benim dr çok yoğun biliyorsun bakalım kaç saat beklicem
canım saat sekize kadar çekebildiğin kadar çek selavat dualarımızın kabulü için...
Bende daha yemek yapcammm ufff
:26::26::26::26:
bende ıspanak yapcam yikamasi uyuz edio beni
bende bakıyorum canım onlara.. güzel ahlaklı olsun diye.. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah. bebişlerimizde büyüyünce bizler için dua eder inşallah.. cuma günleri de gusül abdestimizi alır yine dualarımızı ederiz canım..
bide benim bebiş banyoya girene kadar hiç istemiyor banyoya girmek ama girince de suyun altında oynamak istiyor buna ne diyorsun
yatışımı, düzenimi eline aldı sanki benimle oyun oynuyor :)
Kiyamam sana bebegim ya boswer yapma bisi olmaziyi yapmışsın canım vallahi ben 5 gündür evi ellemiyorum ev berbat halde çok ihtiyacım var grip olduğum için halsizlikten bir iş yapılmıyor mutfağı zorla topluyorum yemek yaptığım için ....
zeycan 200
sglbnt 200
minikbebişim 200
cece 200
hicran 300
egemenhalit 200
hasret 200
evlimutlu 100
dilek 100
msa 100
invoice 100
..............selavat çekilmiştir her dileğin kabulü için.:26::26
zeycan 200
sglbnt 200
minikbebişim 200
cece 200
hicran 200
egemenhalit 200
hasret 200
evlimutlu 100
..............selavat çekilmiştir her dileğin kabulü için.:26::26
Bebegim bende 100tane cektim
zeycanim 100 tane daha çektim
niye şaşırmadım acaba :) bişi sölim mi ben her gün duşumu alırdım, hep bakımlıydım makyajlıydım falan şimdi nerdeeeeeeee her gün duşa girmek, gün aşırı zorla duş alıyorum o da üşenerek...makyaj yapmayalı, saçımı düzleştirmeyeli 2 ay oldu. Canım kuaföre bile gitmek istemiyor. Tam pasaklı oldum anlayacağın :) oyun oynuyo annesi şimdiden başladı hep 'ben' demeye, yaramaz :) ee ben tatlı hiçççççççç sevmezdim ayda yılda 1 yerdim şimdi koli işi tatlı ve çikolata alıyorum dahası var mı :)
niye şaşırmadım acaba :) bişi sölim mi ben her gün duşumu alırdım, hep bakımlıydım makyajlıydım falan şimdi nerdeeeeeeee her gün duşa girmek, gün aşırı zorla duş alıyorum o da üşenerek...makyaj yapmayalı, saçımı düzleştirmeyeli 2 ay oldu. Canım kuaföre bile gitmek istemiyor. Tam pasaklı oldum anlayacağın :) oyun oynuyo annesi şimdiden başladı hep 'ben' demeye, yaramaz :) ee ben tatlı hiçççççççç sevmezdim ayda yılda 1 yerdim şimdi koli işi tatlı ve çikolata alıyorum dahası var mı :)
benim dr çok yoğun biliyorsun bakalım kaç saat beklicem
Ins esin gelir senle konuştunuz mu
yaaa kızlar yanlış anlamayın ama hamileyken bakımlı olun nolur.. biliyorum içinizden gelmiyordur ama bakımlı hamileler daha bir nur yüzlü oluyor sanki.. ben 14-15 yaşındayken bir akrabamızın gelini gelmişti, kadın kokuyordu ben bir tiksindim fobi oldu bende. ablam hamileyken fobimi bildigi için bize makyajsız,duşsuz gelmezdi hiç. sakın yanlış anlamayın size bir sey demiyorum elbette mis gibisinizdir ama yine de bir gayret edin kendinize bakın yaa. hem kocalarınıza da daha hoş görünün
yok canım nerde öyle kokmak filan. eskiye göre kendimizi böyle hissediyoruz. yanlış anlamıyorum tabii ki ama o da abartmış yani..
yaaa kızlar yanlış anlamayın ama hamileyken bakımlı olun nolur.. biliyorum içinizden gelmiyordur ama bakımlı hamileler daha bir nur yüzlü oluyor sanki.. ben 14-15 yaşındayken bir akrabamızın gelini gelmişti, kadın kokuyordu ben bir tiksindim fobi oldu bende. ablam hamileyken fobimi bildigi için bize makyajsız,duşsuz gelmezdi hiç. sakın yanlış anlamayın size bir sey demiyorum elbette mis gibisinizdir ama yine de bir gayret edin kendinize bakın yaa. hem kocalarınıza da daha hoş görünün
valla senin işin kolay ben eve ocakbaşımı alsam acabaata demirer gibi gidip ocabaşında oturasım var o derece yani..
canım bı arkadasımız 6 gun kala falan yapmıstı sanırım ıkıncı cızgı cok kırmızı degıl ama bıraz sılık cıkmıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?