esin volkan olduysa ina de göndersin gorumceyibende siyahi çok severim
tmm gel is bitince siyah forma giy in sahalara
Ayni anda biticek seninle canim demekki bizim walla kocis fenalarda volkan olmus patlayamiyo da yazik :-D deprem olabilir yani o gece:-D
Siyahh favorimm bende siyah giycem cuma gunu huhuuuu aman sabahlar olmasin kiz ozledim kocisimi bu gorumceyi nasil yollicam ewine ya
prof çok canım prof olması şart değil ilgili olsun yeter aklımda 3 dr var onlardan birine gidicem tabi hersey yolundaysa ... Riskli gebelik falan olursa bu dr a devam edrim çünkü çok bilgili
Bebegim biz 2haftadir yapmiyoruz :-D :-D
inanmıyorum
vallahi sorma evet aynı anda bitecek sanırsam!! evethaklısın .... sabah yanastıta pas vermedim hastayım dedim ..
benimkide beyaz seviyor
hımm hayırısı tatlım ya ama senin yerinde olsam ilk üç ay bu doktora giderim ondan sona yeni doktora başlarım .... bence en mantıklısı buuu!!!,
ayyy bu kadar olur yaa aynen tatlım bizde 2 haftadır mikmik yok neden dersen kociş iltihap kapmış hap kullanıyordu ondan mikmik yasaktı ...yumutalıkları ağrıyordu üşütmüş:26:
bisey yapmayiz de tehtit et
neye inanmiyosuuunnnn
Yollamaz kiz o warkende yapariz der delirtir beni sonra hi bseyde yapmam
lla benimkide bgun maj atiyo ozledim diyo beni mi ozledin mik mik yapmayimi dedim ikiside sensin hayatim ozedim cok diyo :-D bende ozledim kocisimi ama sende ozle kizzz :-D
benimde bulaşık makinesi boşalacak ya hiç sevmiyorum yerleştirmesini
neye inanmiyosuuunnnn
Bende öyle düşünüyorum ilk uç ay buna gideyim sonra degistiririm
hayırlı akşamlar kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrliste zamanı biraz sonra listeyi güncelliyorum
benimde bulaşık makinesi boşalacak ya hiç sevmiyorum yerleştirmesini
yaaa ben geçmişte kimin bat tarihi var bulamıyorum,kızlar özele yazın ne olur internetim sınırlı delireceğim şimdi bulamadı ki
Canim benim adim 1112 idi degisti dgistirirsen sewinirim tatlimhayırlı akşamlar kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrliste zamanı biraz sonra listeyi güncelliyorum
tamam canım hemen not alıyorum teşekkür ederimCanim benim adim 1112 idi degisti dgistirirsen sewinirim tatlim
ben yarın boşanma dilekçesi vercem(([/QUOTneden cnm ne güzel bebişinde varmış hemde yeni
ben yarın boşanma dilekçesi vercem((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?