı dedi___??inş hakkından hayırlısı olur Rabbim herkesin dualarını kabul eder...

ıyıyım canım benım cok sukur batı beklıyoruz bakalımm ooo maşallah maşllah mınıgımızeeeeee

teyzesi büyüyo işte :) bata kaç gün kaldı? birlikte şafak sayalım

Kanda cikar ama beklemek daya iyi tabii.. atesin nasil gidiyooo ?? suan dpo kactasin ?

kaç kaldıııııııııııı :) ben sayıyorumm

piknik tüpü az gelirmiş cnm, Hicran mutfak tüpü istiyo :)))))))))) halbuki bana uyardı piknik :)

piknik tüpü küçük kalır canım bize büyük tüp lazım bebişim

:)))))))))) bana uyar :)

Belkide gec yumurtluyosun.. calismaya devammm

Şimdi şöyle; 13.gün T çizgisi C den koyuydu sonra 16. gün yine T çizgisi C den koyuydu :2:

17.gün çizgi tamamen kayboldu, 18, 19, 20, 21 ikisi aşağı yukarı aynı koyulukta sanki Şaka Gibi :)

Kullandığım marka şu gülen surat çıkaranın dışında en pahalı olanı.

Acaba sizin ovulasyon testleriniz nasıl çıkıyor ben yanlış mı yorumluyorum diye dayanamadım yazdım artık :)

canımmmm bataaa 11 gun kaldı bugunu sayma 10 gun kaldııı totem uyguluyalımm :))))

valla bana uymaz yemini bozdum kocaman sanayi tüpünü getirip çırttttttttt die ezcem onalrııı asvaltta resimleri çıkcakkk ha ha haaaaaaaaaaaa

Yemek yedim geldimmm :) bugun bavul hazrlicamm esim antalyaya gidiyo bende anneme biraz da onun annesine :))

Ayy bu arada bn cogunuzla arkadas degilmisim heee. Olalim barii

valla bana uymaz yemini bozdum kocaman sanayi tüpünü getirip çırttttttttt die ezcem onalrııı asvaltta resimleri çıkcakkk ha ha haaaaaaaaaaaa

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-08-2014
Hamileliğimin 2. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 271 gün kaldı.
sžimdi partneriniz ile anne-baba ve çocuk sahibi olmak hakkında konuşma zamanı

konustunuz muuu :))

kuzum ben gebelik testi yaptığım gün ovu testi de yaptım pozitif çıkacak mi acaba diye meraktan negatif cıktı

Peki bebiş var mıydı yani hamile miydin gebelik testi pozitif miydi???

İşin tuhaf tarafı ben hep 28 günde 1 adet görürürüm yani bu kadar geç yumurtlamamda tuhaf geliyo valla bilemiyorum

anlaşıldı seninkinin içerde neden keyif yaptığı çikolatanın verdiği mutluluktan

:))) bence deee...aman keyifli olsun da kuzucum biz ona yine alırız çikolata :) geçen akşam eşim diyo ki hayatım sen bayağı bayağı kilo aldın, yağların taşıyo artık yanlardan, hadi ordan uyuz tamam daha tatlı yemicem dedim baktım marketten 1 koli çikolata almış diyo hadi sıkıysa yeme de göreyim seni:))))))))

canımmmm bataaa 11 gun kaldı bugunu sayma 10 gun kaldııı totem uyguluyalımm :))))

bence de yaaa, valla sizin bat günü gelen giden olmayınca benim karnımda kelebekler uçuşuyo, inşallahhhhhhhh gelemezlerrrrr

hee o kadar çok konuştuk ki konuşa konuşa bir hal kaldıkk öldük bayıldık

ınsallahhh canımmm benımmm yaa ınsallahh zamanda gecmek bılmıyor kı belırtılerıde dınlemek ıstemıyorumm aklıma gelınce hopp baska bısey getırmeye calısıyorum aklıma :) :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…