Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla korka korka yazdım yanlış anlarsınız diye
ama tv.de görüyoruz ya ünlüler saç baş yapılı makyajlı hamileler
çok hoş görünüyor bence..

yok canım benim.. herkes bir değil ki.. demek ki o sadece mik mikden dolayı banyo yapıyormuş.. şimdi olmayınca mik mik banyosuz kalmış sadece banyoya girene kadar of pof sonra zaten çıkmıyos banyodan zorla gidiyoruz banyoya ama dönüşümüz muhteşem oluyor... ee genel bakımlarımızı da yapıyoruz.. artık bundan iyisi şamda kayısı...

:) ne güzel ifade ettin cnm bizi...tamam her çıktığımda makyaj yapmıyorum ama dışarda derli toplu giyiyorum parfümsüz ojesiz çıkmıyorum...dönüşümüz muhteşem ötesi oluyo tabi :)))))

topuklu zaten zor hele ilerleyen aylarda...
neyse bulantılarınız gecsin şıkır şıkır dolaşırsınız artık güzeller

antepten geldi canım biberlerim ocakbaşı alcam eve bende banane

bende ıspanak yapcam yikamasi uyuz edio beni

yap tatlım ol vitamin deposuu ohhh yarasın ...... suya koy suda beklet sonra yıkaması daha kolay olur canım ..

Kiyamam sana bebegim ya boswer yapma bisi olmaz

sağol canım canim ..... iki gündür mksürük var ayva yapragıı kaynatıp içiyorum gece rahat yatıyorum iki gündür....

şimdi labaratuar merkezzini aradım da kusura bakmayın kızlar geç yazdım...

:) ne güzel ifade ettin cnm bizi...tamam her çıktığımda makyaj yapmıyorum ama dışarda derli toplu giyiyorum parfümsüz ojesiz çıkmıyorum...dönüşümüz muhteşem ötesi oluyo tabi :)))))

yani canım dediğim gibi demek ki o mik mik banyoları yapıyormuşş.. bizene biz bilinçli anneleriz.:82::126:

kızlar herkesten çok güzel dönüt aldım Allah herkesten razı olsun duasını 17.15 yapıcam herks de amin der inş....:26::26:

aminn deriz tatlım sen duanı et Allah şimdiden kabule tsin dualarını geri çevirmesin canım benim ...........

topuklu zaten zor hele ilerleyen aylarda...
neyse bulantılarınız gecsin şıkır şıkır dolaşırsınız artık güzeller

inşallah cnm inşallahhhh, ben de özledim eski günlerimi...o gün bulantım azsa veya yoksa bi keyifli oluyorum ki giyip kuşanıp süsleniyorum ama midemde yanma falan varsa hiç umrumda olmuyo saç baş, alışverişe bile gidiyosam makyajsız falan çıkıyorum. ben bekarken herkes bana gülerdi, bakkala bile makyajsız gitmiyosun diye nazara geldim herhalde :)))))))))))))

yaa ben de bulantıdan çok korkuyorum
ben cocuklugumdan beri hep bulantı çektim,arabada yolda, üzülünce,sıkılınca, yanımda hep ilaç taşırım..
kimbilir gebelik nasıl gececek, ama bebek saçlı olursa son aylarda da bulantı yapıyormuş diye duymuştum:18:

ben de reflü yüzünden çok çektim bulantıdan. şimdi de hamilelikten çekiyorum. günlük aktivitelerimi bile etkileyecek düzeyde oluyor bazen, benim geç başladı bulantılarım 7.haftada falan ama hala devam ediyor. Bakalım ne zaman bitecek. Evet yaa 7-8.ayda tekrardan mide bulantıları, yanmaları falan başlıyomuş. İnşallah senin hamişliğin rahat geçer...

Sercemcim dualarımızın kabulü için salavat çekiyoruz. Zeycan 20:00'da duasını yapacak, o zamana kadar sen de çekebildiğin kadar çekebilirsin.

kocacım bu aksam bana ocakcıbaşı alacakmış haha ocakcıbaşına gidiyoruz bu akşam ne mutlu oldum anlatamam hep beraber gidelim sizde gelin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…