hg roseeee
selavatın duasını akşam 8 de yapcam....o zamana kadar okuyanlar haber versin duasını yapalım her çarşamba yapmak istiyorum hatırlarım inş herkese ben unutursam siz hatırlatın bana....
cadii seniiiKizlaaarrr ne okuyosunuz gecmisi okuyamadim biraz cikmistim siteden bende okurum ama kanamam war olur mu ne okuyosunuz bakim we size bisey digim mi gorumceme ewi silip supurttum bal dok yala oldu heryer toz aldirdim supurttum yerleri sildirttim bende yatiyorim iyimis walla ohhh :-D :-D
Kizlaaarrr ne okuyosunuz gecmisi okuyamadim biraz cikmistim siteden bende okurum ama kanamam war olur mu ne okuyosunuz bakim we size bisey digim mi gorumceme ewi silip supurttum bal dok yala oldu heryer toz aldirdim supurttum yerleri sildirttim bende yatiyorim iyimis walla ohhh :-D :-D
evet sabah erkenden gidicez kacta dönerim bilmiyorum
cadii seniii.iyi yapmissin ii salâvat cekiyoruz canım
Kizlaaarrr ne okuyosunuz gecmisi okuyamadim biraz cikmistim siteden bende okurum ama kanamam war olur mu ne okuyosunuz bakim we size bisey digim mi gorumceme ewi silip supurttum bal dok yala oldu heryer toz aldirdim supurttum yerleri sildirttim bende yatiyorim iyimis walla ohhh :-D :-D
zeycan 200
sglbnt 200
minikbebişim 200
cece 150
hicran 200
egemenhalit 200
hasret 200
.........selavat çekilmiştir.:26::26:
canım ben bir 60 tane daha çektim 200 oldu toplam..
salavat çekiyoruz cnm, akşam da duasını yapacak Zeycan. ohh iyi yapmışsın, kız işi bittiyse bana da gönder :))))))))))
ohhhhhh maşallahh prensesler gibi bir gün geçirdin yani .....ohh ne güzel vallahii....senin yerinde olmak vardı
iyi yapmissin canim yatmaya gelmedi senin eve
allah razi olsun canım rabbim senide çok bekletmesin
zeycan 200
sglbnt 200
minikbebişim 200
cece 150
hicran 200
egemenhalit 200
hasret 200
.........selavat çekilmiştir.:26::26:
evet sabah erkenden gidicez kacta dönerim bilmiyorum
1000 tane diyince başta gözüme çok görünmüştü, kalabalık olsa demiştim ama baksana 5 kişi bile çektik...ben de şimdi anne karnındaki bebeğin iyi ahlaklı olması için neler yapılabilir hangi dualar okunabilir diye bakıyodum. özellikle cuma günleri çok dua etmeli ve gusül abdesti almalıymışız hamilelikte 40 cuma guslü alan kabir azabı görmezmiş.
Merhaba arkadaşlar ben şuan işteyim bugün dualamaya yetişemem ama devam edecekseniz bende katılmak isterim ağızlarımız duayla dolsun taşsın rabbim kabul etsin inşallah
Kizlarrr gorumcemi sizede yollaya bilirim guzel temizlol yapiyo walla yemek yapcak simdi ama bende banyo wc lavabo yikadim heptwn yatiyo demesin :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?