ben yarın boşanma dilekçesi vercem(([/QUOTneden cnm ne güzel bebişinde varmış hemde yeni
eşimle sorunlarım var canım.. ayrıca hamile degilim yada belki hamileyim bilmiyorum.. takvimi totem olsun diye ekledim
kimse bana yardım etmicek sanırım.. nerden nasıl yapılır bilmiyorum avukat tutmak şartmı onu da bilmiyorum..
eşimle sorunlarım var canım.. ayrıca hamile degilim yada belki hamileyim bilmiyorum.. takvimi totem olsun diye ekledim
hm çok üzüldüm çözülemiycek sorunlarmı ki bence bu ay bekle hamileysen bebişe yazık olur anne bi yerde baba bir yerde sen daha çok yıpranırsın
aramızda bir hafta varmış daha cicim ayındasın cnm ya
cnm hiçbir bilgim yok neden ayrılıyosun ki en güzel döneminde
kimse bana yardım etmicek sanırım.. nerden nasıl yapılır bilmiyorum avukat tutmak şartmı onu da bilmiyorum..
ben yarın boşanma dilekçesi vercem((
Canım ne oluyo hayırdır
sebebi küçüktü ama eşim geri adım atmadıgı için büyüdü..şehir dışında kursta kendi tartışma büyüdü yeter kes falan dedi.. bende sinirlendim ne yüzle gelcen bu laflardan sonra dedim.. gelmem dedi.. eve gelmemek ne demek biliyosun demi dedim... çok duyduk bu lafları dedi..( daha önceki kavgalarda kendi ikna etmişti beni.. onu diyo.. bende bu defa görürsün görürsün ikta gelince anlarsın dedim. siz bana ne yapacagımı biliyosanız onu söyleyin.. nereye başvurucam
Tatlım çok üzüldüm şimdi, ne yapılacaüını bilmiyorum ama bence ikiniz de biraz sakin olsanız. Haklı sebeplerin vardır muhakkak ama hemen karar verme.
Canım ne oluyo hayırdır
bitti canım.. geçen ki konuyu biliyosun havaalanına bıraktıgım onun içeriye girme dedigi olay.. bugün ilk defa konuştuk telde paranoyakmışım uyduruyormuşum.. kafamda kuruyormuşum.. ne halim varsa onu görcek mişim..
Odun bunlar ya!!Sen yine de sakin ol canım. Canım kızma ama yüz yüze gelip konuşun ondan sonra karar ver. Uzakken karar almak çok sağlıklı olmaz.
canım bana çok duyduk bunları dedi... düşünebiliyomusun!!! ben hep dermişim giderim boşarım diye.. ama dönermişim geri.. düşünsene sen nasıl yedireyim bunu gururuma..hiç iyi degilim kimselere diyemem bunu.. bitek size söylüyorum..
Anlıyorum seni canım gururun çok kırılmış. Zamanında ne yaşandıysa yaşanmış. Öyle ya da böyle geride kalmış. Onları bugüne taşımak doğru değil. Sen şöyle dedin, böyle yaptın. vs. Olmamalı. Ammmmmaaaaaaaaaaaaaa; o senin bir ömür yanında olmayı seçtiğin, bebeğinin babası olmasını istediğin (odunda olsa, kozalak da olsa) insan. Bazen aşk gururun önüne geçer. Sakinleşmeye çalış. Eşin geldiğinde de sakin bir şekilde içinden geçenleri anlat. Yine aynı şekilde davranırsa tekrar değerlendirirsin.
canım bana çok duyduk bunları dedi... düşünebiliyomusun!!! ben hep dermişim giderim boşarım diye.. ama dönermişim geri.. düşünsene sen nasıl yedireyim bunu gururuma..hiç iyi degilim kimselere diyemem bunu.. bitek size söylüyorum..
Anlıyorum seni canım gururun çok kırılmış. Zamanında ne yaşandıysa yaşanmış. Öyle ya da böyle geride kalmış. Onları bugüne taşımak doğru değil. Sen şöyle dedin, böyle yaptın. vs. Olmamalı. Ammmmmaaaaaaaaaaaaaa; o senin bir ömür yanında olmayı seçtiğin, bebeğinin babası olmasını istediğin (odunda olsa, kozalak da olsa) insan. Bazen aşk gururun önüne geçer. Sakinleşmeye çalış. Eşin geldiğinde de sakin bir şekilde içinden geçenleri anlat. Yine aynı şekilde davranırsa tekrar değerlendirirsin.
canım dilekçeyi vericem..cumaya test yaptırayım bi.. hoş olsada olmasada vericem dilekçeyi..ama inşallah bebegim benimledir annesine güç verir.. dilekçeyi verdikten sonra bakalım yine blörf yaptıgımı düşünecek mi... engel olmak elinde ama yapıcam.. o lafları ipe ipe yediricem ona.. aşkımdan ölsem gebersem böyle devam etmem..
Denizcim gecenki mevzuyu da okumuştum havaalanındaki olayı. Tamam hos değilmiş yaptığı ama öfkeyle düşündüğün için olay yeni olduğu için bu kadar sinirlisin. . Sirf bu sebepten ayrılmayın nolur.. Evliliğin ilk zamanlarında hemen hemen her çift tartışmalar yaşar. . Zamanla aşacaksiniz bunları
ben yarın boşanma dilekçesi vercem((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?