Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ddesteğin için Allah razı olsun cnm !! inşallah !!!! ilaçla tedavi etti doktorun biri 3 ay diane35 verdi ama dün gittim hiç bir değişilkik yok bakalım bu ne yapacak !1
2 ay ney kullandında geçti ccanım bende geçmediler benim kilo fazlalığım var ondan geçmiyor sanırım seni kilon normal mi??

Ben de aynı ilacı kullandım canım. Bende hormon eksikliğinden dolayı yumurtalar çatlamayıp kistleşmişti. Ama çok küçük demişti doktor. Demekki o ilaç sana etki etmemiş. Başka ilaç verirler. Moral bozacak bi şey yok kesinlikle. İyi bir doktorla sorunun tamamen çözülür.

çoğu dr hiç bisey bilmiyor ya bilmeden veriyor ilaç basindan atiyor

Uffff vakit gecmio yaaaaaaa cilriricigiiiimmmmmmmmm

evet çoğu doktor para için yapıyor çok nadir doktorlarda mesleğini sevdiği ve vicrannen yapıyorlar.....

hicrannnnnnnnnnn geliyorum heeeeeeee!!!!!!!!!!! kendi kendine durduk yere stres yapmaaaa

bende de yüksek değil hhormonlar 2 tanesi düşük biiri de sınırda!!!! etmedi malsef . inşallah bu seferki doktorum çözer inşallah bi sorun çıkadığı mühlet doğumumu bile rabbim izin verirse orada yaparım ....

bncede aynn bole olduk ayyyy bgun suslensem mı kociş geceye hazr ol dyo kudrdu sanırsammmm

Benim kocis patlamak uzere olan bi volkan gibi :-D ama ana vatan kan agliyo malesef ki yarin weya cuma gunu temizlenirim artik temizlendigim aksam deprem olabilir kizar dikkat edin :-D :-D :-D

benim dr da çok para göz ama buranın en iyisi bende dr mu degistircem muayene icin 6saat bekleyemem birde bekledigime degse çok hasta almak için hızlı hızlı bakıyor ilgi çok az bakalım şimdi gittiğimizde de aynı mi olacak ben dr araştırmaya başladım

hemen yeni bir doktor bul canıım ona başlaa hamişsin titiz davran onun için ....... prof. dr. bir tane mi konyada ?? başka bul tatım opr. Dr.larda iyii ...ama araştırman gerek ...

Benim kocis patlamak uzere olan bi volkan gibi :-D ama ana vatan kan agliyo malesef ki yarin weya cuma gunu temizlenirim artik temizlendigim aksam deprem olabilir kizar dikkat edin :-D :-D :-D

ayy aynı derttn muzdaribiz cnm

maşallah maşallahh Allah bozmasın canım.....özlemiştr senii ....... benimde cuma günü biiyor reglim

Ayni anda biticek seninle canim demekki bizim walla kocis fenalarda volkan olmus patlayamiyo da yazik :-D deprem olabilir yani o gece:-D

Bebegim biz 2haftadir yapmiyoruz :-D :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…