Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bende daha yemek yapcammm ufff

yaparsın yaparsın!!! bende makarna yaptım garibim bu saate kadar yoğunluktan bir şey yiyememiş geldi yedi giti kocişim ...
akşama ne yapacağım bilmem bende düşünmedim henüz yapasımda yok yani halim yok yani....

niye şaşırmadım acaba :) bişi sölim mi ben her gün duşumu alırdım, hep bakımlıydım makyajlıydım falan şimdi nerdeeeeeeee her gün duşa girmek, gün aşırı zorla duş alıyorum o da üşenerek...makyaj yapmayalı, saçımı düzleştirmeyeli 2 ay oldu. Canım kuaföre bile gitmek istemiyor. Tam pasaklı oldum anlayacağın :) oyun oynuyo annesi şimdiden başladı hep 'ben' demeye, yaramaz :) ee ben tatlı hiçççççççç sevmezdim ayda yılda 1 yerdim şimdi koli işi tatlı ve çikolata alıyorum dahası var mı :)

iyi yapmışsın canım vallahi ben 5 gündür evi ellemiyorum ev berbat halde çok ihtiyacım var grip olduğum için halsizlikten bir iş yapılmıyor mutfağı zorla topluyorum yemek yaptığım için ....
Kiyamam sana bebegim ya boswer yapma bisi olmaz

valla senin işin kolay ben eve ocakbaşımı alsam acaba ata demirer gibi gidip ocabaşında oturasım var o derece yani..

yaaa kızlar yanlış anlamayın ama hamileyken bakımlı olun nolur.. biliyorum içinizden gelmiyordur ama bakımlı hamileler daha bir nur yüzlü oluyor sanki.. ben 14-15 yaşındayken bir akrabamızın gelini gelmişti, kadın kokuyordu ben bir tiksindim fobi oldu bende. ablam hamileyken fobimi bildigi için bize makyajsız,duşsuz gelmezdi hiç. sakın yanlış anlamayın size bir sey demiyorum elbette mis gibisinizdir ama yine de bir gayret edin kendinize bakın yaa. hem kocalarınıza da daha hoş görünün

benim dr çok yoğun biliyorsun bakalım kaç saat beklicem
Ins esin gelir senle konuştunuz mu

haklısın inşallah sıra hemen gelirde işini hemen halledersin bebişini görrürsün cnm ...
konuştum gözlerinin bakışı filan değişti ama bende tartıştm hep ben çaba gösteriyorum sen hiç göstermiyorsun çok mu şey istiyorum senden ydedim tamam yaptırırız dedi sonra mutlu olacakmısın yaptırırsam diyor bana sen mutlu olmayacak mısın sanki dedim ne biçim soru bu dedim gece suratımı astım oturdum sinir etti beni geneeeee

kızlar herkesten çok güzel dönüt aldım Allah herkesten razı olsun duasını 17.15 yapıcam herks de amin der inş....:26::26:

yok canım nerde öyle kokmak filan. eskiye göre kendimizi böyle hissediyoruz. yanlış anlamıyorum tabii ki ama o da abartmış yani..

yok canım nerde öyle kokmak filan. eskiye göre kendimizi böyle hissediyoruz. yanlış anlamıyorum tabii ki ama o da abartmış yani..

valla korka korka yazdım yanlış anlarsınız diye
ama tv.de görüyoruz ya ünlüler saç baş yapılı makyajlı hamileler
çok hoş görünüyor bence..

Operacım haklısın, ben de hep, hamileyken çok bakımlı olacam derdim ama inan ki bazen mide bulantısından, yorgunluktan kolumu kaldıracak halim bile olmuyo, saçıma bile şekil veremiyorum. eskiden hep topuklu ayakkabı giyecem falan derdim ama ne zaman topuklu giysen kanamam oldu. yani gerçekten zor, insan istese de yapamıyor bazen. Şu 2 hafta bi geçsin bulantılar falan da geçer rahatlarım ondan sonra eskiye dönüş yaparım hızlı bi şekilde :)

valla senin işin kolay ben eve ocakbaşımı alsam acaba ata demirer gibi gidip ocabaşında oturasım var o derece yani..

al cnm ocakbaşını eşini de dik başına bi de antepten biber getirttin mi tamamdır :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…