Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tmm gel is bitince siyah forma giy in sahalara

inanmıyorum

Ayni anda biticek seninle canim demekki bizim walla kocis fenalarda volkan olmus patlayamiyo da yazik :-D deprem olabilir yani o gece:-D

vallahi sorma evet aynı anda bitecek sanırsam!! evethaklısın .... sabah yanastıta pas vermedim hastayım dedim ..

Siyahh favorimm bende siyah giycem cuma gunu huhuuuu aman sabahlar olmasin kiz ozledim kocisimi bu gorumceyi nasil yollicam ewine ya

benimkide beyaz seviyor

prof çok canım prof olması şart değil ilgili olsun yeter aklımda 3 dr var onlardan birine gidicem tabi hersey yolundaysa ... Riskli gebelik falan olursa bu dr a devam edrim çünkü çok bilgili

hımm hayırısı tatlım ya ama senin yerinde olsam ilk üç ay bu doktora giderim ondan sona yeni doktora başlarım .... bence en mantıklısı buuu!!!,

Bebegim biz 2haftadir yapmiyoruz :-D :-D

ayyy bu kadar olur yaa aynen tatlım bizde 2 haftadır mikmik yok neden dersen kociş iltihap kapmış hap kullanıyordu ondan mikmik yasaktı ...yumutalıkları ağrıyordu üşütmüş :26:

lla benimkide bgun maj atiyo ozledim diyo beni mi ozledin mik mik yapmayimi dedim ikiside sensin hayatim ozedim cok diyo :-D bende ozledim kocisimi ama sende ozle kizzz :-D

Yollamaz kiz o warkende yapariz der delirtir beni sonra hi bseyde yapmam

lla benimkide bgun maj atiyo ozledim diyo beni mi ozledin mik mik yapmayimi dedim ikiside sensin hayatim ozedim cok diyo :-D bende ozledim kocisimi ama sende ozle kizzz :-D

amacaba enerji içeceği içerek mi hazırladı seniniki kendini baya özlemiş seni bellki!
tabi canım gündüzleri bile geliyor görüyorum ama akşama adar özlüyorum kocişimi tabikiii !!! ama neden bilmem bu aralar mikmike karşı soğukluğum var hormon düşüklüğünden mi ne bilmiyorum keçi boynuzu pekmezi sipariş ettim karı koca beraber iççez sabaharı aç karnına

kızlar manavdan benimki alışveriş yapmış daha mutfakta yerde duruyor dolaba yerleştirmem gerek fırına yemek vermem gerek bulaşık makinasını boşaltmam gerek kirliler var biraz onları yerleştirmem gerek mutfakta iiş beni bekler kızlar izninizle rose kaçarrrrrr

yaaa ben geçmişte kimin bat tarihi var bulamıyorum,kızlar özele yazın ne olur internetim sınırlı delireceğim şimdi bulamadı ki

benimde bulaşık makinesi boşalacak ya hiç sevmiyorum yerleştirmesini

yaaa ben geçmişte kimin bat tarihi var bulamıyorum,kızlar özele yazın ne olur internetim sınırlı delireceğim şimdi bulamadı ki

tatlım her girdiğinde kimi gördüysen yada kim girdiyse o kişiye söylesin sana özel mesaj atsınlar böyle işin çok zr zaten yazıkça çoğalıyor .........bence yorulma ttalım ....

Iyi aksamlaaar. Ben hasret :) giremiyorum telden ya. Sabah oku oku bitmiyor. Biz yokken çok yazismayin :)

arkadaşlar ben yumurtlama hesabı yaptım internetten şöyle bir sonu çıkıyor,ben çalışmaları dün bitirmiştim ama kafam karıştı bi bakarmasınız?

Hesaplama Sonuçları

1. Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 22 Kasım 2013 - 02 Aralık 2013 günleri arasında
  2. Tahmini Yumurtlama Tarihi: 27 Kasım 2013, Çarşamba
  3. Sonraki Adet Tarihi: 11 Aralık 2013, Çarşamba
  4. Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 15 Ağustos 2014, Cuma (Bebeklerin yalnızca %5`i zamanında doğar.)
  5. Doğuma Kalan Gün Sayısı: Doğuma 261 gün kaldı.

ben çıkıyorum kimsenn sohbet havası yok galiba hoşçakalıııııııııııııııınnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…