Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlaaarrr ne okuyosunuz gecmisi okuyamadim biraz cikmistim siteden bende okurum ama kanamam war olur mu ne okuyosunuz bakim we size bisey digim mi gorumceme ewi silip supurttum bal dok yala oldu heryer toz aldirdim supurttum yerleri sildirttim bende yatiyorim iyimis walla ohhh :-D :-D

selavatın duasını akşam 8 de yapcam....o zamana kadar okuyanlar haber versin duasını yapalım her çarşamba yapmak istiyorum hatırlarım inş herkese ben unutursam siz hatırlatın bana....

canım ben bir 60 tane daha çektim 200 oldu toplam..

cadii seniii .iyi yapmissin ii salâvat cekiyoruz canım

salavat çekiyoruz cnm, akşam da duasını yapacak Zeycan. ohh iyi yapmışsın, kız işi bittiyse bana da gönder :))))))))))

ohhhhhh maşallahh prensesler gibi bir gün geçirdin yani .....ohh ne güzel vallahii....senin yerinde olmak vardı

canım ben bir 60 tane daha çektim 200 oldu toplam..

1000 tane diyince başta gözüme çok görünmüştü, kalabalık olsa demiştim ama baksana 5 kişi bile çektik...ben de şimdi anne karnındaki bebeğin iyi ahlaklı olması için neler yapılabilir hangi dualar okunabilir diye bakıyodum. özellikle cuma günleri çok dua etmeli ve gusül abdesti almalıymışız hamilelikte 40 cuma guslü alan kabir azabı görmezmiş.

salavat çekiyoruz cnm, akşam da duasını yapacak Zeycan. ohh iyi yapmışsın, kız işi bittiyse bana da gönder :))))))))))

ohhhhhh maşallahh prensesler gibi bir gün geçirdin yani .....ohh ne güzel vallahii....senin yerinde olmak vardı

Kizlarrr gorumcemi sizede yollaya bilirim guzel temizlol yapiyo walla yemek yapcak simdi ama bende banyo wc lavabo yikadim heptwn yatiyo demesin :-D

Merhaba arkadaşlar ben şuan işteyim bugün dualamaya yetişemem ama devam edecekseniz bende katılmak isterim ağızlarımız duayla dolsun taşsın rabbim kabul etsin inşallah

evet sabah erkenden gidicez kacta dönerim bilmiyorum

hayırlısı ttatlım inşallah kkeseyi görürsün cnm ....bebişide görürsün mercimekçiği...........bende öğlen gideceğim akşama gelirim artık cuma gününe benimkini ikna edebilirsem hastande sperm testi yaptıracağım bu doktorda istedi .........

bende bakıyorum canım onlara.. güzel ahlaklı olsun diye.. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah. bebişlerimizde büyüyünce bizler için dua eder inşallah.. cuma günleri de gusül abdestimizi alır yine dualarımızı ederiz canım..

bide benim bebiş banyoya girene kadar hiç istemiyor banyoya girmek ama girince de suyun altında oynamak istiyor buna ne diyorsun

yatışımı, düzenimi eline aldı sanki benimle oyun oynuyor :)

Kizlarrr gorumcemi sizede yollaya bilirim guzel temizlol yapiyo walla yemek yapcak simdi ama bende banyo wc lavabo yikadim heptwn yatiyo demesin :-D

iyi yapmışsın canım vallahi ben 5 gündür evi ellemiyorum ev berbat halde çok ihtiyacım var grip olduğum için halsizlikten bir iş yapılmıyor mutfağı zorla topluyorum yemek yaptığım için ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…