Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm hiçbir bilgim yok neden ayrılıyosun ki en güzel döneminde

sebebi küçüktü ama eşim geri adım atmadıgı için büyüdü..şehir dışında kursta kendi tartışma büyüdü yeter kes falan dedi.. bende sinirlendim ne yüzle gelcen bu laflardan sonra dedim.. gelmem dedi.. eve gelmemek ne demek biliyosun demi dedim... çok duyduk bu lafları dedi..( daha önceki kavgalarda kendi ikna etmişti beni.. onu diyo.. bende bu defa görürsün görürsün ikta gelince anlarsın dedim. siz bana ne yapacagımı biliyosanız onu söyleyin.. nereye başvurucam

valla hiç bir bilgim yok cnm ama sakin kafayla düşün şimdi sinirlisin sonradan pişman olucağın şeyleri yapma bence

Tatlım çok üzüldüm şimdi, ne yapılacaüını bilmiyorum ama bence ikiniz de biraz sakin olsanız. Haklı sebeplerin vardır muhakkak ama hemen karar verme.

bana kalsa bende beklerdim ama.. çok duyduk bunları deyince tepem attı.. blörf yaptıgımı sanıyor.. ona ciddiyetimi ispatlamam lazım..hemde hemen yarın..

Canım ne oluyo hayırdır

Odun bunlar ya!! Sen yine de sakin ol canım. Canım kızma ama yüz yüze gelip konuşun ondan sonra karar ver. Uzakken karar almak çok sağlıklı olmaz.

Odun bunlar ya!! Sen yine de sakin ol canım. Canım kızma ama yüz yüze gelip konuşun ondan sonra karar ver. Uzakken karar almak çok sağlıklı olmaz.

canım bana çok duyduk bunları dedi... düşünebiliyomusun!!! ben hep dermişim giderim boşarım diye.. ama dönermişim geri.. düşünsene sen nasıl yedireyim bunu gururuma..hiç iyi degilim kimselere diyemem bunu.. bitek size söylüyorum..

Anlıyorum seni canım gururun çok kırılmış. Zamanında ne yaşandıysa yaşanmış. Öyle ya da böyle geride kalmış. Onları bugüne taşımak doğru değil. Sen şöyle dedin, böyle yaptın. vs. Olmamalı. Ammmmmaaaaaaaaaaaaaa; o senin bir ömür yanında olmayı seçtiğin, bebeğinin babası olmasını istediğin (odunda olsa, kozalak da olsa) insan. Bazen aşk gururun önüne geçer. Sakinleşmeye çalış. Eşin geldiğinde de sakin bir şekilde içinden geçenleri anlat. Yine aynı şekilde davranırsa tekrar değerlendirirsin.

canım dilekçeyi vericem..cumaya test yaptırayım bi.. hoş olsada olmasada vericem dilekçeyi..ama inşallah bebegim benimledir annesine güç verir.. dilekçeyi verdikten sonra bakalım yine blörf yaptıgımı düşünecek mi... engel olmak elinde ama yapıcam.. o lafları ipe ipe yediricem ona.. aşkımdan ölsem gebersem böyle devam etmem..

Denizcim gecenki mevzuyu da okumuştum havaalanındaki olayı. Tamam hos değilmiş yaptığı ama öfkeyle düşündüğün için olay yeni olduğu için bu kadar sinirlisin. . Sirf bu sebepten ayrılmayın nolur.. Evliliğin ilk zamanlarında hemen hemen her çift tartışmalar yaşar. . Zamanla aşacaksiniz bunları

bende agır şeyler söyledim ne halt yiyosun orda mutlumusun falan filan dedimm.. onu da söyleyim tek taraflı olmasın.. ama dönüşü yok..bitti

Hayırlısı olsun canım benim. Umarım hatasını anlar da daha fazla üzülmezsin. Ama ben iyiliğini isteyen arkadaşın olarak tekrar acele karar verme derim.

canım bende kızdım evet kötü şeyler söyledim.. bu kadar tartışmanın üstüne nasıl gelcen bu eve dedim.. gelmiyorum dedi gelirsem şöyleyim böyleyim dedi.. bende evine gelmeyen adamla nikahlı kalmam dedim.. gri yok bende ak yada karadır.. oda blörf yaptıgımı ima edince.. artık dönüşü yok.. o dilekçeyi vermem lazım.. yoksa bana saygısı da kalmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…