Doşbulduk canımmmm. Geçmiş olsun tatlım. En kısa zamanda düzeliceksin inşallh. Çok önemli bi hastalık değil bildiğim kadarıyla ilaçla tedavi ediliyor. Hiç canını sıkma. Bir çok kadında olabiliyor. Hatta bir ara bende de vardı. Üniversitedeyken 2 ay ilaç kullandım geçti.
:111::111::111::111::89::89::89:
ddesteğin için Allah razı olsun cnm !! inşallah !!!! ilaçla tedavi etti doktorun biri 3 ay diane35 verdi ama dün gittim hiç bir değişilkik yok bakalım bu ne yapacak !1
2 ay ney kullandında geçti ccanım bende geçmediler benim kilo fazlalığım var ondan geçmiyor sanırım seni kilon normal mi??
:111::111::111::111::89::89::89:
bncede aynn bole olduk ayyyy bgun suslensem mı kociş geceye hazr ol dyo kudrdu sanırsammmm
çoğu dr hiç bisey bilmiyor ya bilmeden veriyor ilaç basindan atiyor
Uffff vakit gecmio yaaaaaaa cilriricigiiiimmmmmmmmm
Ben de aynı ilacı kullandım canım. Bende hormon eksikliğinden dolayı yumurtalar çatlamayıp kistleşmişti. Ama çok küçük demişti doktor. Demekki o ilaç sana etki etmemiş. Başka ilaç verirler. Moral bozacak bi şey yok kesinlikle. İyi bir doktorla sorunun tamamen çözülür.
:78::78::78: süslen kisss :115::115: aşk bebisi olur bebeğiniz
bncede aynn bole olduk ayyyy bgun suslensem mı kociş geceye hazr ol dyo kudrdu sanırsammmm
benim dr da çok para göz ama buranın en iyisi bende dr mu degistircem muayene icin 6saat bekleyemem birde bekledigime degse çok hasta almak için hızlı hızlı bakıyor ilgi çok az bakalım şimdi gittiğimizde de aynı mi olacak ben dr araştırmaya başladım
tmm gel is bitince siyah forma giy in sahalara
benim dr da çok para göz ama buranın en iyisi bende dr mu degistircem muayene icin 6saat bekleyemem birde bekledigime degse çok hasta almak için hızlı hızlı bakıyor ilgi çok az bakalım şimdi gittiğimizde de aynı mi olacak ben dr araştırmaya başladım
Benim kocis patlamak uzere olan bi volkan gibi :-D ama ana vatan kan agliyo malesef ki yarin weya cuma gunu temizlenirim artik temizlendigim aksam deprem olabilir kizar dikkat edin :-D :-D :-D
maşallah maşallahh Allah bozmasın canım.....özlemiştr senii ....... benimde cuma günü biiyor reglim
tmm gel is bitince siyah forma giy in sahalara
prof çok canım prof olması şart değil ilgili olsun yeter aklımda 3 dr var onlardan birine gidicem tabi hersey yolundaysa ... Riskli gebelik falan olursa bu dr a devam edrim çünkü çok bilgili
hemen yeni bir doktor bul canıım ona başlaa hamişsin titiz davran onun için ....... prof. dr. bir tane mi konyada ?? başka bul tatım opr. Dr.larda iyii ...ama araştırman gerek ...
ayy aynı derttn muzdaribiz cnm
esin volkan olduysa ina de göndersin gorumceyitmm gel is bitince siyah forma giy in sahalara
Siyahh favorimm bende siyah giycem cuma gunu honsuuu aman sabahlar olmasin kiz ozledim kocisimi bu gorumceyi nasil yollicam ewine ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?