sağol canımmmmmmmben dün çalşmaları bitirdim,bugün adetimin 19.günü,klomenden galiba şişim,göbek altı ağrı var,göğüs ucu hassasiyeti var,şuan beklemedeyim,ve bu en zoru artık gelmez 10 aralık
bende seni kııssssss
3 kilo 400 gr alayım kilo bebişimde o kadar olsunnn
ıyıyım canım benım cok sukur batı beklıyoruz bakalımm ooo maşallah maşllah mınıgımızeeeeee
Kanda cikar ama beklemek daya iyi tabii.. atesin nasil gidiyooo ?? suan dpo kactasin ?
amin bekleyen herkesi kavuştursun bebğim gönlünü ferah tut ve pozitif düşünn
ortadan kaldırmak istediğiniz birilerimi var bir telefon edin kafasını beynini dağıteyım piknik tüpünün resmini çıkartayım yüzlerindee
aman korktum bi an yaaa hiç kilo almadan olmuyo mu bu hamişlik yaaa
piknik tüpü küçük kalır canım bize büyük tüp lazım bebişim
süpersin sen lilimmm elciklerine saglik
kuzum ben gebelik testi yaptığım gün ovu testi de yaptım pozitif çıkacak mi acaba diye meraktan negatif cıktı
Belkide gec yumurtluyosun.. calismaya devammm
teyzesi büyüyo işte :) bata kaç gün kaldı? birlikte şafak sayalım
kaç kaldıııııııııııı :) ben sayıyorumm
piknik tüpü az gelirmiş cnm, Hicran mutfak tüpü istiyo :)))))))))) halbuki bana uyardı piknik :)
:)))))))))) bana uyar :)
teyzesi büyüyo işte :) bata kaç gün kaldı? birlikte şafak sayalım
kaç kaldıııııııııııı :) ben sayıyorumm
piknik tüpü az gelirmiş cnm, Hicran mutfak tüpü istiyo :)))))))))) halbuki bana uyardı piknik :)
:)))))))))) bana uyar :)
valla bana uymaz yemini bozdum kocaman sanayi tüpünü getirip çırttttttttt die ezcem onalrııı asvaltta resimleri çıkcakkk ha ha haaaaaaaaaaaa
kuzum ben gebelik testi yaptığım gün ovu testi de yaptım pozitif çıkacak mi acaba diye meraktan negatif cıktı
benim kv 9 canlı piknik tüpü küçük kalır
Yemek yedim geldimmm :) bugun bavul hazrlicamm esim antalyaya gidiyo bende anneme biraz da onun annesine :))
Ayy bu arada bn cogunuzla arkadas degilmisim heee. Olalim barii
anlaşıldı seninkinin içerde neden keyif yaptığı çikolatanın verdiği mutluluktan
canımmmm bataaa 11 gun kaldı bugunu sayma 10 gun kaldııı totem uyguluyalımm :))))
evet gebelik testim pozitif ovu yedirm negatif cıktı
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-08-2014
Hamileliğimin 2. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 271 gün kaldı.
simdi partneriniz ile anne-baba ve çocuk sahibi olmak hakkında konuşma zamanı
konustunuz muuu :))
:))) bence deee...aman keyifli olsun da kuzucum biz ona yine alırız çikolata :) geçen akşam eşim diyo ki hayatım sen bayağı bayağı kilo aldın, yağların taşıyo artık yanlardan, hadi ordan uyuz tamam daha tatlı yemicem dedim baktım marketten 1 koli çikolata almış diyo hadi sıkıysa yeme de göreyim seni:))))))))
bence de yaaa, valla sizin bat günü gelen giden olmayınca benim karnımda kelebekler uçuşuyo, inşallahhhhhhhh gelemezlerrrrr
tatlım bence sen hamişsin öyle hissediyorum cnm
cnm benim reglimde 12 aralık benide eklersen sevinirim
hee o kadar çok konuştuk ki konuşa konuşa bir hal kaldıkk öldük bayıldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?