Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yemeğimi yaptim canim o yüzden geç yazdım... Aslında düşünse sonunda ikinizde mutlu olacaksınız ins gelir ya senle... Özel mesajimi gördün mu

önemli değil canım ... evet ama biraz düşüncesiz sanırım kaç yıl geçerse geçsin bezen eşimi tanımakta güçlük çekiyorum sanki ben tek başıma yapacağım bebeği .......... ayyy gene sinir oldum bak yaaaa eşşek gibi yaptıracağım o testi labaratuarr merkesini aradım konuştum cuma günü hastaneden idrar kabı alcam önümüzdeki hafta içide testi yaptırırım.... gece gelsin konuşçam yada cumartesi açıksa ararım giderim veririm ...

canım birazdan yapcam duayı selavat çeken çekmeyen herkes için...

Allah razı olsun canım rabbim dualaını kabul etsin........ reglim bitsin bende dua ederim daha ssonraki dualarımızda inşallahhhhhhh

relax ol canım sen tatlı dille söyle inatlasmadan yani ters teperse hiç gitmez

ama artık halimden anlaması lazımdı inanki bak 7 yıldır bana destek olduğu konu bir maddi iki birde bir kere sperm testi yaptırdı oda 2 yıl önce işte okadar bende dedim bak yeter artık kaç yıl oldu hep ben çabalıyorum birazda sen çaba göster dediimm artık detirtti yani demeyecektim ama dayanamadım neyse çok uzattım canım ....

bu hafta işleri yoğun haftaya çoğunlukla evde iş bitiyor sayılır ozaman yaptırırım önümüzdeki hafta yani ne yaapayım geç olsun güç olmasın .....zaten kendi gitmeyecekki evden ben götürcem larabatuar merkezine ......gene iş bana düşüyorr

dün biraz morelim bozuldu ben tek yumurtalığımda polikistik var sanıordum ikisindede varmiş gördüm ama yumurtalıklarım vardı baya onları da gördüm bakalım sperm testi çıksın da ona göre doktorla hareket edeceğiz artık....

Selam kızlar. Evde temizlik var, bitmek üzere. Kadının başında durmam lazımdı o yüzden giremedim hiç. Geçmiş de bayağı bir uzamış hani. Allah muhabbetimizi bozmasın. Arttırsın ki konuşup gevşeyip; dertlerden sıyrılıp bebişlerimize yer açalım. Salavat mı çekiyoruz. Biri özetleyebilir mi? Bende çekeyim hemen.

anladım canım hımm kap alsaydin yarın gotururdun neyse bakalım.. İyi demissin arada dış göstermek lazım bunlara

ahh aklıma gelmedi ki hiç kendi telaşıma düşünce hastanede... cuma günü gideceğim ya alırım önümüzdeki hafta içide alır götürürüm ...aynen tatlım bencede yoksa halimizden anlamıyorlar bazen ...

tedaviye baslarsiniz o kistler gider bebisinde gelir ins

inşallah canım o kistler hamile kalınca gidiyormuş .... benim arkadaşın öyle oldu hamile kaldı patladılar.... o yüzden san sormuştum ama sen bend kalmadı diyince anladım iş işten geçti ....
sğan suyunun faydası olsa keşkee

hayırlısı olsun canım şimdi tedaviye baslican ya o kistleri atarsin reglle basit kistler bunlar çünkü belki bir ay dkh kullanırsın dr n ne vereceğine bağlı

zayıflarsa daha iyi olr dedi ama çokda üstüne titremedi çünkü pkolular zor kilo veriyor biliyor doktor bilincinde o yüzden çok üstünde durmadı bakalım cuma günü neder ???

her çarşamba salâvat cekelim dedik canım çektik zeycan duasini yapti öyle iste rabbim kabul etsin

Anladım canım. Bu hafta kaçırdım yani. Allah kabul etsin. Duasını okuyim belki ben de nasiplenirim. Sen nasılsın. Aş ermişsin. Yaaaa çok merak ediyorum nasıl bişi olduğunuuuuuuuuuuuu. Ben de istiyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…